![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
e adevarat, nu se scrie de mai bine de 1 an.
|
pfff...eu am 2 masini si amandoua au fost imatriculate acu 2 ani...in astea noi daca nu scrie, inseamna ca poti sa-ti pui roti mai mari? :X
|
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Quote:
|
nu, daca vrei mai mari decat iti da fabricantu, tot tre sa mergi la RAR sa le omologhezi, asa am crezut si eu, ca nu mai trebuie, dara daca te opreste ARR pe drum, ei iti verifica si te pot umfla
|
la rar omologheaza doar ce marimi da fabricantul, mai mare sau mai mic nu.
|
da, de ex la mine zice ca pot pune pana pe 17, dar cand cumperi masina in acte imi scrie 13 sau 14
mergi la RAR cu o hartie de la reprezentatza, in care ei scriu ca DA..poti pune mai mare decat 13 , 14...si atunci ei iti omologheaza...taxa e undeva la 100-150 ron eu asa stiu |
Quote:
de unde gasesc anumite materiale de constructii pt interior (pal, plexi) de marimi mai mici chiar si second? |
|
vlad ....da ii adevarat nici la mine nu scrie dimensiunile rotilor,,,mda ii alta chestie ,,ca daca te opreste RAR u te cauta pe laptop si orcum te afla ,,,,,deci ferestete de rar daca esti in neregula ,,,,cat poti ..sallll ,,,,
|
huber,,, ARR nu ne va opri niciudata pe noi astia cu masini mici ei opresc doar camioane,,si verifica licente de transport,,,tahografe ,,etc..
|
Quote:
|
Quote:
|
Back din spital :)...Ma bucur sa va regasesc!..Ballack bafta cu "readucerea la viata"...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning