![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
sal all.are cineva sau stie de unde sa iau un manual de reparatii pentru cielo.am tot cautat pe net dar nu am gasit.
e tare ideea .da-ti inainte ca ma bag si eu. am un cielo din 2002 executiv. |
3 Attachment(s)
le ai atasate in format pdf... nu sunt 100% exacte, au si unele hibe.
|
PetricaCBD dc nu ai dat un ms beep tel ceva ca nu ma-m uitat sambata pe forum:sad:
oricum am frecat menta duminika |
te-am sunat dar nu ai raspuns....duminica pe la 14:00
|
Am si eu un cielo din 95'...152000 km, 75 de cai sau 74 nu mai stiu sigur.
Ce pot sa spun sunt multumit de ea. Problema e ca...e cam atinsa pe dinafara...caroseria adica....o aripa lovita (a cazut o scara pe ea), capota la fel lovita (m-a prins o ploaie cu piatra acum vreo 3-4 ani) dar in rest e ok. Singurul lucru pe care i l-am schimbat este filtrul de aer...sport. I-a schimbat dramatic sunetul. Urmeaza o toba sport...si as vrea sa continui...insa stiti cum e...cand te apuci de ceva si n-ai bani...mai bine nu te apuci. Oricum....au motoare destul de bune....am prins 200 km/h cu ea pe Autostrada :P 140 cu a 3-a pe la 6100 de ture...limitarea pe undeva pe la 6500. Acum prioriate au cureaua de distributie( neschimbata de vreo 3-4 ani, insa nu prea a fost alergata pana sa pun eu mana pe ea) si conducta de apa care intra in motor rebuie demontata si reetansata...ca imi cam pierde apa. In schimb n-am avut probleme cu ea. nota moderator: te rog sa nu mai folosesti mircuisme si incearca sa citesti ce ai scris inainte de a posta. Fara "K", "sh" etc... si foloseste cratima si alte semne de punctuatie. |
ktl-ule lasami si mie nr tau de tel ca vrea S R Y sa vorbeasca cu tn
si ma rugat sa iti spun eu |
Un butuc de usa dreapta gasesc si eu pe la cineva?
|
La ce te referi ca nu pot sa imi dau seama?adica nush la ce sa ma gandesc acum?Cel cu cheie?
|
Quote:
de cate ori ai avut probleme cu folia sau vopseaua de pe capota??? ..intentionez sa imi fac si eu ... un tribal.....sau o kestie care acopera toata capota!!! si nu stiu ce probleme imi poate aduce!!! |
Quote:
|
pai eu pot sa iti dau...dar nu am sa iti dau si cheia...:(
|
Quote:
Depinde foarte mult de calitatea foliei si temperatura la care se foliaza. Pe capota nu am probleme, insa la portbagaj a inceput sa se dezlipeasca pe margini. O data foliat, poti da jos la cald cu feon peste ceva timp insa exista riscul sa ramana mult lipici sau daca nu e bine incalzita folia, sa se desprinda cu tot cu vopsea daca masina a fost revopsita. |
Quote:
|
Geo_ZGA... au fost niste hoti idioti, la cat de usor se descuie un cielo ei au incercat sa sparga butucul...
apropo... sa fiu pe topic... mi-am "tunat" masina... i-am schimbat ambreiajul (care era praf.. era placa scrijelita de niturile de la disc) si i-am pus de espero 1,8 , semnificativ mai mare, la turatii mici tage mai greu, dar dupa 3000 rpm zici ca e turbo... isi ia zborul... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning