![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
sil4tuning-misto masiniile :)
|
Quote:
|
Quote:
|
WTCVICTIM...stiu k la mine te referi! :D
In fine...E55-ul este al unchiului meu...si NU ma dau mare cu asta...sunt constient ca sunt altele mult mai tari :!: ;) On Topic: Foarte tare SLR-ul ala gri! 8) |
Bine...mai e o chestie care il deosebeste de alte E55-uri...faptul ca este negru perlat...in soare se vede cel mai bine...
Wtcvictim poate confirma. :D |
7 Attachment(s)
Stiu ca sunt altele si mai si da am pus si eu ce am crezut k is mai tari mai am pe tel un camaro decapotabil tip nou cu 2 locuri un ford shelby o sa le pun knd am net
|
4 Attachment(s)
pe la Unirii zilele trecute
|
sincer.....Prowler si Aero 8 nu sunt tocmai cele mai reusite masini ca design.... pe de alta parte Phantom-ul in gri arata exceptional
|
rollsu ala e mai mereu pe la unirii.. daca nu ma insel intr-un timp era si un maybach, acum nu stiu daca mai e..
|
sil4tuning vorbesti cumva de bugatti veyron ? :)
|
15 Attachment(s)
nop
zonda S:shock: gri |
A8-ul ala e de muult timp acolo...l-a spalat omu'...era maro aproape inainte..:D
|
3 Attachment(s)
sil4tuning ........... PAGANI ZONDA F :D ......... am vazut si yo odata una ..... arata criminal .........:D
|
scz daca am pus nijte poza kre nu sunt d la noi ........ dar arata prea mijto sa nu pun pozele :D ........ scz ... scz :D
|
Quote:
ai obs ca e W12 ? :) deci zonda S nu F :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning