![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
*metal_milita - ledurile nu ar trb sa lumineze asa mult mai ales ca soarele bate din spate ... in rest OK ....
*AdY9005 - roata spate park e prea bagata sub aripa ... mergea mai in exteror ... *Gabi - rotile ... mai ales cea spate prea bagate sub aripi ... umbra de deasupra lor e inutila ... mai aveai cateva locuri unde puteai sa pui plasa ... |
*gabi - masina e super ca si idei, dar putin cam ireala se vede la roti si vb lor jantele ascunse, nu prea are cine stie ce tuning, dar e misto
*ady9005 - e cred o creatie buna fata de toate daciile din poll cu exceptia catorva, interesant dar farurile sunt ireale *metal militia - e o masina buna, pacat ca ai lasat stock interiorul dar se intelege, ledurile au iesit superbe cel putin asa mi se pare mie si nu prea are mult tuning *frost_dany - neste suspensii sport ar fi mers si poate fara reflexiile de pe caroserie si geamuri si :oopps: unde e spoilerul spate, e prea de curse ;), oricum e reusita ca si executie *t1grul - kangoo-ul e simplu dupa cum ai si zis, dar cateva chestii importante (greseli) aripa spate e cam ciopartita si mergea nitzel evazata, bandou negru mat colorat cu nuanta de roz (nu mere), grila 2D pe masina 3D - grila e ireala |
Multzam de comentarii ! :wink:
|
+ la t1grul selectii strambe la jante! ;)
|
8 Attachment(s)
S-au mai strans cateva mai mult sau mai putin modificate. Cert e ca... in ultima vreme nu prea mai am chef de VT.
De mentionat ca Impreza nu este terminata, iar buburuza rosie (indiferent ce e - Suzuki Swift sau Subaru Justy :lol:) e facuta in 30 de minute. |
Subaraul este tare de tot dar te sfatuiesc sa faci ceva cu jantele .... ;)
|
2 Attachment(s)
hehhhhh:arrow: :rolleyes2
|
*Gabi - la audi a8 jantele sunt luate dupe o masina pozata in studio si au reflexii prea puternice pt backgroundu tau ... la amg se vede ca pragu e alb negru cu cat inainteaza spre janta fata ... la suby jantela au o tenta spre gri ... probabil te-ai jucat la contrast ... dak nu ar fi cazul sa te joci akum :D ... la justy n-ai greseli ...
*Barum - pleoapa din partea dreapta e nasoala ... are niste reflexii ciudate p ea ... reflexiile dp geamurile laterale sunt ireale ... si blurry ... |
*Gabi - subaru e super, doar ca trebuie sa ii schimbi jantele, Audiul la fel schimba-i jantele sunt mult prea luminate, subarul/suzukiul e mult prea simplu!
*Barum - simpla dar interesanta culoarea |
2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva pe Mercedes`ul postat de Gabi...
|
se vad urme unde ai scos nr dp portbagaj .... ai vopsit si discul de frana ... la roata fata ....
|
2 Attachment(s)
hoooondaaa din nou ! :)
|
raresh : carbon cam mare si e gri ,la vynil opacitatea e 100% ,nai plasa la bara si culoarea cam stridenta:-P
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning