![]() |
|
re: Club Ford Capri
3 Attachment(s)
Noua mea achizitie!
Ford Granada 2300 GXL! an de fabricatie 1972. Am luat-o pt. piese! |
Quote:
http://www.masini-de-vinzare.ro/_for...977_36485.html |
1 Attachment(s)
dace e vorba de acest Capri
|
pai "american-muscle" a zis k are POY la numar, nu LEo, oricum nu merge linkul..nici site-ul respectiv :(
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
as vrea sa iau eu bara spate. da un pm daca se poate
|
dap P.ADY ms mult ca ai pus poza asta e masina, nu mai stiam ca nr e LEO la cate numere de masini clasice am in cap, mai stii ceva de masina? BAFTA
|
Quote:
|
florine site`ul merge trebe sa scrii www.masini-de-vAnzare.ro cu A inloc de I vInzare :D
|
ahh, acum merge :)
|
[QUOTE=nitu_ovidiu82;1322183]salutare oameni cu capre.
stie careva de ce la relanti merge normal motoru, dar , din 5 in 5 sec lasa impresia ca vrea sa se opreasca. am avut si eu problema asta ,la mine era de la carburator ... pe parti are 2 "jicloare" unu-l din ele avea un gunoi foarte mare in el !!! :) l-am curatat si mergea uns ... toarce la relanti .. asta pana sa-mi faca probleme cu soc-ul automat sau ce papucii masii e ala !! :)) |
VA SALUT PE TOTI !
Daca are cineva de vinzare un suport de alternator pentru motor V6 2000 si un front valance eventual bara de protectie fata ( fara locasuri pentru semnalizatoare ) si semnalizatoare laterale pentru Capri 1981 va rog sa ma anuntati. |
Re: AJUTOR
Hello Again Ai Mei Impatimiti De Masini Adevarate.
Am Nevoie Urgent De O Jamba Stanga Fata,fara Telescop Si Butuc De Mk 3. A Mea E Lovita La Jumate Si Nu Am Cum S-o Fac. Please Help Me.... |
10 Attachment(s)
sal...pt cine este interesat de un upgrade la frane:D ceva ce mie mi-a placut:lol:avand in vedere k am piesele necesare:lol: si deja jante pe 15"
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning