Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

Sparkle_81 06-04-11 10:57

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4231719)
Eu am geamuri electrice si un geam se lasa jos, dar cand se ridica ... se ridica prost . Am dat fata de usa jos , si am vazut ca un , crac ' de la macara era scapat din clema aia . L am bagat la loc , dar daca ridic geamul in sus , scapa din clema respectiva . De ce ?

M-ai trebuie " directionat " spre calea dreapta !!!

D-I-U 06-04-11 11:22

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4229072)
Pai ce motor ai ?

1.8i pe curea din 93

D-I-U 06-04-11 11:24

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 4230975)
poti sa pui ventilate fara sa schimbi etrierii, asa cum si cei care au discuri pline pe spate le pot inlocui cu ventilate. poti pune ventilate simple, cu striatii, etc. cum te tine buzunarul.

am inteles domnu:D.........ms mult de raspuns

VN23TDR 06-04-11 13:08

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4231719)
Eu am geamuri electrice si un geam se lasa jos, dar cand se ridica ... se ridica prost . Am dat fata de usa jos , si am vazut ca un , crac ' de la macara era scapat din clema aia . L am bagat la loc , dar daca ridic geamul in sus , scapa din clema respectiva . De ce ?

Clemele alea cedeaza dupa un timp.. de batranete.. de uzura etc. In momentul in care ti-a cazut e posibil ca tu cand l-ai pus la loc sa nu-l fi asezat bine in chederul ala din usa pe care coboara geamul..chederul dinspre balamale. Dai fata de usa jos , iar , si te uiti inauntru acolo sa fie geamul pus pe cheder , si mai important sa fie chederul asezat la locul lui in fagashul ala de tabla. La fel am patit si eu si nu intelegeam de ce nu urca drept. Oricum schimba si tu clemele alea si verifica chederul.. alt motiv nu cred ca e.. Bafta

trafy-vr6 06-04-11 13:31

Stiti cumva daca electromotorul de E36 2.0i se potriveste la E36 1.8i ?

21UKS 06-04-11 16:05

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 4232075)
Clemele alea cedeaza dupa un timp.. de batranete.. de uzura etc. In momentul in care ti-a cazut e posibil ca tu cand l-ai pus la loc sa nu-l fi asezat bine in chederul ala din usa pe care coboara geamul..chederul dinspre balamale. Dai fata de usa jos , iar , si te uiti inauntru acolo sa fie geamul pus pe cheder , si mai important sa fie chederul asezat la locul lui in fagashul ala de tabla. La fel am patit si eu si nu intelegeam de ce nu urca drept. Oricum schimba si tu clemele alea si verifica chederul.. alt motiv nu cred ca e.. Bafta

clemele alea nu se rup de tot...adica se rupe doar o ureche din aia in care se agata siguranta si cand geamul nu culiseaza perfect pe lacasul lui si forteaza un pic in cleme aceasta sare.....deci schimba-le si apoi vezi cu gemul sa mearga cum trebuie si pe unde trebuie.....:lol:

Daniel_Toa 06-04-11 18:38

Geamul pe chedere era foarte bine asezat . Si aveti dreptate , o urechiusa de la cleme aia este rupta . Dar nu gasesc sa cumpar la mine in oras asa ceva . Daca aveti voi de vanzare una nou , doresc sa o cumpar :)

trafy-vr6 06-04-11 18:40

Da`mi exact codul ca ti`o comand eu aici si ti`o trimit prin posta

Daniel_Toa 06-04-11 18:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4232832)
Da`mi exact codul ca ti`o comand eu aici si ti`o trimit prin posta

Cred ca asta este codul , nu ma idee

Sir 10 06-04-11 20:45

Compresoarele de clima difera de la o motorizare la alta sau de la 4 la 6 cilindrii?Daca da ce anume difera?Multumesc!

VN23TDR 06-04-11 23:58

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4232841)
Cred ca asta este codul , nu ma idee

Da, se rup urechiusele alea. Vezi ca vinde tipul ala "jmekerdemic" de la el din posturi am luat poza. Le are deja comandate. Uite link

:arrow: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4025196

PS. Sunt cate 2 la geamurile fata si cate una pe spate.

Daniel_Toa 07-04-11 07:27

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 4233990)
Da, se rup urechiusele alea. Vezi ca vinde tipul ala "jmekerdemic" de la el din posturi am luat poza. Le are deja comandate. Uite link

Multumesc frumos .

GOGU_VL 07-04-11 10:43

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 4233990)

Aici e tipul ala ;)
Cleme geamuri Bmw E36 - 2,5eur/buc

eduard_1 08-04-11 11:56

Salut! sfatuiti-ma si pe mn va rog... un prieten imi tot spune sa scot catalizatorul si sa-l inlocuiesc cu teava, si am auzit tot felul de pareri si nu st ce sa fac...voi l-ati scos? ....e mai bn fara catalizator, consumul se creste? am un 318 IS! multumesc

FireBlad3 08-04-11 12:04

Quote:

Originally Posted by eduard_1 (Post 4237456)
Salut! sfatuiti-ma si pe mn va rog... un prieten imi tot spune sa scot catalizatorul si sa-l inlocuiesc cu teava, si am auzit tot felul de pareri si nu st ce sa fac...voi l-ati scos? ....e mai bn fara catalizator, consumul se creste? am un 318 IS! multumesc

Daca renunti la catalizator o sa traga mai bn motorul, dar implicit si consumul va fi putin mai mare.....eu personal nu am renuntat la catalizator

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning