![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
|
Adevarul e ca in ultimele paginii se vorbeste numai de CRACK.
|
Quote:
|
Pei ce faceti voi e promovarea pirateriei , ceea ce e ilegal. Un joc ca acesta merita tratat altfel , nu hamachi , crack sau mai stiu eu ce variante aveti voi. Jucati o data pe S2 si vedeti ce inseamna.
|
Ar trebui sa se faca un topic cu LFS Crack:mrhappy::rah:
|
Quote:
Dar fara suparare . domnu moderator de ce nu e voie sa se vorbeasca de pe crack ? Topicul se numeste LFS , crackul tine de jocu asta . care'i problema ? E un forum public in care vorbesti si iti exprimi parerea cu bune cu rele . Nu va inteleg serios . |
Crack-ul este ceva ilegal in jocul asta, si cea ce faceti uni dintre voi este promovarea lui.
Niciodata nu o sa aflatii adevaratul LFS, finca pe CRACK nu ai de la cine sa invetii (finca aproape toti sunt la un acelasi nivel) sa devii din ce in ce mai bun finca nu ai de la cine, mai sunt si cativa piloti buni. Si Co5m1n eXtreme da topicul se numsete LFS dar nu LFS CRACK, si crack-ul nu tine de lfs este ceva ilegal pentru jocul asta, daca nu vorbeste cu Scawen Roberts, Eric Bailey si Victor van Vlaardingen sunt cei care au inventat jocul. |
Quote:
Dute tu si pupai in f0nd pe aia de au inventat . Nu am vorbit despre asa ceva , dar tot sustin ca este legat de joc . Si app. am voie sa zic orice . intelegi ? Ps:din cate inteleg tu toate jocurile le ai cumparate , originale deci la niciunu nu ai crack ? pai daca e asa dai inainte cheltuiesti banii pe jocuri :)) Nu toti avem bani sa ii dam aiurea pe jocuri . GET A LIFE |
Quote:
Am dat bani pe jocul asta finca merita. |
cine poate da un ip de un server bun...pls?
|
Quote:
|
Quote:
3) Nu cereţi/oferiţi crackuri, torente, serial numbers sau explicaţii de folosire a acestora. Sanctiune: Warning la prima abatere, BAN la a doua. Quote:
|
nu ma de gand sa cumpar nici un joc eu am intrebat daca stie cineva un server bun daca nu nu
|
cine ma ajuta si pe mine cu un setup pt drift.?sa il uploadeze aici sa sa imi dea un site de unde sa il descarc
|
Quote:
HTML Code:
www.setupgrid.net |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning