![]() |
|
Re: Club CIELO
scuze de off topic; pt cei care mai au nevoie de ace de cielo va pot da eu si va pot da si informatii despere montarea lor pe bordul de espero, pt poze cautati la espero lui electric style; e creatia mea :)
|
@tiolik: Da-mi pe pm id-ul tau de mess, vreau sa vb, as fi interesat de acele de Cielo! Mersi...
|
intalniri nu se mai fac?
ori ma duc duminica la peshte:wave: |
Quote:
|
Veniti la Braila ca se anunta lume multa :lol: :lol:
|
am o intrebare....care stie sigur..acele din bord de la cielo sunt egale ca si greutate ca cele de pe espero?????daca le schimb pur si simplu indica gresit?
|
Nu cred ca a stat nimeni sa le cantareasca... daca au aceeasi lungime si sunt din plastic, nu cred sa difere.
Donez un fagure pt bara fata si 2 chedere de spate. Toate sunt intregi, in stare buna. Vreau sa scap mai repede de ele, macar de fagure, ca e mare si imi ocupa loc degeaba. |
Eu sunt pentru intalnire duminica la poli.....deci vin sigur asa ca putem sa incep o lista?
|
Quote:
|
Sa anuntati la ce ora!
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu va invit la Braila daca sunteti dispusi sa veniti. Poate va si cazez daca am posibilitatea.
|
Quote:
|
Noi pe celalalt forum discutam deja problema asta. Se anunta minim 5 masini si maxim 9. Am propus deja o data, 20 aprilie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning