![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Am fost plecat weekend-ul asta din oras si sunt curios care dintre ai nostri a fost printre ei. Sa-mi ziceti si mie cand ne intalnim. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E pacat ca se uita lumea "picior peste picior" la noi din cauza unora ca astia... |
pt tulcea am 7locuri libere...detalii la tel: 0733 370 313
|
Ieri m-a oprit un nene politist prin centru, cica nu aveam centura pusa, las geamul jos, surpriza, centura era pusa. Normal,dupa, se leaga de folie, 600 ron amenda + talon cica, si intr-un final imi da amenda ptr. centura,137 de ron.
|
Quote:
|
Era culmea:))
|
mai sunt 3locuri pt tulcea...plecare duminica la7 din ploiesti cu vito si vivaro...pt detalii 0733 370 313
|
Eu o sa plec in jur de ora 5-5.30 sa am timp sa ma inscriu/pregatesc si restul.
Dc mai pleaca cine la ora asta sa anunte poate plecam impreuna. |
Autor: Administrator
Publicat la: 10 iulie 2011 08:10:50 Azi noapte, mai multe maşini parcate în cartierul ploieştean Bariera Bucureşti au fost avariate. Cel mai probabil, un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat în maşinile parcate în imediata apropiere a fabricii Timken. Până acum, Poliţia Rutieră nu a oferit nicio informaţie. Bariera Bucureşti a devenit, în ultima perioadă, pistă pentru cursele ilegale de maşini. Tineri de bani gata organizează, în special în weekend, „liniuţe”, spre disperarea celor care locuiesc în cartier |
Vai, ce urat. Tinerii astia de bani gata...
Si tocmai acum cand au fost puse speed-bumper-ele alea la trecerea de pietoni. Sau poate se intampla de la sensul giratoriu spre hipodrom. Dar atunci nu am mai avea locuitori disperati. Nu suna a vrajeala? :rolleyes2 P.S.: Eu locuiesc in Bariera Bucuresti si se intampla sa stau chiar in dreptul trecerii de pietoni pe fata. Si nu prea am auzit curse pe acolo. L-am vazut decat o data pe Bobi cum hartanea putin ursul, dar mi-a placut :) |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=qxdbIdM_xAs |
Quote:
|
de unde/cum aflu si eu cat de lata e janta mea.. in sensul ca, am cauciuc de 185/55 ....si as vrea sa pun ceva mai lat, vreau sa stiu daca incape :oops:
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning