![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Asa vorbiti de 45 l de benzina ca de....un pachet de biscuiti! Altii cu 45 l fac 450 km voi va dati juma' de noapte ..Hai ca e bine, cand va dati si prin hotvon?
|
de fapt s-au dus 45 l cam in 70-80km , adica 60 la suta aprox ceea ce e ok ,cam atat beau si cele de gr.N (70 la% in regim de speciala)
dar s-a meritat pt stage II, mai urmeaza finisari cand se mai pun piese( mai putem stoarce 20-30 cp cu cateva tricuri) deja ne apropiem de limita rezistentei mecanice pt piesele stock din motor ps. ar trebui si mircea sa ne zica cat bea evou dupa remapare |
Quote:
presupun ca va fi un raspuns simplu : "No limit!" :peace: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ala-i consum de extraurban..nicidecum mixt! In plus iarna se stie ca iti consuma oleaca mai mult. Hai sa fim corecti. |
Quote:
|
Quote:
|
la clio poate :))
|
:)) mda
|
Quote:
|
Quote:
dar dpdv al consumului de la 25 in sus pe pista 40-50, mult faci ce faci si ii gol , daca ai merge la pas si max cu 2500rpm probabil ai putea scoate 11-12 in oras si 8,5 afara dar nu asta ii scopu masinii, cand esti around 400hp nu cred ca e relevant, + ca mie imi place un amestec mai bogat care menajeaza motorul, nu ma duc dupa putere maxima ci varf si curba(plaja) de cuplu pt viraje |
Quote:
|
in principiu nu imi plac decat japonezele da in functie dece motor ai gasim o solutie
|
Va rog sa va delectati cu putin touge ( best motoring )
https://www.youtube.com/watch?v=wOZYdc8ftkY :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning