![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Nu cred ca s-a certat cu dl. Faraon (aka. "ala de la semafoare") pentru ca masinile cu Ramses erau in intersectie azi...
|
Quote:
|
Oricum e aiurea la spital... Acum au si anulat o banda cu marcajele lor tampite... dinspre muzeu, banda 3 a devenit total inutilizabila. Lame...
|
Quote:
asta`i cea mai mare vrajeala :)) |
Nu cred ca primaria are contract cu Green Energy...
|
E mai bine cu girator ! Cei care stau īn Mărăţei, 1 Mai ... au observat ! Aceiaşi oră zi cu semafor coada pānă la Ţiriac, cu girator coada doar pānă la GM ... un pas īnainte ! Şi mai ales noaptea cānd nu e trafic şi stai aiurea la semafor ... ! Părerea mea !
|
Da, noaptea ar fi mai bine, cineva cu tractiune spate ar putea folosi altfel noile intersectii giratorii......macar pentru asta sa fie bune!!!
|
si eu stiu aceeasi poveste cu cearta dintre primar si ramses, care au cerut prea mult pentru chirie si intretinere semafare...:)
p.s. din cate stiu eu nu mai exista firma green energy... |
Quote:
|
cunoaste cineva proprietarul unui opel vectra,culoare neagra,interior de piele(nu sunt sigur),geamuri fumurii cu nr de inmatriculare: B numar(nu-l mai tin minte) BDV?
|
Ieri seara / noapte, in intersectia dintre Burebista si Independentei, un cretin / o cretina cu masina alba a intors in intersectie si a reusit sa-mi zgaraie spoilerul la Sandero sotiei, care era parcat legal, pe locul de parcare platit la Parking. Masina o voi face pe CASCO insa ofer recompensa 500 ron persoanei care-mi gaseste vinovatul (si se dovedeste ca este vinovatul). Respectivul are cel mai probabil stanga fata atinsa (la pasager) si urme de vopsea rosie. Nu vreau decat sa-l dau pe mana politiei, nu umblu cu altfel de razbunari. Multumesc anticipat.
P.S. Va sigur de discretia mea in cazul in care veti gasi vinovatul. |
500 de ron?
Cam mult :lol: Pentru banii astia ti-l gasesc si de la Bucuresti :lol: |
Daca vrei tu, tie iti dau mai putin :) Glumesc... Vreau neaparat sa-l vad prins pentru ca hit&run-ul e o marlanie si consider ca merita. Sunt dispus sa dau suma asta si sa-l vad ca ramane fara permis. Urmeaza apoi proces din partea mea pentru acoperirea daunelor and so on. Daca-l aflu va garantez pe langa recompensa si o distractie pe cinste.
Repet anuntul: Ieri seara / noapte (vineri spre sambata), in intersectia dintre Burebista si Independentei, un cretin / o cretina cu masina alba a intors in intersectie si a reusit sa-mi zgaraie spoilerul la Sandero sotiei, care era parcat legal, pe locul de parcare platit la Parking. Masina o voi face pe CASCO insa ofer recompensa 500 ron persoanei care-mi gaseste vinovatul (si se dovedeste ca este vinovatul). Respectivul are cel mai probabil stanga fata atinsa (la pasager) si urme de vopsea rosie. Nu vreau decat sa-l dau pe mana politiei, nu umblu cu altfel de razbunari decat cele legale. Multumesc anticipat. P.S. Va sigur de discretia mea in cazul in care veti gasi vinovatul. |
e naspa situatia...am patit`o si eu de cateva ori(chiar de muulte ori) de la zgarieturi pana la reparatii de 1500roni. Norocul a facut ca in 2 din cele mai grave cazuri persoanele vinovate m`au cautat si am reparat masinile pe asigurarile lor. Spre uimirea mea..la ultima patanie... am fost sunat de un barbat de nationalitate greaca care stalcea limba romana..dar macar a avut bunul simt si m`a cautat! Nu va mai spun ce impresie avea omu despre tara noastra si alte chestii. L`am intrebat de ce a tinut sa ma caute( ca putea la fel de usor sa plece pt ca el avea o duba si m`a tamponat cu bara de protectie metalica din spatele masinii..) la care mi-a dat urmatorul raspuns : " asa e omeneste in viata!" .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning