Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Alex.T 09-06-11 15:31

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4385710)
si ca ce chestie sa nu-i trimiti fiscalu?daca omu vrea sa-si treaca masina pe nume o sa-i trebuiasca.nu inteleg ce ai avea tu de castigat de pe urma asta...

Doar interbam, ca fiscalu' deja e pe drum. Intrebam ca omul era asa pasiv, daca ii trimit sau daca nu fiscalul... :)

SethBv 09-06-11 16:15

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 4385704)
Ti se pare prost...nu are nici o treaba, in cel mai rau caz vine ala peste tine, cam atat.

No, daca mi se pare prost atunci imi cer scuze ;)

Tzzantaru 11-06-11 20:25

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4390628)
Eu o vad ca pe o investie: Primaria investeste bani in amenajarea parcarilor, bani pe care vrea sa-i recupereze in scopul altor investitii (nu vile, nu masini) de modernizare a orasului. Si pana la urma...e o suma asa de mare ceruta pe un loc de parcat? Stiu ca sunt offtopic.

iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.

Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.

Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")

Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea

Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...

Cipri10 12-06-11 10:39

E minunata ideea ca unul sa ocupa cel putin 2 locuri de parcare in acelasi timp, un loc cu masina si un loc cu prostia aia de triunghi. Macar de faceau o investitie in aparate mai calumea, unde puteai plati si cu bancnote nu doar cu fise :)

dexter_20 12-06-11 17:29

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4390652)
iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.

Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.

Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")

Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea

Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...

Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit

Tzzantaru 12-06-11 17:59

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4392175)
Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit

asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.

dexter_20 13-06-11 12:15

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4392235)
asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.

Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata

Tzzantaru 13-06-11 13:24

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4393809)
Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata

Chiar tii cu ursu si chiar EXAGEREZI

cum adica costuri legate de curatenie si indepartarea zapezii?? Da , VECTRA pt ce exista in orasu asta?pt ce are contract cu primaria?sau acolo parcarile cu plata sunt trecute la tarife speciale?

cat despre zapada , aia e 3 luni/an(sau mai nou nici 1 luna cumulat) si daca nu ma insel intra tot in contractu ala de dezapezire

Bigu 17-06-11 23:45

Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?

Tzzantaru 18-06-11 01:06

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4405099)
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?

=))))))

B 83 RMJ 18-06-11 20:06

stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?

baga3ont 19-06-11 19:29

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4406509)
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?

la praktiker

B 83 RMJ 19-06-11 19:33

am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?

costinbv 19-06-11 20:35

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4408370)
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?

e chiar in capatul raionului (pe unde sunt sprayurile) este sus pe sinele alea agatat si este intrun tub ca ala de pasta de dinti

B 83 RMJ 19-06-11 20:44

mersi costin, maine merg sa vad. sper sa gasesc :D

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning