![]() |
Re: Diverse discutii
Tu chiar nu intelegi ca nu au cum sa compari un scuter cu manevrabilitate lui,cu agilitatea lui,cu dimensiunile lui la o ora de varf cu o masina.Nu exista comparatie cu asa ceva.Aici era vorba strict de masini,nu este logic ca tu o sa ajungi primu,mai e nevoie sa te refuze cineva?Daca vrei adrenalina ia o masina sau un motor si ducetzi va pe posada.Nu in trafic cu un scuter si o masina,lol ma faci sa rad.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si acum sincer chiar nu ne interesa parerea ta de expert in domeniu...cred ca ai incurcat sectziunea,vezi ca aici e ploiesti nu iasi...hai bafta vedetism....hm...asta e cuvant in moldoveneasca sau ce?ne cunoastem si eu nu stiu?de cand itzi permitzi sa faci afirmatzii gratuite la adresa mea? ai fost vreodata pe posada?sa nu te duci ca e moarte curata:):):) emh itzi dau masina mea si iau eu scuterul si o facem...... nu tzi se pare logic ca esti in avantaj chiar si cu bicicleta?;) |
in sfarsit am primit refuzul de la cine era normal sa il primesc...
ok,nicio problema,atunci ne alergam cand pun mana pe masina :) (sper ca atunci sa nu ma refuzi) |
ptr bass-ul
tzi se pare teribilism o cursa contra cronometru pe viraje?mie mi se pare teribilism sa mergi cu o masina care sta sa se destrame la o plecare mai puternica de pe loc.... deja incepi sa ma jignesti aiurea.....cand tu de fapt nu ai nici o treba cu mine......acelasi lucru l-ai facut si cu Droopy acum o sapt la sala... deci.....k sa iti scot figurile de mare sofer din cap.....vi si ne dam pe orice traseu virajat pe uracare care sa fie uscat...nu pe coborare ( k nu sunt bolovan! ....mercic adi!) si facem jocul cum vrei u...punem si ceva la mijloc K VAD K TE-AI UITAT LA PREA MULTE FILME! si nu stiu a cui masina se dastrama....nu cred k ai vaz masia mea sa ii cada farurile...dak nu erau prinse cu banda adeziva...capota si altele |
doar atat puteti baieti?...vreau sa mai vad lupte....verbale...hai taz hai bas:D:D
|
Quote:
si un sfat prietenesc....nu cred ca am ajuns sa ne tragem de sireturi.am facut o provocare,m-ai luat la misto cand eu am vb serios si normal ca te-am luat si eu in balon.... nu te intinde mai mult decat tzie plapuma... si cu asta am incheiat ca nu imi place sa vb mult prost si fara rost,ai ceva de vb cu mine te astept face to face nu ca P I Z D E L E in spatele tastaturii;) ce inseamna frate sa fii baiat bun sa vb frumos cu totzi si incepe sa te ia lumea de papagal.... sa-mi bag picioarele daca imi vine sa cred unde s-a ajuns..... basule astept un raspuns la pm care tzi l-am trimis si dupa raspunsul ala ''te rog'' sa incerci sa te concentrezi la cv care le spui la adresa mea.... nu ma cunosti indeajuns de mult sa itzi permit sa ma iei la misto... |
nu vreti mai bine sa facem o conferintza on line pe mess?..aici asteptam cam mult...pierdem mult tip si el costa, nu?
|
Quote:
taz...vb de parca ar trebui sa vb cu tine cu dumneavostra...cand u ma iei la misto aiurea.... zici k u ai 50 de ani si eu 14! O sa vb si face to face sa ne lamurim...dar suntem in locatii diferite! ok...accept provocarea ...dar pe USCAT si pe URCARE! CU MARTORI CU CE VREI U! P.S POASADA SI TIMISUL ERAU UNDE SI SE DADEA CU SARE! DECI...CAND E USCAT,,,,,,,FACEM SI TREABA ASTA.....! |
taz lasa prostiile si vezi ca ti-am scris pe mess sa-mi dai pe mail chestia aia. adresa tot pe mess.
|
Quote:
nu am pretentzii sa imi vb nimeni cu dvst,totusi nu uita ca este o diferentza de varsta intre noi si o diferentza si la experientza in sofat...am o singura intrebare,acum 14 ani cand eu aveam permis ce clasa erai,aveai in jur de 10 ani daca nu ma insel,deci undeva pe la cls 4 sau 5 a.... eu zic ca e o diferentza si putzin respect trebuie sa aratam,nu in sensul sa imi vb cu dvst....doar sa pastram limita bunului simtz... intreaba pe oricine din comunitatea asta in care tu esti de foarte putzin timp,de cate ori am vb eu aiurea fatza de oricine,mai mare sau mai mic de varsta cu mine.... nu supar pe nimeni,nu vreau sa fiu suparat... ai acceptat provocare,era mai simplu sa spui asa de la inceput.te las sa alegi tu ziua si miza daca vrei sa fie una... multa bafta |
eu zic sa lasam discutiile astea de o parte ca sa nevedem toti la masa de craciun.. si sa sarbatorim de revelion impreuna.. ambitiile astea inutile nu aduc nimic bun stiti foarte bine .. hai sa lasam disputele "opel vs bmw" sau " ce sofer bun sunt eu..sau ala..sau plm" pana la primavara asta ar fi odata..
Straiger-eshti un strain printre noi.. noua nu ne plac strainii care dau sfaturi si fac pe inteligentii..fatzi frate bagaju si posteaza`n alta parte.. asta ar fi a2-a eMH- Dragul meu noi am avansat la masini care le conducem legal datorita varstei ( posedam permise).. nu mai face agitatie de pomana daca vrei sa te intreci cu cineva in exchibitii il oferim pe postranac si te potolesti..fara nici un fel aluzie.. din partea mea poti sa te si superi ... asta e viata ..da` nu intinde coarda mai mult decat iti permite ( aici fac referire la discutia ta cu humvee)... asta ar fi a3-a VINE ZAPADA!!! BENZINA e 3,2 lei/ litru... scoateti Banerru, reglati frana de mana, puneti gume klumea si instalatia de brad in functiune( sau pe masina pt Gigicarbit);) si haidetzi frate sa o afcem lata....!!!! |
Quote:
BAS si TAZ! Terminatzi cu provocarile astea de cacat si dati-va la AMCKART deshteptzilor. Altfel o sa venim cu flori la spital sau la cimintir. Daca o sa va dati pe unul din drumurile alea, stiind cat de oligofreni si anafilactici sunteti amandoi, o sa va ambitionati fiecare sa scoateti timp mai bun si sigur le incolacitzi de vreun pom sau va ia vreun tir. Eu zic sa mergetzi la karturi si vedetzi acolo ce e de capu' vostru fiindca rapoartele sunt egale intre karturi iar la greutate sunteti tot pe-acolo, poate BAS-ul e un pic mai solid. Asa va dati de tampitzi pe Posada si ala are 65 de CP, ala are 150, la greutate sunteti cam pe-acolo si atat. N-aveti suspensii si anvelope pentru traseu montan!!! (cu SH-uri nu faci nicio treaba sau cu anvelope tocite; e o ambitzie prosteasca de copii) STRADA NU ESTE O PISTA! STRADA E PENTRU A MERGE PE EA! |
Zise lectoru :D :P
|
the master URINEX pentru cine cunoaste!:lol:
|
Skama, sa vii sa te ung pana-n sarbatori sa nu intri cu pacatele in noul an! Ardete-ar focu' cu tzītza ta dupa spinare!
|
da dreacu sa strangem adeptii !
URIBURN dinala ai luat ultima oara? e pe stoc?:lol: |
ce te face sa spui ca nu am suspensii si anvelope?;)ptr traseu montan a?bai ''pipi-n pat''
!!:):) my precioussssss!!!!! masina mea nu e de 402 metri..... posada mai are o sansa in plus.....si de unde stii ca are 65 de cai bestia?:) se vede ca in ultimul timp toata lumea o stia busita si nu s-a mai uitat ce e sub bara fatza;) |
Hai ca ma suparati si vin sa ma dau cu voi !
Punem Bilstein-urile in actiune:twisted: |
mai baieti.....stati ca intr-o luna o sa ninga....sa vedem care mai urca pe platou la Azuga...e?...sa va vad atunci
|
Quote:
|
va saluta nae zis si "nae mancamiai coaeeele"
Quote:
|
Quote:
|
Eu sunt pregatit mergem unde vretzi voi pe zapada si pentru cine nu e pregatit puteti sa ma contactati !:lol:
|
asa...fa-ti reclama Skama!...dar unii degeaba au anvelope...ca nu stiu sa conduca vara, dar iarna?..:))
|
Tu esti mai pregatit decat ZDA DRIFT CAR?
AKA CORSA cu lonjeroanele fugite in parti opuse:D |
Pai la al doilea set cumparat cel de vara le fac reducere!:lol:
|
Quote:
Fugite in partzi opuse sunt dioptriile tale, bai! Eu am reparat Corsa! Si e pregatita si de drift bineinteles! Ahh! Tot Opel! La dracu! :twisted: |
nu am si eu niciun sustinator pt skoda? :D....la naiba...
halal prieteni |
cobra ce machete colectionezi ma?
|
Quote:
|
ursi grizzly si polari:lol::lol:
|
te inseli kok o ai pe albinuta noi restul sa nu auzim de greci si skoda
donule bro deabea astept prima ninsoare |
multumesc Donule
|
Quote:
|
mai laur....dk raman in pana cu masina, vezi sa nu ma ajute albinutza...sa o pun cric poate :))
|
Quote:
|
oooo....ataci bobi?...
|
de ce vb tu laure in numele tuturor referitor la greci?...care mai gandeste ca si tine sa-si expuna parerea...as vrea sa stiu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning