![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
seria M :lol:
In Timisoara e plin de "seria M" |
Ba dadi vedete-as intr-unul de asta :lol:
https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/123160-fox-marketing-pregateste-is-cabrio-twin-turbo.html |
Toate arata bine dar de unde banuti... Poate pe viitor. Deocamdata ma tin de capu lui Dadi ;)
|
Quote:
stati linistit ca nu gaseste el statueta aceea la Viorele sau mai nou la Dunarea, ziceam si eu asa, sa personalizeze masina, ca degeaba pui ceva cu M acolo daca masina nu are sub capota nimic de la M, si apoi in TM nu te distingi cu nimic nici cu M acolo. :) sigur pentru el bmw inseamna mai mult decat o clepsidra alba si una albastra, imbarligate matematic&estetic acolo, dar daca vrea musai ceva clasic trebuie sa puna ce a pierdut. :D daca as avea eu noul Z4 i-as da colegului capota cu tot cu sigla si eu as pune in loc una custom din carbon. |
nu ar fi timpu sa te trezesti ? :D:D:D
|
la viteza cu care scad acum preturile la masini nu peste multa vreme ne vom permite toti masini sport
:D |
Quote:
DGR- pune semnul BMW acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
pe ala il si pun numai sa ma rezolvi tu cu amicul tau :lol:
|
ia uitati aici un timpit, trebuie sa fi nebun sa faci asa ceva:punch::crazy::nosebleed
https://www.youtube.com/watch?v=wnbyF...eature=related |
oameni prosti
|
care ma puteti ajuta si pe mine, trebuie sa trimit o orga de dimensiuni 80x20x10 cm la pitesti si nu am in ce. aveti sa-mi dati careva o cutie de carton in care sa incapa? dau o bere (fara alcool daca e cazul) :D
|
Quote:
|
Sau in folie de cu bule de aer. S-ar putea sa gasesti de cumparat la diverta.
|
Quote:
oricum si in cutie de carton la dimensiune sa fie tot trebuie sa o protejezi cu ceva, in cel mai rau caz cu multa hartie. |
vroiam sa o trimit cu , curierat rapid dar sunt prea mari taxele si cumparatoru nu accepta. trebuie s-o trimit prin posta. asa m-am gandit si eu ca daca o bag in cutie de carton trebuie sa umplu cu hartie sau s-o invelesc in folie cu bule
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning