![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
marfa flaviu :)) hai q soferu :))
|
2 Attachment(s)
Am facut si eu o daicie din lipsa de ocupatie:D nu prea stiu cu brushul:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
VW R32. Sper ca va place ! Va dedic aceasta masina pentru ca, aici, am ajuns de la niste jante strambe si folie ireala la R32ul asta ( nu spun ca e ca e mai buna :lol: )! Multumesc ! Multumesc in special unor useri ( se stiu ei ).
|
Quote:
|
mishto nam ce zice :cool: , da se vad vechile reflexile si pe BG-u asta nai munte ...... bafta ;)
|
fac si eu dacia lui fluffy
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o masina :peace:
|
marfa omule , jantele sunt criminale ....low style:dsi ev acuarea super ...
|
si cand ma gandesc ca acum cateva luni faceai lucrari de 0 lei si considerai ca suntem prosti toti daca ziceam greseli sau ceva...uite cum ai ajuns sa progresezi daca ai ascultat:P numai respect de la mine;) o lucrare tare, desi selectiile din jurul oglinzii mai contin putin negru....de la bg vechi
nrk:) |
wlady>>>>>>>>
Quote:
Frumos Golfu.. ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
mda...ma bag shi eu mic aci printre astia buni;) ......un ford mustang concept:lol: ...dupa o lunga pauza:rolleyes2
|
Quote:
carbonul are textura cam mare... si oglinzile prea luminate .. bafta |
ai cateva . selectii cam colturoase . pragul este alta culoare . este mai inchis . si este cam bluryy . in fata . unde se prinde cu aripa. si usa dp dreapata mi se pare cam mare :-? bafta
|
Quote:
|
usa dr e prea mare si nici jantele nu sunt prea misto,poti sa gasesti altele mai misto :)
|
carbonu e ff.aiurae adik nu se muleaza dupa forma jentilor etc..selecti strambe la roata spate...app de roata spate e de tractor?:lol: :lol:
ciudata viziune ai:-? adik usha care e mai aproape de privitor e mai mica si aia care e mai departe e mai mare eu zic ca ar fi bine invers si reflexia aia puternica de pe oglinda nu stiu de unde vine cand masina e intr'un hangar ceva si relfexia de pe asfaltla nu are logica...si reflexi pe masina DELOC |
4 Attachment(s)
Finish.Nu-i foarte buna da` merge.Zic eu.
|
2 Attachment(s)
lasati si voii un comment
msina e facut ala 3 noaptea asa ca unele greselii pot fi trecute cu vederea...............sper si eu :) |
Ambele bare sunt cam colturoase,pragu la fel si pacat k nu ai scos si cealalta oglinda,asa arata un pic cam ciudat......................nu k as putea eu sa o fac mai bine.E bine si asa.......parerea mea.Respect.
|
Quote:
am uitat oglinda ce panarama de masina am facut si eu cu o singura oglinda :)))) |
Quote:
|
flaviu ala din masina e stig?:)))
|
@flavius93
1. dupa cu observasi uitasi soferul 2. roatele sunt cam ovale :D :D @MM11AJJ 1. roatele sunt capace nu? 2.brush ireal si nu la acelasi nivel 3. carbon ireal ;) @expres 1.culoare ireala 2. ai decupat stramb 3.ai uitat contra-aripa |
2 Attachment(s)
o trotineta de la mine...
|
culoare ireala . si bara e cam stramba ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu eos-ul rapid... de plictiseala...
|
@omb* nu vad greseli la eos-ul tau,doar scaunele spate arata cam ciudat taiate,in rest........nimik.
Respect. |
roata spate pluteste
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning