![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Quote:
|
Mr.Extasy: "Stickers aka Wannabe PJ puse de mine pe masina."
Scz man, dar nu am inteles partea asta:?: pe masina sunt 2 decaluri simple din joc :) unde-i wannabe-iul? :)) |
Mai baieti...mi-ati facut pofta iar de jocul asta...(eu urmaresc forumul asta din umbra :lol:) cred ca l-am avut anul asta de 3 ori instalat, dar diseara ma apuc iar de el :twisted:.....o sa revin cu primul auto :D
|
4 Attachment(s)
O masina de categorie grea :D
La cine nu ii place masina asta, inseamna ca nu are nici-o legatura cu masinile :D si ar trebuii sa isi caute alt hobby 8) (joking) Am si inscris-o :X Vw 124 AMG Brabus Tuning : |
4 Attachment(s)
toata masina ii super;) da jantele sunt minunate;)
da ce ziceti de galant-u meu:X |
Quote:
|
Quote:
|
@ jurec@d!xxl : frumos galantul, dar mie nu imi place la o masina sa aiba 2 genti 1 culoare si celelalte alta culoare, aici e vb de gusturi, e frumoasa, imbinata bine, presiunea in pneuri verificata, poti iesi cu ea la drum :D
Daca vrei pune eroarea pe forum, si o sa incerc sa vad ce si cum... Bafta la tuning in continuare 2 all ;) |
@CrazyEyes-imi plac masinile tale....dar un singur lucru-daca ai da rezolutia la joc mai mare ar fi perfect la calitate...in rest totul e ok....da, apucate si tu de ceva mai complex...ceva sa surprinda forumu(asa cum o faceam eu )..fa niste pj marfa si ai sa vezi... Bafta
|
Quote:
|
aa....mi se pare ca se putea mult mai bine la quality...eu aveam 1280x1024 si se vedea mult mai bn ca la tn...inseamna ca ai placa video naspa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
|