![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Fara cadou nici nu vorbim.
Oricum e de domeniul trecutului. Daca vroiai sa pari interesat puteai da macar un mesaj privat sa ma intrebi unde sa vii :) Cine a facut asta a reusit sa ajunga la mine la petrecere ... |
eu am zis la multi ani ( Tie, Ioanei si lu` Reti ) dar nu am avut cum sa ajung !
Acu zi si tu mie la Multi ani ! pt revelion |
cam devreme nu crezi?...apropo m-am apucat de masina ta
|
Quote:
Totusi,o bere n-ar strica,de la asta nu ma dau inapoi. :) |
Berea si volanul... Cimitirul scrie :)
|
N-am carnet,merge berea si inca cum :D
|
dupa ce ca avem niste drumuri foarte proaste mai gasesti si cate o capcana prin oras. ieri cum intrai la felicia din baza 3 era o portiune de 20 de metri de gheata de la o teaza sparta sau ceva acolo. la belvedere, cum mergi spre nicolina, pe linia de tramvai era o bucata de linie desfacuta si iti atingea masina daca treceai peste ea. cred ca cineva a luat-o tare si a rupt-o.
cum te duci pe la monument dinspre miroslava spre galata de asemenea o teava sparte si 20-30 metri de gheata groasa pe banda de coborare. ce placut si antrenant e orasul nostru. |
ati mers la vot ? :))
stati linistiti urmarile ar fi fost aceleasi in ambele cazuri :D |
na ca a venit si zapada :))
|
naspa :(
|
cum naspa?deabia astept sa ma duc sa imi incerc cauciucurile :D
|
S-a dat startul la zapadaaaaaaaaaaa :)
|
eu deja vad masinile pe strada cum merg de'a latu :))
|
Quote:
Sau poate ca-l voiai pe Becali ( sincer si eu l-am votat in primu tur...asa de aiurea ca oricum stiam ca e departe de 2 % :-P Cum spui tu...urmarile ar fi fost aceleasi.....dar macar nu-l vad Prim Ministru pe hotu de Nastase....macar atat. |
Quote:
dap..vezi sa nu :-P In sfarsit minunata zapadddaaaaaaaa !!!! ..... :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning