![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
multumesc f mult Pion33r dar alea le stiu si eu, altfel n-as mai fi apelat la voi, astept sa-mi dea Doom. :D:D
|
ai d asteptat cva .. mai bine ia d p vraymaterials.de ... gasesti acolo destule si bune
;) |
Mane daca era cautam de acolo ca nu imi era greu dar nu`mi plac :???:.Dc tre sa astept mane, nu-ti rapeste nici 2min :D
|
1 Attachment(s)
uite ... foloseste un uvw map daca e ... k sa modifici densitatea umbla din uvw map da' sa intrii la bump map si sa dai sa fie vizibila textura ... si umbla la valoarea la bump daca vrei sa fie mai pronuntate denivelarile
|
1 Attachment(s)
Multam Doom, inca n-am testat materialu dar ma apuc de indata ce imi spuneti si mie cum pot obtine acest efect de lumina ? :-) Sanatate !
|
alea's neoane ascunse ... le faci q vraylght ;) si bagii cilindru/neonu intre scari .. qm vine asa locasu ... u bagi acolo si o sa ai lumian iesind daor p sus :) |_| ... uitate la 350zu meu sa vezi k asa am si io sub masina
|
2 Attachment(s)
aha, sincer m-am gandit eu la asta dar deh :D cam ce intensitate sa folosesc ?
p.s : lamuriti-ma si pe mine, acesta capela (foto1) a fost schitata in max iar de acolo a inceput autoru treaba ? k am mai vazut pe undeva asa, se schita ceva anume si dupa aia vedeai ceva aproape identic...cum e cu treaba asta ? :D |
nush ... vezi si u .. incearca pana obtii efectul dorit :)
|
Si eu folosesc uneori genul ala de schita cand fac ceva fundal 3d ca sa vad exact raportul de marime intre obiecte, adica sa nu fac de exemplu un scaun cat o usa. Eu trasez linile intr-un program vectorial si le importin max astfel pot sa stiu dimensiunea unui obiect in scena. Se poat trasa si in max linile dupacare sa modelezi
|
Multzam Cipriany dar m-am lasat, am vrut sa fac si eu ceva identic si e complicat frate :D mai ales partea de sus.
|
sa se deschida topicu d la battle ... k mai vrea lumea sa posteze cik
|
a fost o problema aseara cu netu`l, acum e deschis se poate posta
|
cine stie cum pot reda imaginea care am randato ??? randam ceva acum si cand am inchis o ferastra am inchis si imaginea de randare dar motoru inca randeaza....ce e de facut ??
|
cobra2007 : ai sus rendering/show last rendering
|
am o problema: miam luat laptop si am win vista pe 32 bit. 3ds max 9 e tot pe 32 bit dar imi da o eroare. cica e incompatibil. stiti cumva voi niste hotfix-uri pe el? ce pot sa fac? help me please... sau un vreun program cu care as putea rula programe de pe xp pe vista...
|
1 Attachment(s)
am si eu doua intrebari...
de ce sticla (parbrizu) tine umbra... adica de ce pe bord e umbra?? ca doar e sticla... si am incercat 4-5 feluri de sticla..si nu stiu... si cum pot muta materialele dintrun .max in altu ?:D |
pai ai putea sa ii dai proprietes si da debifezi optiunea "Cast shadow". incearca asa si vezi ce efect are :P
|
vreau si eu un program pt desene 3d
|
merci frost... era affect shadow :D ....cu materialele sa le mut stie cineva???
si noi folosim 3d studio max... te descurci singur de unde il iei |
1 Attachment(s)
cp man...pai la salvat materialului faci asa:P 1. put material to library 2.Mtl library si 3. save si dupa aia il incarci prin open in fisierul care il vrei ;) :-P e simplu , nu?
|
asa incercam si eu... da fara save :))) ...mulsumesc
|
;) acum stii cum e :P
|
va rog frumos ma ajutati si pe mine cu un tutorial cum sa fac o janta de crom sau alt cv plz
|
ce vrei sa faci janta sau cromul :))
daca vrei sa faci cromul, fa materialul alb si reflectia alb maxim, asa este oglinda, cu cat e mai neagra culoarea de la reflectie cu atat reflectia e mai slaba asta e cel mai simplu mod de a face crom ... si destul de bunicel pentru inceput zic eu :D |
nu pe mine ma interesa decat cromu oricum ms pentru sfat
|
2 Attachment(s)
vreau si yo niste pareri despre janta asta si daca vedeti greseli sa mi spuneti
|
e un inceput bun, nu prea sunt greseli, oricum astea le faci si cu ochii inchisi, axeazate pe caroserie :-P
|
arata bine ca modelare...dar este prea plata si spitele cam subtiri....
|
cu spitele se rezolva si plate asa e modelul nu e invetie proprie sunte de la enkei da oricum se pot aranja tragiu unpic de colo si de colo si capata alta forma:D
|
VA ROG din tot sufletul meu sa ma ajutati si pe mine cu o problema nesuferita numita HDRI :rolleyes2:cry: problema e urmatoarea, in general lucrez la interioare de casa (just 4fun and practice) si vreau sa stiu si eu cum sa fac sa bag un HDRI in asa fel incat sa am reflexii pe pereti....dar nu reflexii sa se vada obiectele din casa, spre exemplu daca pun un HDRI sky sa fie in interior un albastru ca sa tinda mai mult spre realitate, multumesc, astept raspuns.Sanatate !!
|
nu stie nimeni ? haideti va rog ajutati-ma :cry::cry:
|
Re: Virtual Tuning 3D User Group
salut baieti
as vrea si io niste tutorialuri pentru un incepator(yo) :D nu stiu sa umblu cu 3d max poate ma ajutati voi raman dator;) |
1 Attachment(s)
am nevoie de putin ajutor daca poate cineva sa ma ajute
cum pot lega doua puncte vertex daca un punct vertex e pe un obiect iar celalalt e pe alt obiect????????Attachment 710852 |
1 Attachment(s)
asa ? :D
editable poly > target weld, bafta :D p.s (la mine nu stie nimeni ? haideti fratilor ca doar sunteti profesionisti:D) |
1 Attachment(s)
am incercat cu target weld si nu merge :sad:
pentru ca sunt doua obiecte pentru ca sunt doua obiecte separate altfel nu merge??? |
selectezi unul din obiecte apoi vezi ca in meniul din dreapta ai atach dai click pe atach dupa care selectezi al doilea obiect
ca sa poti unii doi vertexi trebuie sa fie din acelasi obiect |
MERSI ,a mers cu Attach:D:D:D:D:D:D
|
Cine ma ajuta si pe mine cum e cu depth of field asta ? stiu la ce foloseste si stiu sa-i dau drumu dar nush unde sa pun obiectele in asa fel incat obiectu 1 sa fie clar si obiectu 2 blurat sau viceversa, am vazut ca sunt niste patratele la vray camera si stiu ca au niste roluri dar nush cum sa pun obiectele in asa fel incat sa obtin un efect
|
Am nevoie de blueprints pt. nissan 370z ma poate ajuta cineva, caut de mult si nu am gasit nimic.
|
1 Attachment(s)
Quote:
mane, ma poti ajuta si pe mine cu cerinta de mai sus ? (DOF). :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning