![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
@Mikidude---GSM Astra H --frumos nu am ce zice...vad ca ai bagat si tu cu calitate buna la joc...bv man....
|
Quote:
|
Anaa vreau shi eo astra`u !! va rogg !
|
A incercat cineva sa joace pe windows 7 ca mie nu imi merge:sad:
|
Quote:
@catalanu: Eu am auzit ca merge si pe windows 7 da nush sigur, doar am auzit ! |
uuu cate sau mai intamplat de cand nam mai intrat... acuma am bagat si eu astra si sa ma joc cu ea :D
@Maryus_X90: poi cam da dar nu am timp de el s ori cum nul fac la mn in pc ca eu nu am 3dsmax |
@catalanu: merge si pe windows 7, l-am jucat eu si a mers perfect ;) ce versiune ai incercat?
|
Are cineva niste cauciucuri de 21"?Ca cele ale jocului au balonul (cred ca asa ii zice) prea mare.Vreau sa le pun pe niste jante de 21x11.
|
Ce tre sa instalez in afara de jocu propriu-zis,slrr_2_0_0-to-2_2_1 si StreetLegal_Redline_230LE_patch ?
|
Dupa ce instalez jocu si patch 2.2.1 cand ii dau 230 sa instalez imi da eroare cu file not exist sau ceva de genu. Va rog ajutati-ma. Scz de dublu post. Rog un moderator sa le uneasca.
|
Vlad,pune slash dupa ce selectezi folderul jocului "/"
X:/Street Legal Racing/ Asa ar trebui sa apara |
Asa am pus si nu merge...puneti la download 230 aici va rog...
|
Quote:
|
Mai nasol e k ala nu-mi place :( l-am downloadat,in primu rand nu-mi place ca nu pot sa ma plimb prin oras...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning