![]() |
|
Re: Chat
Quote:
draga tovaras , departe de a insinua ceva Iti aminteam doar ca nu e un forum under 15 unde se apreciaza glumele de genul ;) |
Da cum zici tu . Vazuse si eu chat :( si credeam ca pot zice unele lucruri ...Avand in vedere anii diferenta intre noi eu nu pot decat sa iti urez un Craciun fericit.Si sa iti arat respect .
P.S : Fii si tu mai bun ca e Craciunul |
Craciun Fericit .
si eu l-am vazut pe mosu aseara , era prin carrefour impingea un carusior cu electronice catre bancul de facturare si garantii .:lol: :lol: :lol: :lol: deci nu a murit de ras ;) ;) Nu speria lumea 8) |
muuuuuuuulius
|
1 Attachment(s)
ce suport ,,special,,i-a gasit la brad:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
foarte bun loc.
ala`i motorul ala de pe gordini`ul ala...stii tu...ala ce i l`ai cerut la mosu anu trecut/ :d =)) |
numa el stie ce si-o dorit:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper sa fie bucuros omu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
unde le`ai facut?
|
la strung :))))
|
mm ciocolata de langa monitor o mai mananci?
|
vai draga destept esti.
se pot face in mai multe locuri in cluj asa ceva la comanda. si vroiam sa ma duc la aceeasi firma (daca ii multumit) sa nu fac experimente. aseara vroiam sa vb ceva cu tine si te`ai dus la dracu pe aratura...inloc sa stai pe drum. nu`ti bat planetarele? :d |
titziano ai pus poza aia...da nu cred ca multi o inteles ce is.....stiu eu...is YOYO de alea nu? :D
|
Quote:
eu am crezut ca-s role pt nylon de pescuit :P |
ce destept esti ma piry
is rotile de la role. lol |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning