![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
asa e facut sa se faca :) stii ca si la mine s-a pliat
nu compara impact lateral cu frontal. uita-te cum s-a facut loganul de la sens din mall si cum e renaultul... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1234844932 |
1 Attachment(s)
In Mamaia la sensul de la Aqua magic, un hyundai accent, cioburi prin tot sensul pe jos probabil de la a2a masina care nu mai era acolo. La fel aceiasi intamplare si la sensul de la City unde tot un hyundai accent avea roata fata rupta (tot pe partea stanga).
|
din cate am vazut eu mai pilaf era meganul decat bmw`ul ;)...oricum concluzia finala :))) 5 stele si ai de steaua mea :)))
PS:il cunoaste cineva pe baiatul cu megane? |
In seara asta pe la 23.15 pe unirii in fatza la Spiru Haret o dacia a luat un pom cu 90- 110 km/h si la proiectan in curtea lu unu :) Nu am poze .... Dacia varza fara victime soferu Alcolemie 0,86 ... mai era cu inca 2 da aia au fugit....
|
azi pe mamaia o dacie logan(taxi) nu a acordat prioritate.. si unu care mergea regulamentar pe mamaia a intrat in el
|
Quote:
|
Quote:
|
mah drace tu vrei sa cunosti fata si te dai interesat de epava:lol:...vezi daca merge ca a-s avea si eu niste intrebari.ciao
|
Quote:
|
300 zxtt-ai pm
zbuf:am nevasta :) Si on topic:Azi la munca accident intre o caruta plina de tigani si o dacie logan :) nu s-a soldat cu nimic urat decat cu mici zgarieturi la logan si niste julituri la vopsiti :)) Nu am poze sorry :( |
Sa se faca replay la accident, dar tziganii sa stea langa caruta, acolo unde loveste loganul, care de data asta sa isi ia mai multa viteza
|
1 Attachment(s)
Oboseala accentuată la volan a fost cauza unui accident rutier produs marţi noaptea, la intrarea īn comuna constănţeană Poarta Albă, soldat cu moartea unui bărbat īn vīrstă de 42 de ani din Ovidiu. Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că Ioan Roşca şofa o Dacie cu numărul de īnmatriculare CT 01 AJJ, dinspre Constanţa, către Medgidia şi, la intrarea īn comuna Poarta Albă, din cauza oboselii, a aţipit la volan. Īn acel moment, maşina a scăpat de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir marca Scania īnmatriculat VN 11 KRY, condus regulamentar din sens opus de Petrică Manolache, īn vīrstă de 44 de ani, din Adjud. Impactul a fost atīt de puternic īncīt Dacia s-a transformat īntr-un morman de fiare, iar şoferul ei a murit pe loc din cauza gravelor traumatisme craniene suferite. Maşina a fost distrusă īn proporţie de peste 70%, iar pentru scoaterea cadavrului şoferului din maşină a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor militari.
Dumnezeu sa-l ierte! |
Accident nasol o dacia nova cu un motor in fata la politia judetzeana ...nush prea multe detalii ca era ditamai coada si nu se vedea decat o casca pe masina ...
|
2 Attachment(s)
Asta e. Dacia iesit fara sa se asigure de pe straduta de langa IPJ sa faca stanga pe Mamaia spre Capitol. Moto... in plin
|
sincer ... am vazut accidentu ... era un x5 cu geamuri fumuri parcat pe coltul strazii ... ca el e smecher ... crezi ca a vazut asta cu dacia ceva de el ? sa poate sa se asigure ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning