![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Frumos urs. Bine ca-i cu stopuri late :).
Il faci rosu? Arata bine S62-ul ala :). Va fi supra-alimentat? |
bafta shucar mishto.
pe strazi sezonul acesta zici ? |
bv fratelo....
vroiam sa o iau si eu ca am acte pt ea....:-) hai sa iasa fortza.... bafta... |
Tot respectu` din partea mea,Cat despre noul LAF e tipla...va fi tot rosu?,Cat despre motor se anunta Forta.Bafta numai bine!
|
Ceva poze cu noul LAf? ;;)
|
multumesc mult.poze momentan atea sunt,sa mai avansam in proiect ca-sa avem de urcat alte poze.deocamdata va ramane zic eu aspirat.si pe viitor mai vedem.motorulu momentan nici na facut 100 de miii.oricum in sezonul asta suntem prezenti.echipa noastra este destul de activa ca-sa ramanem in urma.proiectul va fii lucrat de CEZAR si PAUL.IN aproape totalitate.la mot.caroseria va fii rosie si m.tech 2.ca altceva nu mia trecut prin cap.chitul este deja in lucru de sse;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Bafta multa Daniele cu proiectul ,poti sa pui si o nava spatiala pe urs mai frumos ca m-tech2 nu da niciun alt kit tuning.
|
Quote:
|
[
Quote:
Quote:
Pe spate merge asta:D |
4 Attachment(s)
N-ar da mai bine asa ceva? E un M-tech mai neobisnuit ... ( prima poza )
Sau ar fi si varianta widebody. ( restul pozelor ) |
in nici un caz asa.asa daca vream luam de la iulian hanemann chitul lui dupe urs care este fortzaaa,dar nu vreau decat sa fie cat mai stoc aproape,aia maxton parca ar da bine dar cred ca tot pe M tech 2 raman,vreau sa merg si pe strada cu ia;)
|
Quote:
|
Bravo mah...ai inviat.....sa fie intr-un ceas bun si sa te vad din nou cu ursu pe strazi:D
Arata bine asta...si cu v8-ul ce-l pui va fi senzatie.......o sa trec pe la tine wk-ul asta sa-l vad si sa mai stam la un pahar de vorba:D |
Quote:
nu e cash boss...... ps. vezi ca diseara cred ca vin sa iau alea pt 7-ar.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning