![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
7 Attachment(s)
Surprizee! :D
|
in ultima poza zici ca-i de jucarie :) . frumoasa masina ai bogdane sa o stapanesti sanatos si fara incidente .
|
felicitari bogdane..este una dintre putinile dacii cu adevarat frumoase!numai bine;)
|
salut,
Bogdan, ai schimbat cumva semnalizarile CIBIE cu cele facute de baiatul din Baia Mare? |
2 Attachment(s)
Ia si de la mine 2 filme! nu prea se vede ca era intuneric, de nu stia cine cu cine vorbeste!
macar sunetul motoarelor turate sa il auziti! |
fuge fuge ,trocariciu a ? :lol:
|
un prieten zice ca vede mereu masina la iesire spre galati pe dig vis-a-vis de toyota.asa e sau confunda
|
Quote:
|
Da, acolo lucreaza
|
Bogdane e pacat daca nu imi confirmi ce urmeaza sa spun!!! O bagi la Tuning Expo la KOE???
|
Quote:
Ideea e ca a fost singura Dacie din aprox. 50 de masini care au fost prezente; la prima aparitie a placut f mult la toata lumea iar cand a stat aproape la egalitate cu masini de 105 cp(diferenta cea mai mare a fost de 1 masina cu o Honda Civic) lumea a inceput sa aclame iar impresia lasata a fost una f buna8)..asta e frumos cu o Dacie..sa reuseasca un Stilo, o Honda sau un Golf 3 sa te ajunga abia pe a treia si sa fie abia cu o jumatate de masina in fata la finish;):-) RNR, intradevar prietenul tau are dreptate acolo este parcata aproape zilnic masina pt ca acolo lucrez. Bontan, cum sa fac asa ceva..:?:..cred ca asa apare de la poze:rolleyes2 Va multumesc tuturor pentru aprecieri:-) Masina sta de ieri dimineata la garaj deoarece duminica am montat o aprindere electronica Bosch de VW iar dupa 2 zile a refuzat sa mai colaboreze cu motorul meu..:rolleyes2 Morpheusmaster, da-mi te rog detalii pe PM;):-) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Ca tot se lega cineva de ornamentele mele de praguri prinse la holsuruburi am rezolvat-o si cu ele si am refacut si dungile pe aripi, acum nu mai au intreruperi8) Totul finalizat cu o binemeritata sedinta foto, ca tot nu am mai pus demult poze cu ea:-) |
superba...sincer m`am indragostit de masina asta. la directie i`ai facut ceva sa se miste mai usor?
|
Quote:
Multumesc:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning