Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 15-11-08 17:57

Re: Diverse discutii

Ca sa terminam odata pentru totdeauna cu provocarile astea de cacao, sa ne rupem masinile si sa ne facem praf pe nu stiu ce coclauri, ca sa nu ne mandrim pe urma ce cruce frumoasa are ala sau celalalt pe Posada sau pe Paraul Rece, va propun altceva.
Mergem la AMCKART, fiecare se urca intr-un kart si vedem acolo pe traseu virajat cine poate sa scoata un timp mai bun. Fara sa ne rupem masinile si oasele. E un traseu destul de lung, cu viraje si linii drepte, kartul nu se poate rasturna, ne si distram, vedem si cine e mai bun si incheiem discutzia.
Sunt karturi de 6, 15 si 30 CP. (conteaza decat greutatea fiecaruia si calitatile de pilot).

Asta seara vine si Bobby MOM si vedem cum se repartizeaza lumea in masini pentru cursa de maine. Ne gasim la Rond pe la 20:30

ascona78 15-11-08 18:43

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1865320)
bass te provoc cu o masina la jumatatea puterii tale!!!
traseul:paraul rece-primul radar la iesire posada[spre comarnic...]deci practic pe posada.......cursa contra cronometru.om la plecare,om la sosire ca martori,ne dam pe rand...
si ca sa fie si mai interesant punem si ''ceva '' la mijloc;)
cursa practic e pe coborare;),aici vedem soferia si starea tehnica a masinii.ce zici te bagi?si e si mai aproape de brasov,nu mai trebuie sa vii pana la ploiesti
multa bafta
ps.cu vr-ul ar trebui sa mai incerci,ceva nu a fost in regula aseara cu masina lui donu....dar winning is winning;)
astept un raspuns;)

alo! dc vrei sa vezi tehnica o faci pe urcare!nu la vale ca bolovanu`!!!

T@zMania 15-11-08 19:27

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 1866056)
alo! dc vrei sa vezi tehnica o faci pe urcare!nu la vale ca bolovanu`!!!

imi e indiferent;) ma gandeam doar ca patineaza rau a lui in panta:)....lasand gluma la o parte imi e indiferent,urcare sau coborare;)

ptr bass-ul
tzi se pare teribilism o cursa contra cronometru pe viraje?mie mi se pare teribilism sa mergi cu o masina care sta sa se destrame la o plecare mai puternica de pe loc....
cai verzi pe peretzi nu vad,chiar am vb serios,se vede treaba ca nu ma cunosti.....cine ma cunoaste stie ca nu vb prostii [cand e vb de lucruri serioase]
vrei teribilism?facem o cursa gen pct A [petrom bariera bucuresti]-pct B[petrom km 6] la ora de varf,fara reguli,cine ajunge primul si ne dam pe masini.ce zici nu tzi se pare asta teribilism.... eu tziam facut o provocare raspunsul tau este NU!
deci esti pe locul 2 pana una alta...multa bafta si grija mare cu nebunii astia de merg tare pe posada;)
exista 3 tipuri de curse la noi:indemanare,402 si vtm corect?

eMH 15-11-08 19:51

asta cu pct a -> pct b am curaj sa o fac eu cu scuterul
aprilia sr 50 injection,cu kit pollini de 80 cmc...top speed undeva la 130 km/h,dar atins foarte repede :D

(dar asta repede,ca presimt ca iar mi se duce injectia...mi se duce cam in medie o data la 3 luni...)

humvee_mmw 15-11-08 23:29

pentru eMH asta care oi fi tu "romania trezestete" prietene vb de masini nu biciclete stai parcat:lol:

humvee_mmw 15-11-08 23:34

am o dacia 1310 tlxw cu kit de carburator "JAGORDINI"super 1441 cmc top speed undeva la 132 km/h da repede ca imi cade ambielaju in baie
o dam sau nu?

DONU' 16-11-08 00:01

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1866143)
vrei teribilism?facem o cursa gen pct A [petrom bariera bucuresti]-pct B[petrom km 6] la ora de varf,fara reguli,cine ajunge primul si ne dam pe masini.ce zici nu tzi se pare asta teribilism.... eu tziam facut o provocare raspunsul tau este NU!

Sa moara baietii, pai daca e de la Petrom din Bariera Bucuresti pana la Petrom la KM 6 ma bag si eu!!! Fiind asa aglomeratie la ora de varf se pune daca o iau pe varianta? :lol:

kok-206 16-11-08 00:15

ela na kanoume tote mia koursa A - B me proorismo thn Salonik..kai na meinoume ekei...kalo?

kok-206 16-11-08 00:15

:))))))))

CobraArt 16-11-08 00:30

Και μιλάμε τρελό;

kok-206 16-11-08 00:31

Nai!!!....etsi bravo!!...poli kalo Cobra;)

kok-206 16-11-08 00:32

de unde naiba ai gasit aia?
:)))

Vladz 16-11-08 00:35

συμπαθητικός :))

kok-206 16-11-08 00:36

poios einai simpathitikos?....:D

humvee_mmw 16-11-08 00:39

kok-ule FII ATENT daca imi sugiulos penisulos de la ploiestiulos pana la saloniculos iti fac muianulos mai smecherolos dacatulos la curvolos de la kilometrulos.
sa va iaulos uleiulos in penisulos si figurilos
ternina cu basinile si scrie in romana parvenitule
ciaulos:lol::rolleyes2

kok-206 16-11-08 00:41

DEX ON LINE cuvantul parvenit inseamna - imbogatit peste noapte.....
Ce legatura are acest cuvant cu mine?...

kok-206 16-11-08 00:42

dar am observat ca mai sunt si alti greci pe aici:)).....

CobraArt 16-11-08 00:44

Εμείς μπορεί να χειριστεί ό, τι μπορούμε, ο άνθρωπος.

kok-206 16-11-08 00:47

uite....vezi...dupa cum spuneam...CER AJUTOR DE LA GRECI...sa demonstram ca suntem uniti....!!:D...luptam impotriva intrusilor :D....thank you Cobra

humvee_mmw 16-11-08 00:47

asta e ideea tolomacule te umfli ca un parvenit. In cazul tau te-ai imbogatit cu prostie peste noapte. In greaca suna cam asa PARVENITULOS DOBITOCULOS

humvee_mmw 16-11-08 00:50

INTRUSILOR VA-S PUNE PE UN VAPOR DE HARTIE SI V-AS TRIMITE IN PENISULOS MEU INAPOI DE UNDE ATI VENIT.
BASINUTELOR

kok-206 16-11-08 00:50

ma scuzati domnule critic de arta, teatru si film...ca folositi parabole, epitete si expresii cu inteles ascuns....nu sunt nostradamus...vorbiti-mi simplu mie...

CobraArt 16-11-08 00:55

Atatcati ¿Por qué?

CobraArt 16-11-08 00:55

las fresas son caros

kok-206 16-11-08 00:57

asa mai...vorbeste-i si pe limba aia a lui..de dincolo....de grand cohones..sau grandisimo cohonacios :)))))))

kok-206 16-11-08 01:10

Uitati-va pe eurosport

Strainger 16-11-08 10:59

Doamne cata teribilism zace in uni frate, mi se pare ca uni vor sa se afirme si nu stiu cum sufera de vedetism, stai frate in banca ta cu Posada ta da unde te crezi man in 2Fast2furios sau in alte filme.
Cunosc o multime de oameni care au 50 60 de ani de experienta in domeniul sofatului caci cu asta se ocupa si poti sa le dai miliarde ca nu se baga la asa ceva, poti sa ai tu si ultimu model de Ozn cea ce spuneti voi de Posada este Moarte curata!

Respect all!!

DRooPY 16-11-08 13:02

daca oameni aia au 50-60 de ani de experienta insemna ca in momentu` de fata au certificate legale de deces ( fara nici un fel de aluzie)

Strainger 16-11-08 13:08

Pai oameni ca aceea nu se baga la asa ceva desi ar putea cu experienta lor si va bagati voi care abia aveti experienta putina in chesti dinastea.
Eu mi-am spus parerea doar atat, cat despre oameni aia am dat un exemplu ca nu se baga la chestia cu Posada si va bagati voi incepatorilor.

CobraArt 16-11-08 13:12

Droopy nu are carnet de conducere si face posada in 5 minute.

kok-206 16-11-08 13:54

te rugam sa inveti sa scri bine si corect romaneste si apoi vino sa iti dai cu parerea pe forum...aici nu facem cursuri de gramatica

eMH 16-11-08 13:57

bine...prietene...eu cu aprilica al meu am facut multe masini pe traseu virajat/trafic !!
deci...eu zic sa te calmezi,ca provocarea nu iti era adresata tie...nu-i asa ? :)

(pt tovarasu' humvee...)

eMH 16-11-08 14:04

scuze ca postez de 2 ori,dar trebuia sa zic asta
strainger...daca au 50 de ani de experienta inseamna ca au minim 68 de ani acum...probabil varsta nu ii incurajeaza sa se bage la curse pe posada...sau eu stiu ce au ?
daca au 60 de ani de experienta (ai zis 50/60) e si mai grav...au 78 de ani,si atunci...vorba lu' Droopy,au certificate legale de deces :D

P.S.: invata sa scrii si tu corect...

humvee_mmw 16-11-08 15:41

tovarasele e-MH care oi fi tu ala cind te adreszi aici orcui dintre noi sarim toti eu tiam spus ce detin si team provocat primu ai fro problema? si stai parcat ca nu esti la NFS2 :rolleyes2 :lol:

CobraArt 16-11-08 16:01

Facem si noi ceva in seara asta?

eMH 16-11-08 16:21

Quote:

Originally Posted by humvee_mmw (Post 1867333)
tovarasele e-MH care oi fi tu ala cind te adreszi aici orcui dintre noi sarim toti eu tiam spus ce detin si team provocat primu ai fro problema? si stai parcat ca nu esti la NFS2 :rolleyes2 :lol:

mda...uite...nu stiu cum sa iti explic,ca vad ca oricum nu intelegi !
problema e ca nu am de gand sa imi bat capul cu nimeni. a zis cineva mai sus de o cursa de la benzinaria din bariera pana la cea de la km6,si i-am zis ca ma bag si eu cu scuterul.
tu...nu stiu de ce trebuia sa te bagi in discutie :|

si asta cu nfs-ul....e irelevant,ca sunt 3 sferturi din utilizatorii forumului care se joaca jocuri pe calculator,nu stiu de ce te-ai trezit tu sa te legi tocmai de mine !

CobraArt 16-11-08 16:37

Fratelo,acu pe bune tu nu aveai ce cauta in discutia intre Taz si Bas.Ei sunt cu masinile,tu esti pe un scuter,nu vad nici o legatura intre ele.Asa eram si eu la inceput incercam sa ma bag peste tot,dar mi-au mai dat omenii peste nas si mi-am revenit.E cam si cum eu ti-as zice tie sa te dai cu mine cu motoru pe 400 de metri.are vreo relevanta,vreo logica?NU,deci?

eMH 16-11-08 17:06

nu compari un GSX-R de 1000 fix cu un scuter de 49...dar eu cred ca le fac fata in trafic,si de aia m-am gandit ca ar fi interesant sa ma alerg cu ei.
nu am vrut sa ma bag aiurea,dar credeti-ma ca in trafic,si pe traseu cu viraje nu am gasit pana acum vreo masina sub 100 de cai care sa ma faca...
pe traseu virajat am facut ceva loganuri 1.6 16v,BMW-uri 316 (pisici) si alte jucarii.
asta probabil din cauza ca cei mai multi se tem sa intre cu viteza in curbe...
si daca ar fi trebuit sa primesc un refuz,ar fi trebuit sa fie de la taz...zic eu :|

oricum...daca nu vreti sa va alergati...nicio problema ! (oricum vine frigul,si e cam naspa cu scuterul)

kok-206 16-11-08 17:08

nu e nevoie de masina de peste 100 de cai sa te faca...e nevoie de 1 sec de neatentie..si ai mierlit-o...

Skma 16-11-08 17:19

scuteru e cea mai sigura masinarie din lume in caz ca ajunge pe marginea prapastiei isi ia zboru !

Ma dau eu cu tine pe ploaie!:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning