![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
si are si cv muschi 8) |
1 Attachment(s)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bun,cum se umfla aripile?care ar fi cel mai avizat procedeu? |
Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:
Umflat: 1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua. 2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna. 3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :) |
Quote:
pe luni/marti trebuie sa soseasca..si vedem atunci ce se va intampla... cat despre vecin,nu`nu..are o fetita..:X:X,de`ti sar prezoanele,trebuie sa raman in tratative bune:)) |
1 Attachment(s)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam.. |
Quote:
ce spuneti imi iese? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
daca imi iese masca o sa fac apoi capota aripi etc sa vedem cat e de complicat :rolleyes2 daca mi ies bine o sa pastrez matritele si daca mai vrea cineva o sa i fac cu placere :-) |
Tu spui ca o sa faci aia si ailalta...dar tu ai idee cat e de frecat si de finisat?
Numai la masca o sa stai sa freci de iti ies ochii :)) Daca mai ai nevoie de indrumari ceva, ma suni ;) . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning