![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Chiar ma, avem MAREA intalnire de miercuri. Locatia se va discuta pe mess... Ar fi frumos sa vina toata lumea, nu doar noi astia "neafiliatii".
Important e la ce ora... Rog pe cei care vin sa scrie "prezent". Eu primu`: Prezent |
prezent si eu
|
prezent....ca la scoala:)))
|
PREZENT
|
Eu m-am gandit asa la un program. Daca nu sunteti de acord , nu i nici o problema, se poate modifica... dar zic sa fim cat de cat organizati , sa iasa ceva frumos:
1. Intalnire la ora 15:00 -15:30 (timp de organizare 30 de minute pentru cei care intarzie) la bulevard. 2.La 15:30 plecare in coloana (ideal ar fi fara depasiri, vedem noi ordinea) spre centru cu traseu` Bulevard-Bariera-Politie-Centru Ceas- Stanga spre zavoi, intrare dinspre olanesti la zavoi- oprire in parcare la zavoi. Viteza de croaziera de 30 km/h 3.Stam o ora sau mai mult la Zavoi pentru o sesiune de poze (aduceti camere etc). 4. Plecare la un suc. La suc exista 2 posibilitati : a)daca e cald Petrom la maternitate b)daca e frig VFM 5. Plecare de la suc tot in coloana pana pe capela. Noua sesiune de poze si filmulete. 6 Plecare la gratar daca vreti sau fiecare pe unde are treaba. Astept comentarii daca e ok sau nu. |
prezent si pro
|
daca pot sa ajung,pot sa vin si eu?:Ddar nu promit k stau pana la sfarsit
|
PrEzEnT...
|
se poate spune "prezent" cu o jumatate de gura ? http://www.imagehost.ro/pict/222105404b82d5843998a.gif
|
[QUOTE=lupalb;3112247](ideal ar fi fara depasiri, vedem noi ordinea)
nu e vorba de depasiri , ca oricum sa ne spargem pana la destinatie , din cauza semafoarelor si a traficului :)) Ar merge un gratarel ceva , undeva pe la malu alb, sau undeva unde e mult spatiu si pentru persoane si masini... in fine...ne sfatuim... |
la 3 3.30 o sa fie garda prin oras si foarte mare aglomeratia :(
|
daca e vorba de gratar mai bine stabiliti sambata/duminica
|
ar fi frumos sa ne strangem toti MEMBRII FORUMULUI 4TUNING,sa fim 20,30 de masini in coloana cu avarii puse,poze peste poze, filmari si mai stiu eu ce :) .
|
sa ne organizam cum trebuie.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning