![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
Quote:
chiar nimeni nu stie un service??? |
Unde pot gasi stopuri tuning pentru peugeot 307 in Constanta la un pret decent?
|
|
salut.unde pot decoda un radio auto prin constanta?a fost introdus codul gresit de mai multe ori si s-a blocat.ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva cine poliseaza jante in constanta?
|
2 Attachment(s)
Are cineva un numar de contact la garajul din poarta 5, adica acesta ?
|
Aceeasi intrebare am si eu ca CT90SNR...polisheaza cineva jante in Constanta si unde,un nr de telefon? Daca stiti si un pret pt jante pe 17 ar fi perfect.
|
Quote:
asta e garaju lu Orbit (Mihai) si e in poarta 6 :D daca pe el il cauti te servesc eu cu nr lui , daca tot asta a ramas : 0766306913 |
Quote:
|
un nou nissan s13 in constanta?
salut,acum vreo 3 saptamani am vazut la iesirea din constanta un nissan s13 negru cu evazari aripi prinse in nituri,masina avea numar de constanta si tin sa cred ca este un nou proiect?stie cineva ceva?mai exista inca un s13 in ct pe langa cele stiute?
|
Re: un nou nissan s13 in constanta?
Nu este negru,este un maro inchis de tot si masina este chiar de vanzare. O are de mult timp actualul proprietar.
|
Colantare in Constanta . Recomandari
Salut , vreu sa-mi colantez toata masina dar nu prea stiu unde sa ma duc ... Nu ma intereseaza colantarile premium (am un logan) . Am intrebat taximetristii si mi-au recomandat acolo Tepes Voda (pe langa casa de cultura) , din spusele lor ar fi cei mai buni pentru ca colanteaza de mult timp masini , cam toate taxiurile din CT acolo sunt facute .
Ce parere aveti ? Buget 800lei . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning