![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare. Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize") Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis... |
E minunata ideea ca unul sa ocupa cel putin 2 locuri de parcare in acelasi timp, un loc cu masina si un loc cu prostia aia de triunghi. Macar de faceau o investitie in aparate mai calumea, unde puteai plati si cu bancnote nu doar cu fise :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cum adica costuri legate de curatenie si indepartarea zapezii?? Da , VECTRA pt ce exista in orasu asta?pt ce are contract cu primaria?sau acolo parcarile cu plata sunt trecute la tarife speciale? cat despre zapada , aia e 3 luni/an(sau mai nou nici 1 luna cumulat) si daca nu ma insel intra tot in contractu ala de dezapezire |
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?
|
Quote:
|
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?
|
Quote:
|
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?
|
Quote:
|
mersi costin, maine merg sa vad. sper sa gasesc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning