Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

DRaCu' 23-02-09 23:11

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

fratele poponete....pwla mea, sa nu te speli pe dinti ca se topeste periuta mancati-as :)) :))

Bengy_BLS 23-02-09 23:13

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2094652)
pwla mea....fara ala muscam din ea ca hienele......:)):))
da bule vereeeeeeee

:D :D :D :D :D :D :)) :))
bah lasati-ma sa mananc ca voi ati avut parte de placerea asta , nu mai pot de ras

jakal 23-02-09 23:13

panica...panica....au inceput sa se ofileasca florile astea din camera...

pwla mea....ficusul a dat ortu popii.....

:)):))

Bengy_BLS 23-02-09 23:14

bah bagati si voi acolo p mine la mess ca nu va am dj_bengy1988

TheMaax 23-02-09 23:14

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2094673)
panica...panica....au inceput sa se ofileasca florile astea din camera...

pwla mea....ficusul a dat ortu popii.....

:)):))

Bagai respiratie buson la buson .................. :twisted:

DRaCu' 23-02-09 23:14

ce e jakale, au inceput sa se cojeasca peretii ?

GiGiCarbiT 23-02-09 23:14

dracule...razi tu razi...te lingeai pe degete ..si pe noi ne lingeai in p***ii alea negre sa mai iti dam o bucatica de sunca :))

jakal 23-02-09 23:15

da buleeeeeeee...s-au pitit si paianjeni de pe peretii..:)):)):)):))

DRaCu' 23-02-09 23:16

ai vorbit si tu sa nu taci....cu viermushul tau mort de-i zici pwla :)) =))

GiGiCarbiT 23-02-09 23:17

pica stucaturaaaa tigane.. :))) sa ofilit muscata

GiGiCarbiT 23-02-09 23:18

iar incepi dracule...? te stie toata lumea ca ai un herpes in loc de puta...nu cred ca ai gasit comparatia cu mine...cred ca si Balosu tio da sus sa moara aia mici...

app pentru herpes..la dermato..la alifie acolo

DRaCu' 23-02-09 23:20

stai linistit, cumpara-ti alifiile in continuare ca vad ca le stii....baga acolo cu cardu sa strangi puncte....cate mai ai pana iti da si tie o alifie mokka; sau macar o putza adevarata ?

jakal 23-02-09 23:20

au inceput vecini sa bata in teava...:)):)).....ii maaaaaa

intoxicatie.............:))

Bengy_BLS 23-02-09 23:29

io cand eram mic , nu am avut jucarii si m-am jucat cu P**A , deci nu am herpesi :))

Skma 24-02-09 00:33

MA BUCUR ENORM CA AM PUTUT SA VA AJUT!

Am adus ce a fost mai bun!

Sa fie primit!:twisted:

kast_ACAB 24-02-09 10:55

:D..deci masa campeneasca la sala boss.....sa moara baietii ce taiam ca lama aia de la cutter...mi-as...pwl@-n el...astia infingea mainile ca sacalaii aia...:-P:-P

Pagani_honda 24-02-09 12:11

Skama iti foarte multumesc din maduva oaselor si nu pentru o masa d-aia asa cum imi place mie ci pentru somnu' de dupa :D:D:D:D:D:D:D:D

DRooPY 24-02-09 13:46

loooooooooooooollzzzz

Vladz 25-02-09 01:39

Intr-un oras cu strazi si trotuare pline de gropi/ Primaria pune borduri la pista

Incredibil, dar adevarat! Ieri, o echipa de muncitori a spart trotuarul din cartierul Bariera Bucuresti pentru a monta borduri pistei de biciclete amenajata anul trecut.

Pista de bicilete a devenit obsesia Primariei Ploiesti, indiferent de cine se afla la conducerea acestei institutii. Altfel nu se explica lucrarile periodice executate la aceasta investitie care a inghitit sute de mii de euro din fonduri europene si de la bugetul local. Ieri, o echipa de muncitori sapa de zor santuri pentru montarea unor borduri pe portiunea pistei de biciclete din imediata apropiere a unei statii RATP din cartierul Bariera Bucuresti. Actiunea, desfasurata la comanda municipalitatii, a starnit indignarea ploiestenilor care locuiesc in zona. "Astia nu sunt zdraveni la cap. Dupa ce ne-am rupt picioarele in santurile sapate acum trei luni pentru inlocuirea bordurilor din statiile de autobuz, acum ei pun alte borduri pentru o pista de biciclete pe care nu circula nimeni? Asa ceva e strigator la cer!", spune Paul Popescu, unul dintre ploiestenii care au ramas fara grai la vederea muncitorilor. In incercarea de a elucida misterul lucrarilor facute anapoda pe bani publici am contactat-o telefonic pe Carmen Dumitru, viceprimarul Ploiestiului. "Cred ca este vorba de una dintre statiile RATP facute pe proiectul Civitas Success. De aceea se sparge bordura pentru a putea face loc statiei", a declarat viceprimarul Dumitru. "Eu am plecat de la birou si nu am planurile la mine, dar acolo se face o statie. De aceea trebuie borduri care sa delimiteze pista de biciclete de acea statie. Nu stiu exact unde va fi si trotuarul, dar banuiesc ca va ramane spatiu si pentru el", a declarat Mihaela Iamandi, sef Serviciu Drumuri in cadrul Directiei Tehnic si Investitii din Primaria Ploiesti. "E un proiect nou fata de Civitas. Trebuie sa punem borduri in dreptul statiilor de autobuz. Asta este situatia. Din cate am inteles aceasta este o cerinta a Uniunii Europene. In total vor fi amenajate astfel pistele de biciclete din dreptul unui numar de cinci statii", ne-a declarat Tudor Ionescu, maistru in cadrul societatii Star T&D Blejoi. Interlocutorul nostru nu a reusit, insa, sa ne dea o explicatie logica si nici care este, tehnic, motivul pentru care s-a luat masura de a monta borduri in dreptul statiilor RATP. (M.N., R.E., M.C.)

Un proiect maret doar pe hartie

Potrivit Primariei Ploiesti, obiectivele programului Civitas Success, cofinantat de Uniunea Euopeana cu aproximativ un milion de euro, trebuiau sa fie urmatoarele: dezvoltarea unui sistem de transport ecologic, utilizarea mai buna a infrastructurii rutiere si amenajarea unei piste de biciclete pentru promovarea utilizarii mijloacelor de transport alternative. Ce s-a ales de acest program? Montarea unor instalatii GPL pe niste rable ale RATP, betonarea Centrului Civic si o pista de biciclete intrerupta, vopsita cu o rasina scumpa si delimitata cu borduri inutile.

Publicat in editia din data de: 25 - 02 - 2009

:lol::lol::lol:

bogdan_wrc 25-02-09 07:11

stie cineva ceva de un focus 1 ST sau RS albastru cu nr de PH?

riv_gms 25-02-09 07:25

il vad mereu prin Crangu` lu Bot

Bengy_BLS 25-02-09 19:59

a fost masina lui ZUV daca-l stiti , a adus-o cu tac-su pt cineva din Ploiesti

alex2see 26-02-09 08:58

benghi parca pe tine te am auzit vb de fiesta aia galbena turbo cu nr rosii pana la urma a cui e masina ca am sunat sa vb cu propietaru

DRooPY 26-02-09 09:05

si prorietaru`locuia l alta adresa...fumatzi cam mult.. lol

alex2see 26-02-09 09:12

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 2101510)
si prorietaru`locuia l alta adresa...fumatzi cam mult.. lol

ce zici ma acolo eu nu fumez:)

DRooPY 26-02-09 11:58

nimic asa de sanchi..nuuu ..eee manaca si ea o paine...!!!

bmw_motorsport 26-02-09 17:30

:rolleyes2 regiiiaaa:rolleyes2....ceva noutati cu filmu' ala...sau asteptam tokyo drift part 2:-P

alexa-mrc 26-02-09 19:47

bei frate...nu stiu de unde le scoateti dar de jumatate de ora rad incontinuu :))se pare ca tot asa a ramas lumea...cu caterinca pe primu loc:)))tinetio tot asa:)

GiGiCarbiT 26-02-09 22:20

asteptam si filmu...plm nu are madona cablu sa il scoata din camera....plm

Vladz 26-02-09 22:33

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...-ce-crezi.html

cmdbass 27-02-09 00:13

ON: cu siguranta misiune importanta !!!

OFF: fratilor cand sunt legalele si unde :)

scz ..acum am vazut topicu`...
sorry again :)

ALEX_BZN 27-02-09 09:42

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 2103571)

Clar ca erau niste tarani cocliti:))

Bengy_BLS 27-02-09 15:24

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 2101495)
benghi parca pe tine te am auzit vb de fiesta aia galbena turbo cu nr rosii pana la urma a cui e masina ca am sunat sa vb cu propietaru

Masina nu mai e la mn de mult , a facut-o dar taxa este foarte mare si e posibil sa intampini probleme cu inmatricularea.

CobraArt 28-02-09 03:41

https://www.youtube.com/watch?v=jPSeuZWpknA

GiGiCarbiT 03-03-09 10:34

2 Attachment(s)
A venit Caldura...Revenim cu Sezonul..!!!Kast`orica .... Pe Haiabusa..Binenteles cu BIDONUL de urina...!! Ruff Riders..Power!!! Da Bule...!!

Poza 2: Cum arata Kastorica Pana sa vina Sezonul de Bikeri...!!!

Skma 03-03-09 10:59

:lol::lol: kastorik 3 - intoarcerea! in regia lu Sergiu Nicolaescu Carbit:lol:

sittheo 03-03-09 11:05

hai skma repede id-ul tau si al lui serbica pe p.m. repede am ceva reduceri pt voi

GiGiCarbiT 03-03-09 17:33

=)) chiorule...puteai sa ii dai PM...e in foame rumanu :)))

Vladz 03-03-09 18:12

Politisti locali. Asa se vor numai, in curand, politistii comunitari. In plus, daca proiectul de lege pe care Federatia Nationala a Politistilor Locali vrea sa il promoveze - va fi aprobat si in cadrul caruia este si reglementat noul statut, atributiile acestora vor fi sporite semnificativ. Astfel, pe langa asigurarea ordinii si linistii publice, politistii locali vor avea competente clare si in controlul, supravegherea si chiar sanctionarea traficului rutier.

Comitetul director al Federatiei Nationale a Politistilor s-a intrunit marti la Ploiesti ca sa stabileasca ultimele detalii pentru definitivarea proiectului de lege privind infiintarea, organizarea si functionarea Politiei Locale. Potrivit noilor atributii propuse, alaturi de segmentul circulatie rutiera, politistii locali vor putea efectua si altfel de controale. Alaturi de marirea competentelor, polistii locali vor si sporuri – cel putin la fel ca cele pe care le primesc colegii de la ordine publica. In acest moment, salariul de baza al unui politist comunitar este de doar 600 de lei pe luna. Daca autoritatile centrale vor da unda verde proiectului de lege, Politia Locala ar urma sa primeaca jumatate din buget de la stat si jumatate de la Consiliul Local in raza caruia functioneaza. In plus, va fi subordonata direct primarului.
:lol:

PH86MIN 03-03-09 21:13

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 2115978)
In plus, va fi subordonata direct primarului.
:lol:

Il va ajuta sa monteze borduri :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning