![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
a la masina mea as vrea ceva carbon , nijte stopuri negre, bara spate plastic, jante in 3 spitze cu 3 prezoane, faruri de CN daca se poate sau capota de Cn , ceva de genu plz , ca fac si eu da vreau si eu sa vad ce idei au altii
|
PhUbEe, imi place cum ai facut Ford Mondeo-ul, chiar te pricepi, ca vad ca sunt unii care numa isi bat joc...sau poate incearca ei ceva, da nu prea reusesc :) de exemplu ce a facut bo$$u cu fordu, pot sa fac si eu in paint :D..poate chiar in paint a fost facuta :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow: uite ca sa iti faci o idee ...nu am stat la detalii ...:!:
|
mai baieti va rog nu va mai bateti joc de masini... cu totii aprecieaza faptul ca lucrati da decat sa postati asa ceva mai bine abtineti-va.. cine credeti ca se paote ispira din asa ceva?
Quote:
|
ra2 iam dat o idee dc e baiat destept poate sa vada in ansamblu ...de ex tuningu la masini care lam avut io ...este inspirat din poze si nu au fost matrite pt barile alea ..asas ca abtinete ca sunt oamnei care chiar stiu sa lucreze si nu le trebuie matrite ....ci doar niste poze
|
2 Attachment(s)
ce care sper sa te inspire , cam nefinisata da nu prea am timp....
|
in ultimele 10 pagini...nu cred k sunt 5 masini din care poti spune da tata mi a dat si mie careva o idee cum s aimi modifica masina...numai paint ireala descentrate tot tacamu...nu mai faceti masini de dragu de a face posturi sau macar scrieti "misto" si gata decat sa puneti dastea
|
2 Attachment(s)
ceva simplu....
|
3 Attachment(s)
Salut pls help me ,eu chiar am de gand sa o fac dar nu stil gordini, pls
|
am sa incerc si eu ceva maine...nu promit nimic :D
|
mersi fain esti primul care ma ajuta, ca pe forum la dacia nici unul nu zice nimic
|
Quote:
hai nu vrei sa fii pe "wall of fame"??:)... |
EU totusi astept la amea sa vad ce o sa iasa , da vad ca nu se baga nimeni ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning