![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Salut ce se poate intampla daca am cumparat o masina si nu am cartea tehnica la ea ?sau cum pot obtine alta carte tehnica?
|
Quote:
|
Frumos E30-u tau:evil: sa il stapanesti sanatos si sa ai parte de el cat mai mult.
Oricand esti binevenit, chiar daca pe la noi e cam pustiu,:sad: dai si un semn can vrei sa vii |
De ce nu va mai adunati si voi? Inainte ieseati la capatul BD-lui Bucuresti, acum mai nimic. Ce sa intamplat? Vati certat sau vati vandut masinile?
|
nu s-a certat nimeni si nimeni nu si-a vandut masina dar, nu stiu nu mai e din pacate acelasi lucru cum era inainte:cry: Si eu am tot zis ca e frig si de aceea nu mai iese lumea dar acum a venit si caldura si... e la fel:cry:
Vezi ca ai PM cu nr. meu cand mai vii pe la noi da un semn. |
Si sa ma anunti si pe mine cand vii cu fostul urs a lu' Gabita :D
|
Duminica va duceti la Tulcea ?
|
Eu din pacate trebuie sa ajung la Bucuresti weekendul asta.. si din cate vad la meteo cu ploile astea.. esti sigur ca se mai tine ?
|
Quote:
|
Quote:
|
e posibil sa merg si eu la tulcea ;)
|
1 Attachment(s)
Dupa cum ati aflat sau inca nu ( http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=66018 ) , aseara a murit un bun prieten de-al nostru , Marius Iliescu.
Vreau sa-mi exprim pe aceasta cale si nu numai condoleante familiei indurerate si putere sa treaca peste aceasta mare cumpana. Dumezeu sa te odihneasca in pace prieten drag ! |
Quote:
|
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!!
|
Condoleante ! :cry::rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning