Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

Hot_M@n 13-01-11 19:30

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3982536)
toba mea,a scoso` omul prea curata,nici un defect,nimic..incerc sa ma obisnuiesc cu stoapele...dar eu as da`o pe a mea la orice ora pe aceea,chiar daca este vazuta ca un kitsch :))) si ii mai dau si o placa video =)))))

ehh ce mai in stanga si n dreapta e frumoasa masina
si are si cv muschi 8)

low. 14-01-11 19:17

1 Attachment(s)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos

low. 14-01-11 21:46

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3985721)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos

s`a rezolvat,am luat o inelara din casa,si am luat un prezon de la un vecin cu opel astra,din fata blocului,sunt acelasi filet...problema este ca imi este sila sa ma duc sa`l pun inapoi,daca nu pleaca maine pana ma trezesc eu...poate sa merga si in 3 :))))

Sonny™ 14-01-11 21:49

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3986278)
s`a rezolvat,am luat o inelara din casa,si am luat un prezon de la un vecin cu opel astra,din fata blocului,sunt acelasi filet...problema este ca imi este sila sa ma duc sa`l pun inapoi,daca nu pleaca maine pana ma trezesc eu...poate sa merga si in 3 :))))

ce nebun esti....da poate si in 3, la dacie nu sunt tot 3?:)):))

johnsonxxl 14-01-11 21:49

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3986278)

sa inteleg ca vecinu nu stie :lol::lol:

low. 14-01-11 22:05

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3986288)
sa inteleg ca vecinu nu stie :lol::lol:

ee na,pazeste el masina la 11 noaptea...plus ca nu cred ca il mai dau,ca ii nou,si luceste :X,ii dau altu de la mine,si pe acesta il pun pe masina,sa am si umpic din astra pe ea...
bun,cum se umfla aripile?care ar fi cel mai avizat procedeu?

banzay 14-01-11 22:29

Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:

Umflat:

1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua.

2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna.

3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :)

low. 14-01-11 22:37

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3986451)
Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:

Umflat:

1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua.

2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna.

3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :)

pai asa auzisem si eu,oricum merci frumos,asa iti mai formezi o parare..
pe luni/marti trebuie sa soseasca..si vedem atunci ce se va intampla...
cat despre vecin,nu`nu..are o fetita..:X:X,de`ti sar prezoanele,trebuie sa raman in tratative bune:))

low. 15-01-11 15:54

1 Attachment(s)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2

Sonny™ 15-01-11 15:56

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3988085)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2

draky de ce autocolant?:rolleyes2:rolleyes2

low. 15-01-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3988090)
draky de ce autocolant?:rolleyes2:rolleyes2

pai,mai scot eu nuanta la vopsitor?:sad:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam..

Hot_M@n 16-01-11 13:57

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3988095)
pai,mai scot eu nuanta la vopsitor?:sad:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam..

eu vreau sa mi fac masca fata din fibra direct cu bad boy 8)
ce spuneti imi iese? :rolleyes2

low. 16-01-11 16:05

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3990712)
eu vreau sa mi fac masca fata din fibra direct cu bad boy 8)
ce spuneti imi iese? :rolleyes2

posibil,daca ai "talent"...si poate`i faci si un model;)

Hot_M@n 16-01-11 16:35

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3991067)
posibil,daca ai "talent"...si poate`i faci si un model;)

ai ceva in cap ? :-)
daca imi iese masca o sa fac apoi capota aripi etc
sa vedem cat e de complicat :rolleyes2
daca mi ies bine o sa pastrez matritele si daca mai vrea cineva o sa i fac cu placere :-)

ing3r 16-01-11 21:26

Tu spui ca o sa faci aia si ailalta...dar tu ai idee cat e de frecat si de finisat?
Numai la masca o sa stai sa freci de iti ies ochii :))
Daca mai ai nevoie de indrumari ceva, ma suni ;) .

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning