![]() |
|
re: Club Ford Capri
10 Attachment(s)
poate ajuta pe cineva:rolleyes2...cine stie...
|
dc se pricepe cineva bine la engleza...adica la termeni tehnici..poate imi gaseste si mie ceva legat de motoarele v4.... www.capriracing.co.uk www.capripower.co.uk
|
La ce pret este chitul de frana fata si daca se potriveste la mk1?Si parca ziceai ca ai 2 motoare v4,m-a intereseaza de cat sunt 13,1.5sau 1.7 si un pret la ele daca sunt de vanzare...
|
Quote:
|
pretul il discutam dc esti interesat..
|
pm dc te intereseaza motoarele..sau alte piese
|
Intrebare !!! cat iau pe un Ford Granada din 79 ,
Motor de 2300 , 79 KW 106 HP ...... functioneaza perfect , actele nu sunt pe numele meu , dar are itp pana in 2009 si asigurare mai are vreo 3 luni , motorul de pe masina nu e trecut in acte , si nu am acte la el .... interiorul masinii arata destul de bine , dar nici la ext nu e rau . sunt curios cat valoreaza masina . |
pai masina asta era 4 sale cu 800EU cu mot 2.8, am vb chiar ieri cu tipu de masina..mi-a zis k a dat-o la 1.000Eu :shock: :shock: la IS...iar acum zici k are 2.3..? :(
ma og..e modelul pre face-lift..nu mai mult de 400-500Eu(dk nu are rugina), ma mir k ai dat atata pe ea si fara mot omologat :( apropos..are 108CP :-P Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: AJUTOR
Quote:
|
Ma intereseaza motorul de 1.5 si cutia afereta,daca este complet motorul , adica are pe el delcou, carburator si alternator si bineinteles si un pret la el...
|
pe mine mar interesa un upgrade la frane
cel putin pe fata imi trebe neaparat |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |