![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
p.s.: poate nici nu vrem sa stim! :))))) |
Kid ule ai facut mare paguba ai stricat kartul la oameni
|
Horia apucate de treaba tata ca suntem in 2010 nu mai dormi langa femei toata noaptea degeaba.Macar fa ceva pe aici....
Poate facem impreuna deplasarea de la Tulcea in august,ca va asigur eu ca nu doarme Horia:)))))) |
sa ma pisi pe forumul asta de la fanatik ca plm... toate topicurile sunt incuiate si nu se poate scrie nimic! PENALLLLLLLLLLLLLL
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se vor da drumul la topicuri, promitem solemn. Ii dau dreptate lui Kenzo, mai bine putini dar buni, decat multi si degeaba. Se spune ca buturuga mica rastoarna carul mare, iar in unele cazuri este foarte adevarat, nu de alta dar nu e bine niciodata sa-l subestimezi pe cel de langa tine chiar daca are un motor mai mic......PRIETENII STIU DE CE!!!:-)
|
Am rugamintea la fotograful clubului sa fizexe o data pentru o sedinta foto, iar eu ii pot garanta ca vom fi acolo.
|
Quote:
|
Se mai fac inscrieri in club???
|
Eu cred ca FMS se va ridica iar la inaltime ;)
|
da se mai fac inscrieri sub conditii stricte!
Flipper cata intelepciune detii! haaaa |
Si ce conditii sunt impuse?
Stima.... |
Quote:
Te stiu :D |
Si eu un + pt florinike :P
|
Sa te vedem mai intai si restul se discuta la fata locului!
|
Quote:
|
@sir.kid-pai am venit miercuri la intalnire...si nu a comentat nimeni nimic...sa inteleg ca sunteti in vacanta sau ca nu mai sunt locuri? Nu a intrebat nimeni de masina.....sau e deschis pentru orice pasionati de masini?
@kenzo-pai daca in alte cluburi nu am fost acceptat, imi incerc si eu sansa unde se poate....oricum, nasol ca nu sta horia bine cu fizica, altfel iesea conducta aia de frana ;) |
Pentru cine nu stie florin are un logan, deci ce facem il primim? Florin, dupa cate am vazut e un super baiat, doar ca el se simte atat de singur si ar vrea sa isi gaseasca un loc al lui intr-un club, dar oare am putea sa il facem sa se simta implinit la noi? La urmatoarea intalnire, sa-ti iei o tabla si o creta la tine...pentru predat.:-)
|
Florinike inca astept ceva de la tine....
|
Gata mah,nici nu a intrat omu in club si ii si cereti cate ceva?:))))
Florinike ai grija frate cu horia ala ca are tendintze bi:)))) |
Nu stiu la ce de refera 5u, dar pe horia l-am vazut cu tendinte, tu de ce crezi ca ma tot dau pe langa el?Poate ne facem un bine reciproc cu acordul lui GY :lol:
|
deci eu sunt de acord sa intre si florin cu loganul ... dar mai intai tre sa mi se ceara aprobarea! haaaaaaaaaaaa
horia.... mda... e bi... kenzo poate stie mai bine ca i-am vazut eu pe amandoi la garaj... |
Quote:
|
Quote:
lasa-l pe kid in pace ca iar te provoaca la jocul lui si te lasa sa castigi |
Quote:
o dam parte in parte la biscuitele cand vrei si cu tine si cu horia! dar va asigur ca o sa va saturati! hihii! |
Quote:
Cine stie cunoaste :))))))) Pt cei care nu stiu faza si sunt curiosi nu trebui decat sa intrebe,si am sa detaliez cuvant cu,cuvant...asa,ca kid-ule roagate la dumnezeu sa nu ma intrebe vreunul care este faza cu trandafirul negru:)))) |
Care e faza cu trandafirul negru? :D
|
Pai,cand esti indragostit faci pe dreaq in 4....dar asta a intrecut normele:))))
Care este faza....omu indrgostit pana peste cap,ce se gandeste el sa atraga atentia asupra persoanei lui?A auzit el ca trandafiri cu petale negre sunt cei mai scumpi,si ca sa para omu unicat ,sa gandit sa bage un trandafir in cerneala,si automat toate petalele se vor face negre...si uite asa se ducea la aia cu un cadou de 15 lei cu tot cu eforturile depuse:)))))))))) Cum sa faci ma asa ceva?:))))=))))) |
Nu pot sa comentez la ce ai scris tu, romanul s-a nascut poet.....si ingenios.
Criza ne afecteaza pe toti, si ne afecta de dinainte sa apara......ne-am nascut saraci :))) |
s-a inspirat de la regina de cupa din Alice in Tara minunilor :))
|
deci:
1. Era vorba de Love+ ;)) 2. Cand am facut eu faza asta nu iesise filmul ala! 3. Si ce daca... ma iubeste femeile... lalalal! 4. hmmm... eu sunt un fel de muza de inspiratie pentru voi, in acest domeniu! Si da,da,da ma puteti venera ca nu ma supar! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Incercarea moarte n-are;)
Horia, astept raspunsul tau cu privire la Babi....:D |