![]() |
|
EU UNDE SUNT?:)
Eu unde sunt?:D
|
Re: Live for Speed
apar si eo:P
|
In caz ca sunteti usor confuzi , va amintesc ca acesta e threadul pentru Live for Speed si nu Need for Speed.
Se vede de la o posta ca n-aveti legatura cu jocul in sine , v-ati plictisit doar de NFS , iar acum o ardeti cu moduri in LFS. |
Ca tot veni vorba de moduri,
Am pregatit un mic montaj, a la GTS Motorsport style. Sper sa va placa <object width="853" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/KCI3xkg1KOY?fs=1&hl=en_US&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/KCI3xkg1KOY?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object> |
Cum ai pus garduri de jandarmerie in plansa ? ..
Apropos, vreau si eu un skin pentru rb4/fz5/xrg sa fie . jpg ca sa pot sa modific dupa aceea .. :D |
Quote:
care intra in seara asta sau acuma la un driftulet ceva??? |
intru eu :d .....daca imi dai server
|
Quote:
|
salut baieti..va rog sa`mi spuneti si mie cum pun jante pe masina...d-alea cu buza..sau altele late..k nu stiu :( si sami dati si un site de unde le pot downloada...k ma chinui de mult timp si nu reusesc sa pun :(
|
Mi-am bagat LFS DEMO, ca sa pot juca online, dar intrebarea mea este daca mai este vreun server romanesc, gen LFS ROMANIA DR!FT Server....Am patch-ul Z28, oare ar fi mai multe servere la display list of hosts daca pun alt patch?...
|
Quote:
|
Re: LFS Cruise Championship
Quote:
echipa p.... toata lumea din echipa il pupa in c.. pe B@$T@Nu No. 1 si tot asa...frate apucati-va de treburi serioase, sunteti destui de mari toti, cred ca puteti face rost de un milion sa va luati o amarata de licenta si sa jucati "legal" ar fi mult mai bine plus ca va veti putea face mai mult reclama si veti vedea ca vin si straini....si apropo pentru cei care fac Twin(din echipa sidesmoke) uitativa intai pe youtube vedeti acolo echipe adevarate facand twin adevarat(aceasi trasa, acelasi stil de condus..etc) si pe urma canditi-va daca ceea ce faceti voi se numeste twin...oricum va doresc succes in continuare :) |
2 Attachment(s)
Eu la job :D!
|
Quote:
|
Montajul facut mai sus este demential.App de asta o intrebare....dati-mi si mie un prog sa-mi pun si eu un set de jante mai frumoase cu buza ceva!PLZ!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning