![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
mancami-ar ceva ziaristul ala...!!!!
|
pai e usor sa aflati cine este...cautatil si luatil la o mica plimbare cu masina..lasatil pe mana lu sageata..!!
|
sa vina si prin onesti! poate ma vad si eu in ziar...numai sa se anunte din timp ca sa imi aleg un stalp mai ciumeg
|
=)))))) ca bine zici dexter :))) tu esti fenomenal cu stalpii
|
to'arsu ziarist s-a gandit el sa isi exprime frustrarea ca e cu matizul de la firma, si ii spune lu' mama pe aia de au masini dupa care el nu poate sa se tina...
"probabil un golf", mda... un adevarat expert in masini, curse si restul... |
http://www.prosport.ro/index.php?sec...index&id=60256
ce ziceti de asta?:lol: :lol: :lol: |
si noi ne plangem de taxa de prima inmatriculare...
|
am vazut ca in danemarca cei care au pantalonii plin de var castiga bani sa-si ia un tt... marfa
|
as putea trai cu impresia ca in fata blocului ma asteapta un TT camioneta :) sa fie numai al meu :)
|
bine zis al3xs...crek ramai cu visul:)) ...cum raman si eu si cei 2 mil de baieti care viseaza ca noi !!!:P
|
pareri de ziarist
1. Pytyk', se pare ca mi-am rezolvat problema si pot sa postez, nu te mai deranjez sa ma ajuti cu transmiterea mesajului catre cei vizati. Multzam oricum si scuze de deranj.
2. Dragilor. Sa va zic. Io-s ala pe care unii dintre voi il injura/ameninta. De obicei nu fac asta, dar pareti oameni inteligenti si ma gandesc ca intelegeti ce va zic. Nu m-a suparat Sageata, cu SF-urile lui cu prins capul in geam (chiar m-a amuzat imaginatia lui)... dar m-au enervat putin vreo doi (parca Aleks si shorty) care s-au luat de masina mea si de calitatile mele de sofer...unu' din ei chiar abereaza cu nu'sh ce Matiz... si altul ca nu m-am putut tine dupa baieti. Plus faza cu tipul care n-a inteles o fraza simpla (doh...) si avea treaba cu initialele mele. Nu sunt nici frustrat si nici nu mi-e frica. Sunt ziarist de multi ani, nu ca ar conta asta...dar am experienta. La fel si cu condusul. Pentru lamuriri, ca-s multi curiosi...m-am tinut relativ lejer (daca se poate spune asa...in conditiile in care motorul meu nu e obisnuit sa-l duc foarte des la 5-6.000 rpm) dupa cei doi care se fugareau, le-am facut 5 poze cu telefonul mobil, asa ca sa nu ma f*** pe mine la cap oricine ca-s frustrat si nu am masina... Sa fim seriosi, nu alergam dupa Alonso si Hamilton...Mergeau bine, se strecurau, dar nu zburau. Le puteam face pictorial pt reviste... puteam sa ii iau din fatza/lateral si sa le dau fetzele in ziar... Si aleks... (:rolleyes2 ) exprimare infantila si cam atat. Esti lipsit de respect fata de un om despre care nu stii nimic. Ceea ce spune multe despre tine. Nu ma intereseaza sa va fac rau, dar nu pot sa accept ca la 6 seara face fiecare ce vrea in plin trafic si trebuie sa ma gandesc ca poate nu mai ajung acasa intreg. Am si masina (motor slab de tot, oricum, ati rade daca ati sti - dar isi face treaba) si ma si descurc in trafic.I-am vazut din intamplare, nu am in planuri sa ma pun pe niste investigatii serioase in ce va priveste. Nu ma intereseaza subiectul , mai ales ca si mie imi place viteza, unde si cand se poate...nu punand la bataie viata altora !!! Lasati-o mai usor cu limbajul violent, ca puteti raspunde in fata legii si pt ce postati pe net, nu sunteti greu de identificat. Nu e cazul sa ne ambalam prea tare, nu sunteti in domeniul meu de activitate si nu imi place sa stresez oamenii. Nu vad utila o campanie de presa, sunt lucruri mult mai grave in oras decat fugareala. O sa va zic si cum ma cheama intr-o zi, ca tot ii doare pe multi capul de numele meu. Nu stiu de ce-i asa important, ca oricum nu va este util. Puteti fi SIGURI de asta. Ma bucur ca am descoperit forumul, ca-s multe chestii mijto...am ras de-am murit la daciile "tunate"... LOL... Bravo pentru ce faceti cu masinile, unele sunt chiar faine de tot. Respectul meu pentru pasiunea si simtul vostru estetic, pe bune. Ne mai auzim / vedem (cu conditia sa o lasati mai moale cu amenintarile, ca-s speriat de nu mai pot...:evil: )...Si daca am noroc...astept alta fugareala...poate-mi iau si eu un aparat foto pana atunci...ca e nasol cu telefonul mobil...era sa fac si accident din cauza lui. G.C. (deocamdata) |
ok, ai dreptate pe de o parte, dar nu cred ca ar fi trebuit sa faci public numarul masinilor. parerea mea :D
|
Mai ziaristu...uite care e treaba,vezi-ti tu de ziarul tau si baietii de pasiunea lor.Habar nu ai ce e aia tuning,curse si "fugareala".TE tineai dupa baieti pt ca nu mergeau tare asa cum spui tu....ca nu ai tu cu ce sa te tii dupa ei.Stai in banca ta si nu mai cauta carcota cu baietii...A...si lasa amenintarile cu justitia ca nu esti vreun vip si tu...Hai sal!
|
Re: pareri de ziarist
Quote:
|
E bine ca-mi dai dreptate, multumesc pt raspuns. Am ales o solutie de compromis. Pozele au iesit nasol...si materialul era in pagina alb-negru... daca nici numerele nu le dadeam semana a poveste inventata. Sau parea ca mi-e frica. Si nu fac de-astea. Si am spus...daca aveam boala pe ei... sunam fotoreporter cu masina si ii ziceam sa mi-i ia si din fatza... asta daca nu reuseam eu. Sau insistam pe subiect si in presa centrala. Sau sunam la seful politiei, sa-l intreb de ce au loc curse ilegale in Bacau si de ce nu-si face treaba politia...sau...sau..sau...serios...aveam multe optiuni. M-am limitat la minim. Unii dintre cei care posteaza aici sunt prea violenti in limbaj...altii agramati (putini, ce-i drept)...dar nu ii reprezinta pe toti. Si din cauza unuia care ma ameninta, mai mult ca sa se auda vorbind si a doi care bat si ei campii cum pot... nu are sens sa va bag pe toti in aceeasi oala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning