Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

p.ady 30-01-08 09:37

re: Club Ford Capri

3 Attachment(s)
Noua mea achizitie!
Ford Granada 2300 GXL!
an de fabricatie 1972.
Am luat-o pt. piese!

p.ady 30-01-08 09:44

Quote:

Originally Posted by american-muscle (Post 1322230)
:twisted: buna fordistilor, stiti cumva la cine mai e Ford Capri MK2 sau 3 care a fost prin Brasov sau prin Sacele, ala bleumarin cu jante originale,evacuare dubla, CD, huse de piete posibil sa fi ramas alea negru-cu-alb, masina avea numarul BV ab POY (ab=nu mai tin minte exact) :chainsaw::ford:

:poke:

uite anuntul:
http://www.masini-de-vinzare.ro/_for...977_36485.html

p.ady 30-01-08 09:47

1 Attachment(s)
dace e vorba de acest Capri

florin_cars 30-01-08 13:27

pai "american-muscle" a zis k are POY la numar, nu LEo, oricum nu merge linkul..nici site-ul respectiv :(

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1322725)
Noua mea achizitie!
Ford Granada 2300 GXL!
an de fabricatie 1972.
Am luat-o pt. piese!

de ce "de piese", mai raule..distrugi asa frumusete? :( chiar dk are spatele modificat, nu o distruge :cry:

p.ady 30-01-08 14:21

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1323157)
pai "american-muscle" a zis k are POY la numar, nu LEo, oricum nu merge linkul..nici site-ul respectiv :(
la link, intra numai pe :
www.masini-de-vinzare.ro

si la cautare: ford capri!asta era din Sacele!

de ce "de piese", mai raule..distrugi asa frumusete? :( chiar dk are spatele modificat, nu o distruge :cry:

am si stopurile ei originale!si am nevoie de ea pt. cea albastra!care e la rep.capitala!!!!

cosmineloo 30-01-08 19:03

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1321938)
lume lume.......
mi-a venit keful de capri. dar............... mai e putzin si o sa imi treaca pt ca..
nu stiu daca furca de la ambreiaj si rulmentul de presiune de la 4L sunt la fel cu cele de la V6.
si cat de lung trebuie sa fie bagaul sau cum s-o kema tzamburushul unde se fixeaza furca in carcasa ambreiajului. pentru ca cu bagaul de la 4L nu ataca deloc placa de presiune. deci mi-ar trebui dimensiunea exacta de la fatza de interior a cutiei pana la capat. nu intereseaza cat intra in cutie. inventzia stiu cum sa o fac. dar trebuie sa stiu cat de lunga o fac si daca furca si rulmentul sunt la fel. probabil ca nu atzi avut problemele astea pana acum..
astept un raspuns urgent ca iar imi piere keful.

am intzeles. generatzia noua e pasionata de eleroane si jante si plm. nu stie nimeni nimic si care stie are o mare lene sa se uite sa masoare etc. anuntzul a expirat ca mi-a disparut keful. :)

codrin44 30-01-08 19:51

as vrea sa iau eu bara spate. da un pm daca se poate

american-muscle 30-01-08 20:51

dap P.ADY ms mult ca ai pus poza asta e masina, nu mai stiam ca nr e LEO la cate numere de masini clasice am in cap, mai stii ceva de masina? BAFTA

florin_cars 30-01-08 21:23

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1323313)
la link, intra numai pe :
www.masini-de-vinzare.ro

si la cautare: ford capri!asta era din Sacele!

pai am zis k nici site-ul nu merge k am incercat de prima data :)

american-muscle 30-01-08 21:26

florine site`ul merge trebe sa scrii www.masini-de-vAnzare.ro cu A inloc de I vInzare :D

florin_cars 30-01-08 22:05

ahh, acum merge :)

JohnXX 31-01-08 18:50

[QUOTE=nitu_ovidiu82;1322183]salutare oameni cu capre.
stie careva de ce la relanti merge normal motoru, dar , din 5 in 5 sec lasa impresia ca vrea sa se opreasca.

am avut si eu problema asta ,la mine era de la carburator ... pe parti are 2 "jicloare" unu-l din ele avea un gunoi foarte mare in el !!! :) l-am curatat si mergea uns ... toarce la relanti .. asta pana sa-mi faca probleme cu soc-ul automat sau ce papucii masii e ala !! :))

Loreen1966 31-01-08 18:56

VA SALUT PE TOTI !
Daca are cineva de vinzare un suport de alternator pentru motor V6 2000 si un front valance eventual bara de protectie fata ( fara locasuri pentru semnalizatoare ) si semnalizatoare laterale pentru Capri 1981 va rog sa ma anuntati.

mishawrc 31-01-08 20:48

Re: AJUTOR

Hello Again Ai Mei Impatimiti De Masini Adevarate.
Am Nevoie Urgent De O Jamba Stanga Fata,fara Telescop Si Butuc De Mk 3.
A Mea E Lovita La Jumate Si Nu Am Cum S-o Fac.
Please Help Me....

dan_kamikaze 01-02-08 09:33

10 Attachment(s)
sal...pt cine este interesat de un upgrade la frane:D ceva ce mie mi-a placut:lol:avand in vedere k am piesele necesare:lol: si deja jante pe 15"

All times are GMT +2. The time now is 22:12.

- Copyright 2026 4Tuning