![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Cypos ms pentru garaj sper sa mearga:D:D:DD:
|
deci cum fac pozele in afara de PrtScr! ca e folder cu screenshots in joc...akm reinstall totul de la 0 si si cu backup si sper sa nu mai am probl ca vreau sa fac si o cariera fara cheats! stie cineva sau o mai incercat daca nu mai folosesc slrr editoru' da mai putine (sa nu zic de loc) errori?
ms si bafta |
nu este adevarat...slrr editor nu da nici o eroare...erorile din joc sunt de la BUG-urile de la moduri(masini.jenti...etc)....si poze sa faci in joc ca sa se salveze in folderul screenshots tre sa apesi F12 si se salveaza .tga ceea ce inseamna ca iti trebuie ori photoshop ori dds convertor ca sa poti sa le faci .jpeg....
|
5 Attachment(s)
Acelasi Lancer - update 1 :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cum ar fi aratat industria auto fara MuscleCars?
(Am ceva probleme cu ENB Series si placa video, imi pare rau de calitatea pozelor, am incercat sa fac cat mai bine) Un clasic, un adevarat muscle, nimeni altul decat... Chevrolet Camaro SS 1967 : |
@Krypton-sa inteleg ca te-ai apucat de 3ds max sau ce?:>
@CrazyEyes-frate mi-ai cucerit inima cu camaro ala :X:X:X:X:X..si calitatea destul de buna.... @Cypos-imi place evo tau.. |
Quote:
|
da...dar totusi faceti ceva interesant...un pj complex ceva cum faceam eu..nu vreau sa ma laud...da faceti ceva mai interesant....ca asa masini simple toata lumea care joaca slrr stiie sa faca
|
bai Marius am incercat multe chesti si crede ma ca nu miau iesit bn delok
poate ma ajuti uh cumva sa fak si io cv pj calumea:) |
dap...asa zic toti....=))
|
care imi skoate si mie nioste decaluri de pe gom ca io nu stiu
:(:(:(:(: |
7 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de Evo :D Vin si eu cu cva NEW :!:
~Evo~ RedBull Drift :dance: |
Am si eu niste rugaminti la voi. Datimi si mie Mercedes W124,BMW E30-E36, Golf 3-4,Honda Civc 95-97,codu de bani,si programele alea ca sa pot baga masini,si mai explicati-mi putin cum bag masinile ca am uitat. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning