![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Matizul respectiv din 2006 ma costa 1150 euro :( .... |
Quote:
|
Quote:
UNDE MA CONTRAZIC? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si ca sa-ti raspund si tie, e mai bine sa ia Matizul ala acum, si sa plateasca taxa aia de poluare din 2012 (care pt euro 3 cat banuiesc eu ca are Matizul e mica), decat sa astepte sa intre in vigoare timbrul de mediu (care s-a scris clar ca pt euro 3 si 4 va fi majorat cu 10-15%). |
Quote:
ce scrie aici????DACA POATE SA INMATRICULEZE ZILELE ASTEA FARA SA PLATEASCA ALTE TAXE?????? deci concluzia este ca nu ai inteles nici acum ce a intrebat sau ai inteles dar nu stii ce raspuns sa dai...drept urmare te rog sa nu te mai bagi aiurea peste mine decat cand ai argumente...... si nici mie,nici lui nu i-ai raspuns la intrebare,in speta.........DACA POATE SA INMATRICULEZE ZILELE ASTEA FARA SA PLATEASCA ALTE TAXE?????? |
Quote:
Deci omul a pus 2 intrebari. Tu ai raspuns la una din ele spunandu-i ca a intrat taxa in vigoare, iar eu te-am corectat spunandu-ti ca nu a fost publicata in Monitorul Oficial. Apoi tu ai inceput sa ma ataci pe mine folosindu-te de cealalta intrebare a lui (daca poate sa inmatriculeze fara taxe). Si raspund acum ca nu, fara taxe nu, dar imi sustin sfatul de mai devreme ca daca TOTUSI ia Matizul, sa-l ia acum pt ca e taxa mai mica la el. Chiar trebuie sa facem caz juridic aici, care ce a zis? |
Quote:
nu o lua in nume de rau e un sfat sincer si prietenesc ;) bafta! |
oricum am privi-o este o mizerie de taxa ,iar pe gunoaiele de politicieni chiar nu-i intereseaza cine si cat polueaza . daca i-ar fi interesat ar fi bagat in pretul combustibilului ( cel care circula mai mult polueaza mai mult si deci trebuie sa plateasca mai mult) dar pe ei de fapt ii intereseaza sa-si primeasca mita de la producatori si importatori auto, plus ca sunt alte chestii care polueaza mult mai mult decat masinile dar de alea ii doare in cot.
deci sa se duca la dracu ca sunt niste javre , iar noi niste fraieri ca acceptam orice si nu iesim in strada . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning