![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
|
salut am vazut rx 8 asemanator pe fundeni intr-un service sau asta era?oricum arata bine
|
Este aceeasi masina 8)
|
al cui e ? :lol:
|
Veti vedea vinerea viitoare. Am vorbit serile trecute cu proprietarul si am cazut de-acord sa ni se alature ca si coleg pe parte de styling. El a mai detinut un RX8, poate multi il stiti, unul Gri cu albastru :P NFS syle, VN ?? EDI. Care din pacate este doar istorie acum. Din cate am vorbit cu el, planuri mai sunt multe cu masina, uramand a fi lasata ceva mai jos, pentru ca asta este necesitatea nr 1 acum la el. Vom dezvolta mai multe impreuna cu el la prima intalnire la care va putea ajunge. Vineri acum este plecat din Bucuresti si nu se poate prezenta.
|
Foarte frumos :lol:
|
trebuia sa intre de mult timp.....dar din cauza masinii a intarziat ceva vreme...
lucian, din cate am inteles ai primit pozele ,care au fost facute cu adrian, de la fotograf...ca m-a sunat marius si mi-a zis ca nu ai pozele...sau ceva de genu asta... |
http://www.tomistv.ro/ - primul reportaj de pe prima pagina :D
|
2 Attachment(s)
aseara am reusit sa tunez Opelul, cu ajutorul unui nefericit... de LOGAN
|
E o nou tip de tuning? Intai Horia, dupa care johnny care a tunat-o cap-coada.. tu acum cu bara? :) Lasand gluma la oparte imi pare rau pentru cele intamplate. :sad:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|