![]() |
|
Re: Club TICO
Lista prezenta: vineri ora 20:00 si o tema cautati fiecare preturi pentru sticker
poate reusim si noi dreaq sa avansam. 1. Dany- CL-03-LEF 0786463525 Si mai am un punct de vedere : Hai sa ne facem o lista cu cei ce vor sa ramana in club poate pot negocia o reducere cu un magazin ieftinache si bun de piese, reducere ce se acorda in baza nr de inmatriculare...nu promit dar hai sa vedem si un 10% ar fi bun. eu zic ca daca ne strangem un minim 15 am putea obtine ceva. |
Quote:
2. Vlad B-44-ZXN 0729017024 |
1. Dany- CL-03-LEF 0786463525
2. Vlad B-44-ZXN 0729017024 3. Razvan Cl-03-RJF 0721469640 / 0763965456 |
1. Dany- CL-03-LEF 0786463525
2. Vlad B-44-ZXN 0729017024 3. Sebastyan2001 TM 09 LXL 0766 191 121 - Nu stiu daca e masina gata si ajung dar ma inscriu la stiker ! |
Si eu...cat e bucata? se face reducere la cantitate? eu iau 12 bucatzi sa le vand pe sub mana la cei din club tico :D:D:D
Sebastian....ia zi mai ai piese? 4 ALL : cine se ocupa de shtikere...:twisted: |
Am schimbat bujii(noi),fise,capac delcou,carburator de la un tico are merge perfect...mie tot nu mi sta la relanti......deci nu e de la cele enumerate de voi.....alta trebuie sa fie problema
|
Quote:
|
Scuze baieti de data asta nu pot sa ajung.Dar promit la urmatoarea intalnire sunt prezent:lol:
|
Quote:
exact am schimbat un carburator de la un tico,am luat si fisele lui si capacul de delcou...bujii mi am cumparat la a mea noi si degeaba tot nu sta la relanti.....service daewoo nu e in valcea,s a desfintat si ca sa ajung cu ea asa la buc imi e teama.... |
Quote:
Pompa de benzina e ok, ai verificat-o ??? sebastyan2001 ai stricat lista... me 3...you 4... ;) 1. Dany- CL-03-LEF 0786463525 2. Vlad B-44-ZXN 0729017024 3. Razvan Cl-03-RJF 0721469640 / 0763965456 Nici eu nu stiu daca e masina gata in timp util dar ma bag / inscriu la stiker /stikere ! 4. Sebastyan2001 TM 09 LXL 0766 191 121 - Nu stiu daca e masina gata si ajung dar ma inscriu la stiker ! __________________ |
Quote:
da carburatorul de pe alta masina si tot nu merge...........pompa de benzina nush cum sa o verific:( |
Poi... vezi inainte furtunasele de la tur/retur daca sunt ok, apoi verifica pe langa pompa de benzina (sti care e ?) daca iti pierde benzina poate fi garnitrua dusa si sa iti piarda...sau si mai nasol...sa fie infundata si sa nu iti bage suficient gaz decat daca e accelerata...si atunci tot nashpa...dar macar merge...asa am patzit la prima mea masina dacia 1310 ...buna masina... insa de la ea am invatzat multe...ce sa zic asta e parerea mea cu toate ca am zis sa nu ma bag , dar daca aia e ok...cealalta e noua...si ai mai pus si alt carb si tot asa iti face... e din alta parte...asa ca asta e o idee... nu zic ca este 100% sigur..dar macar merita incercata ideea mea...asa macar o excluzi si pe asta...ca deh...asa merg lucrurile..si asa gasesti buba...cum am facut si eu...prin excludere...:!:
Ai verificat si filtru/filtrele de benzina...(eu am 2 , unu e pus de mine pt mai multa sigurantza ca nu fac carbul praf...mai praf decat il consider ca este) in special ala din spate/lateral ??? Vezi sa nu ai ceva care sa infunde pe undeva... |
salutare! adineauri am venit de la un om care avea tot asa un tico si a incercat sa ma ajute....mi a dat carburatorul lui si minune mergea.....acum e sigur CARBURATORUL E VINOVAT :(.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
in ea ajung 2 furtunase si sta prinsa in 4 suruburi sau 2 ... nu mai tin minte exact :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning