Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

DarkNight_Racer 15-11-09 09:55

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Sensurile giratorii is bune, dar nu prea.....macar la semafor nu se aglomereaza intersectia, asa la giratoriu fiecare se baga si....

mcornel 15-11-09 10:37

Sensurile giratorii sunt un mare k_kat in oras pt ca intersectiile in care sunt amplasate sunt mici si masinile nu au spatiu suficient de manevra,plus ca toti se grabesc care si cum sa intre primul.Trebuiau sa lase semafoarele,era muuuult mai bine.

ThunderRa 15-11-09 11:36

Mie unul imi plac giratoriile si cred ca circulatia e mult mai fluenta. Problema e cu cei care nu-s in stare sa le foloseasca...

DarkNight_Racer 15-11-09 11:50

Din niste surse de pe la Primarie, cica au facut astia sensurile giratorii care sunt provizorii, ca sa faca o perioada economie de curent si un experiment asupra traficului fara semafoare...
P.S.Eu cred ca singura intersectie unde chiar e nevoie de sens giratoriu, e intersectia de la podul spre strand..

stefan_88 15-11-09 12:04

Nu ati vazut cumva niste marcaje pe asfalt in intersectia de la spital ?:))... Ma gandesc ca vor face si acolo un "mare" sens giratoriu .

Scarto 15-11-09 12:31

Da.. se va face si acolo :) Sensurile sunt utile ... si vor fi si mai utile daca vor invata si soferii sa le foloseasca si sa invete ca nu trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca prioritate au cei din sens (aviz celor care dau prioritate de dreapta alora de vin din dreapta la sensul de langa casa armatei... de la turn la stefan)

... ah si ...

Mosnegilor stati acasa! Nu va mai incapatanati sa conduceti chiar de nu vedeti bine si nu mai stiti regulile de circulatie! Masina are mai mult de 2 viteze! Zi de zi dau peste 'ghiuji' care abia se taraie si nu stiu regulile de circulatie...

buddy_lexx 15-11-09 14:29

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2809191)
Da.. se va face si acolo :) Sensurile sunt utile ... si vor fi si mai utile daca vor invata si soferii sa le foloseasca si sa invete ca nu trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca prioritate au cei din sens (aviz celor care dau prioritate de dreapta alora de vin din dreapta la sensul de langa casa armatei... de la turn la stefan)

... ah si ...

Mosnegilor stati acasa! Nu va mai incapatanati sa conduceti chiar de nu vedeti bine si nu mai stiti regulile de circulatie! Masina are mai mult de 2 viteze! Zi de zi dau peste 'ghiuji' care abia se taraie si nu stiu regulile de circulatie...

acu serios..nu te gandesti ca ai sa ajungi si tu asa?

FLAME 15-11-09 14:39

sa lasam un pic sensurile giratorii....alt subiect:am voie sa circul cu copie dupa certificatul de inmatriculare si asigurare RCA?ca de multe ori se intampla sa iau actele la mine,iar cand ajung acasa uit sa le las la locul lor si pleaca(sau uneori nu pleaca tocmai ca nu are actele) taicamiu cu masina si viceversa...deci?

26WRC 15-11-09 14:57

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2809558)
sa lasam un pic sensurile giratorii....alt subiect:am voie sa circul cu copie dupa certificatul de inmatriculare si asigurare RCA?ca de multe ori se intampla sa iau actele la mine,iar cand ajung acasa uit sa le las la locul lor si pleaca(sau uneori nu pleaca tocmai ca nu are actele) taicamiu cu masina si viceversa...deci?

ai voie,doar sa fie copii legalizate;)

sageata 15-11-09 15:05

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2809523)

in cazul asta ma las de sofat, joc sah in parc, imi angajez sofer dar NU MAI CONDUC decat daca vreau neaparat sa mor cu volanul in mana.:twisted:

DarkNight_Racer 15-11-09 15:07

Stai linistit ca si cu copii legalizate poti k sa iei amenda......depinde cine te opreste si cand sunt legalizate acele copii....
Legal scrie ca tre sa ai diocumentele originele, nu altceva...deci..

Jok3r K10 15-11-09 15:21

Eu circul numai cu copiile...:))

Scarto 15-11-09 16:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2809523)

Cum spune si sageata ... imi vad de alte treburi ... decat sa incurc pe altii.

DarkNight_Racer 15-11-09 18:51

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2809716)
Eu circul numai cu copiile...:))

Si nu te-a oprit nimeni pana acum k sa-ti dea amenda?:D
Daca ai scapat inseamna ca esti norocos

Jok3r K10 15-11-09 20:39

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2810357)
Si nu te-a oprit nimeni pana acum k sa-ti dea amenda?:D
Daca ai scapat inseamna ca esti norocos

Az am luat originalul ....ca am discutat cu cineva si mia zis ca nui de gluma....:o

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning