![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
Reusita :)...4 copci...Umblu sarind intr-un picior...Nu pot calca...Pentu cine nu stie disgnosticul: Unghie incarnata malupe stang (pe romaneste unghie incarnata la degetul mare, piciorul stang)...Sa va ajute Dumnezeu sa nu ajungeti in spitalele din Romania...Este...TERIBIL!...Ca intr-un film horror...Paturi, cearcefuri si perne patate cu pete multicolore...Miros de puroi...Mancare facuta in batjocura...Sa va fereasca Dumnezeu! PS: Va multumesc de urari!
|
ms mult Paco ......sallll ...:D
|
Quote:
Insanatosire grabnica ! |
sanatate teen_ager!bine ca ai scapat din spital,eu nu suport spitalele bine ca nu am avut de stat pe acolo pana acuma sper sa nu am nici in viitor.
|
Multumesc inca odata de urari!
@botdriver: Bat-o soarele, apoi atata consuma dracu' ala de 1,2? Daca ma poate ajuta cineva cu ceva albume VA cu muzica house noua si faina, i-as fii recunoscator! |
Quote:
|
pt recarosare, masina care o aduc trebuie sa fie aceeasi motorizare si sa aiba caroseria la fel (ma tenteaza un Xsara cu motor 1.6 16V, 2 usi / am un 2.0 HDI , 4 usi) ???
|
Tocmai am achizitionat 4 boxe magnat classic 163... sunt bune de ceva?
Difuzoare triaxiale 16 cm Putere maxima 110W Putere reala RMS 55W Impedanta 4 ohm Raspuns in frecventa 42-23000 Hz SPL 90 dB Pe langa un tub cu statie :) |
Quote:
|
Inca nu am unde sa le montez :lol: :lol:
Stii cum e, ai muzica da inca nu ai masina :lol: Ceva de genu sunt si eu :lol: Cumpar deja accesorii la masina, dar inca nu am una |
Quote:
|
Din cate stiu, iti cere ca primele cifre/litere din VIN-ul masinilor sa fie identic, pentru a se asigura ca omologarea RAR-ului "artizanala" e valabila. NU stiu exact care cifre/litere, difera de la masina la masina.
Cel mai ok e sa intrebi la RAR, sau si mai ok, sa mergi cu VIN-ul tau si cu cel al masinii pe care vrei sa o iei (faci rost de un VIN prin mail la cineva de pe -mobile-, ca iti dau nemtii), si atunci iti zic ei exact ce poti si ce nu. Plus ca neaparat iti trebuie un garaj autorizat pt recarosari, o sa iti trebuiasca platforma pt masina din Ungaria la noi, actele cum ca masina e pt piese, etc etc etc. Oricum, good luck mate! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning