![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
astept parerile voastre :D
|
Quote:
spoileru si jantele dau si ele super bine, da' park sunt puutin blurry. |
cand se vede mica e misto dar de aproape are ceva ... nj ce srry 4u gabi ...
|
2 Attachment(s)
... comment pls
|
2 Attachment(s)
gabi .... superb... finutz si curat lucrat ... mai ales k nai schimbat nici culoarea la masina.... :lol: (pun si ultima lucrare)
|
*Gabi - foarte tare ... singurele lucruri care nu-mi plac sunt carbonu dp oglinzi ... si pragu care mi se pare k e un pic blurry ... in rest e Ok ...
*Mishu-f - rozu ala arata nasol ... ai tras cva de prag si e blurry ... n-ai refacut backgroundu cand ai coborat-o ... suportu pe care era plasata emblema din fata se vede cam stramb (are un colt in sus) ... *L33L00 - prin roata fata se vede un peissaj care nu exista ... in rest e curata lcurarea ... |
2 Attachment(s)
dati-va si voi cu o parere..sunt incep...:rolleyes2
|
*OmB* - contrastul jantelor e cam mare ... spoileru fata descentar ... daca sus ai vrut sa faci carbon nu ti-ai iesit prea bine ... daca ai vrut sa faci altcva oricum nu e bine ... pt ca ai selectii strambe (se mai vad parti unde masina e galbena) si nu se regasesc reflexiile ...
*Iricsa - sfatul meu citeste niste tutoriale ... eleronu e pus stramb ... pe caroserie nu are nici o umbra/reflexie ... pragu l-ai marit si se vede blurry ... jantele mai mici decat cele originale ... masina e in miscare ... ele nu dau impresia ca se invart ... sunt puse total aiurea ... la vynil trebuia sa scazi opacitatea ... asa e total ireal ... pe caroserie ink se vede reflexia fostei oglinzi retrovizoare ... chiar dak tu ai schimbat-o ... |
okas first time lucrez in photoshop..pt mine e ceva nou.. nu am vrut sa fac nik in carbon poate spoilerul da impresia ..oricum nu mi-a iesit..:D iar cu umbra, reflexie, alte efecte nu am lucrat nik :( am facut-o in graba ..oricum thnx ;)
|
ms patriostu... chiar uitasem de fundal :D si de emblema cat despre prag nu prea am idee c sa ii fac
|
Quote:
Merci si celorlalti care si-au spus parerea. Din punctul meu de vedere, e cea mai reusita masina a mea de pana acum ! |
frumos Gabi...
farul e cam ireal...in rest e super..;) |
gabi ai uitat sa faci prelungirea la eleron .... si mi se apr un pic blurry jantele :p .. oricum marfa ;)
|
2 Attachment(s)
am si eu ultima lucrare a mea m3 sper sa va placa dar nu vreau sami spuneti k am facut aripile prea mari sau bla bla vreau sa aud unde am gresit atat
|
Quote:
Jantele par blurry pentru ca am dat cu destul de mult burn tool pe ele :wink: PS: P.I.M.P, parerea mea o stii ! Nota 9.90, din cauza culorii jantelor :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning