![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
8 Attachment(s)
Nu prea am inteles :-s
Cateva poze :) |
Quote:
|
Quote:
Puteai sa-i pui jante pe 18 si lasat pe burta si asta era... |
Quote:
|
Nu stiu cine m-a pus sa revin pe topicul asta, dar ma amuz foarte tare cand vad aceleasi discutii banale.
Scuzati-ma ca ma bag si eu in seama, dar cei care fac off-topic, sunteti chiar voi, nu cei noi veniti. :) Ei intreaba despre cum se pot juca, nimic altceva, ca voi pe urma va incordati fiecare care sa faca mai mult misto de ei si cum sa le bagati o replica naspa pe gat, ala se numeste off-topic! Si nu faceti altceva decat sa faceti o imagine proasta si sa aratati cat de "destepti" sunteti. Ori lasati omul in lumea lui, ori ii dati un PM frumos cu ceea ce altii au tot scris pe topic (exista google, exista search si bla bla) sau ii puteti explica chiar frumos, asta evitand a face off topic pe thread. Sau cum am mai spus de ani de zile, puteti face amarata aia de pagina, pentru a ajuta userii noi si chiar si pe cei vechi care mai uita cate una alta. Si daca vin replici de genul "nu ma intereseaza si de ce sa-mi bat eu capul", pe aia ii rog sa nu mai comenteze aiurea in cazul asta pe aici si sa-si vada de jocul lui in continuare. Tineti cont ca unii sunt mai mici in ani si pe unii nu-i duc atat de mult capul ca pe restul, trebuie luati mai usor la inceput. Exista PM, explici frumos daca ai ceva de spus si asta e. Asta la inceput, ca pe urma isi cauta el singur cand intelege cum sta treaba... nu trebuie sa te desfasori pe topic, sa arati cat de grozav esti tu si pe urma tot tu sa acuzi ca se face off-topic! :lol: Randurile astea au fost ca o paranteza, daca are de gand sa-mi sara careva in cap, il astept pe PM cu cea mai mare placere, si-asa ca ma gandeam la o frizura noua. Bafta la toti si spor la joc! |
4 Attachment(s)
nu stie nimeni de unde as putea face rost de tuba de esapament la bugatti ?
|
Quote:
Teava de esapament gasesti acolo la sisteme de evacuare(exahut system)sau ceva de genu:)) Pentru grafica problema masinii orice contactati-ma : dary_pericol_public |
2 Attachment(s)
My baby: Bmw e46 Coupe - M3 SMG - v10- 900hp.
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina mea de drag
|
Quote:
|
Quote:
Arata prea frumos...;) |
4 Attachment(s)
Quote:
Frumos Frumos:oops: A Black P*ssy:-P |
1 Attachment(s)
Buna seara ,am o problema la jok mai precis o eroare,cum fac sa o rezolv ajutatima va rog
|
Bai gata cu OFFU cititi cu cateva posturi in sus tot pe pagina asta si gasiti idu lui dary762 si va ajuta el ca se pricepe.... GATA CU OFF
|
nu te mai chinui..nu o sa ati raspunda nimeni....aici sunt numai genii:D
|
3 Attachment(s)
Chevrolet BelAir:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Gata am rezolvat ,Mersi Krypton
|
vezi UserName615 ce usor e sa raspunzi frumos...[ nu era mai bine daca nu te bagai tu an seama cu OFFU TAU] si nu a anchis nimeni topicu...dar banuiesc ca nu ai ajuns anca la varsta sa antelegi ..mai rau e ca din cauza celor ca tine se anchid astfel de topicuri
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A mai fost un topic pentru SLRR si a fost inchis vreo luna... sau mai putin din cauza ca s-au injurat cativa... certuri etc offtopic dublu post etc acum gata cu off-u Pun si eu un golf3 mai vechi ca sa nu mai fie atata offtopic :)
|
Quote:
fratilor datile voi pm si ajutati ca poate ei nu stiu....nu le mai ziceti intruna sa nu mai faca off ca ei pun intrebari despre joc frumos golfuletz...8) |
Pentru Probleme Ale SRLL-ului..DAca vreti masini jante etc...intrati pe forumul asta ...Acum sincer nu prea e off cu adevarat..dar mai sunt unii care pun niste intrebari chiar stupide..Pentru orce nelamurire...Va ajutam cu cel mai mare drag...
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...line-help.html |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa revenim la subiect Provocarea lui Radu Cainamisir :arrow: |
Te las pe tine sa te afirmi mai depate, ca din cate am vazut, iti place destul de mult. :lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
BMW.....
astept parerile voastre:D |
3 Attachment(s)
Dupa ce am vandut Bmw-ul,a urmat:
Mercedes w220. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
După ce am văzut clipul 'Ciordeala' am zis să īmi īncerc și eu norocul pe un M5. Curānd e gata și vin cu pozele.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
EVO 6 |
Quote:
Arata super..Bravo:)))....:X: |
Quote:
ps: caut si eu un audi a4 b5 |
Salut,imi dati si mie jantele BBS RS pt slrr 2.2.1 mwmle plz le-am cautat si pe gom si nu le-am gasit.Multumesc
|
5 Attachment(s)
Super masinile :D
BMW Z4 : |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning