Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/94759-discutii-off-topic.html)

Sir. Kid 29-06-10 12:16

Re: Discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by Blondu_206 (Post 3464239)
da si in fata sectiei demilitie sau chiar in celula jumarul 345, stiu ei!!!!:):):)

vorba ta! poate stiu ei ce stiu si noi nu stim! :D

p.s.: poate nici nu vrem sa stim! :)))))

browser 08-07-10 00:11

Kid ule ai facut mare paguba ai stricat kartul la oameni

KENZO 20-07-10 02:11

Horia apucate de treaba tata ca suntem in 2010 nu mai dormi langa femei toata noaptea degeaba.Macar fa ceva pe aici....
Poate facem impreuna deplasarea de la Tulcea in august,ca va asigur eu ca nu doarme Horia:))))))

Sir. Kid 26-07-10 11:54

sa ma pisi pe forumul asta de la fanatik ca plm... toate topicurile sunt incuiate si nu se poate scrie nimic! PENALLLLLLLLLLLLLL

browser 18-08-10 01:36

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3543223)
sa ma pisi pe forumul asta de la fanatik ca plm... toate topicurile sunt incuiate si nu se poate scrie nimic! PENALLLLLLLLLLLLLL

Probleme gogule ? :D :lol::lol::lol:

flipper 19-08-10 22:45

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3543223)

Le deschidem ca sa postam noi 3 si eventual kenzo?

KENZO 20-08-10 01:19

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3596930)
Le deschidem ca sa postam noi 3 si eventual kenzo?

Da,binenteles, 3 dar buni decat 100,prosti...dar la numar!Da dreaq drumul la topicuri ma...prezentare membrii etc.

browser 21-08-10 02:06

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 3597147)
Da,binenteles, 3 dar buni decat 100,prosti...dar la numar!Da dreaq drumul la topicuri ma...prezentare membrii etc.

O sa deschidem dupa ce facem poze... ca na... asa e frumos :D

flipper 22-08-10 11:42

Se vor da drumul la topicuri, promitem solemn. Ii dau dreptate lui Kenzo, mai bine putini dar buni, decat multi si degeaba. Se spune ca buturuga mica rastoarna carul mare, iar in unele cazuri este foarte adevarat, nu de alta dar nu e bine niciodata sa-l subestimezi pe cel de langa tine chiar daca are un motor mai mic......PRIETENII STIU DE CE!!!:-)

flipper 22-08-10 13:48

Am rugamintea la fotograful clubului sa fizexe o data pentru o sedinta foto, iar eu ii pot garanta ca vom fi acolo.

cozo 22-08-10 17:21

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3601940)
Am rugamintea la fotograful clubului sa fizexe o data pentru o sedinta foto, iar eu ii pot garanta ca vom fi acolo.

vii si tu cu pisik? :lol:

Florinike 24-08-10 10:02

Se mai fac inscrieri in club???

kidu2006 25-08-10 01:04

Eu cred ca FMS se va ridica iar la inaltime ;)

Sir. Kid 25-08-10 14:06

da se mai fac inscrieri sub conditii stricte!
Flipper cata intelepciune detii! haaaa

Florinike 26-08-10 01:52

Si ce conditii sunt impuse?
Stima....

browser 27-08-10 02:15

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 3610633)
Si ce conditii sunt impuse?
Stima....

Eu unu te vreau in club :D
Te stiu :D

KENZO 27-08-10 02:51

Si eu un + pt florinike :P

Sir. Kid 27-08-10 10:10

Sa te vedem mai intai si restul se discuta la fata locului!

kidu2006 27-08-10 15:53

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3613423)
Sa te vedem mai intai si restul se discuta la fata locului!

Tot cu vazutu ai ramas ma :))) fiti-ar semnatura a dreaq cu sex drugs si manele :))

Florinike 27-08-10 22:49

@sir.kid-pai am venit miercuri la intalnire...si nu a comentat nimeni nimic...sa inteleg ca sunteti in vacanta sau ca nu mai sunt locuri? Nu a intrebat nimeni de masina.....sau e deschis pentru orice pasionati de masini?

@kenzo-pai daca in alte cluburi nu am fost acceptat, imi incerc si eu sansa unde se poate....oricum, nasol ca nu sta horia bine cu fizica, altfel iesea conducta aia de frana ;)

flipper 29-08-10 22:15

Pentru cine nu stie florin are un logan, deci ce facem il primim? Florin, dupa cate am vazut e un super baiat, doar ca el se simte atat de singur si ar vrea sa isi gaseasca un loc al lui intr-un club, dar oare am putea sa il facem sa se simta implinit la noi? La urmatoarea intalnire, sa-ti iei o tabla si o creta la tine...pentru predat.:-)

browser 31-08-10 02:24

Florinike inca astept ceva de la tine....

KENZO 31-08-10 02:55

Gata mah,nici nu a intrat omu in club si ii si cereti cate ceva?:))))
Florinike ai grija frate cu horia ala ca are tendintze bi:))))

Florinike 31-08-10 16:41

Nu stiu la ce de refera 5u, dar pe horia l-am vazut cu tendinte, tu de ce crezi ca ma tot dau pe langa el?Poate ne facem un bine reciproc cu acordul lui GY :lol:

Sir. Kid 31-08-10 19:27

deci eu sunt de acord sa intre si florin cu loganul ... dar mai intai tre sa mi se ceara aprobarea! haaaaaaaaaaaa
horia.... mda... e bi... kenzo poate stie mai bine ca i-am vazut eu pe amandoi la garaj...

flipper 01-09-10 01:05

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3624302)
deci eu sunt de acord sa intre si florin cu loganul ... dar mai intai tre sa mi se ceara aprobarea! haaaaaaaaaaaa
horia.... mda... e bi... kenzo poate stie mai bine ca i-am vazut eu pe amandoi la garaj...

Toata viata ta ai sa ramai un baietel gelos....na, na, na, na, sac, sac, sac, sac:-) Si apropos, Florinike a devenit o parte din fanatik datorita felului lui de a fi.

armand24 01-09-10 01:30

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3625192)
Toata viata ta ai sa ramai un baietel gelos....na, na, na, na, sac, sac, sac, sac:-) Si apropos, Florinike a devenit o parte din fanatik datorita felului lui de a fi.

treci la muncaaaaaa
lasa-l pe kid in pace ca iar te provoaca la jocul lui si te lasa sa castigi

Sir. Kid 01-09-10 09:07

Quote:

Originally Posted by armand24 (Post 3625209)
treci la muncaaaaaa
lasa-l pe kid in pace ca iar te provoaca la jocul lui si te lasa sa castigi

hahaha!
o dam parte in parte la biscuitele cand vrei si cu tine si cu horia! dar va asigur ca o sa va saturati! hihii!

KENZO 02-09-10 01:48

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3624302)

Stai linistit ma tu ala de vopsesti trandafiri negri la femei:))))=))))))
Cine stie cunoaste
:)))))))
Pt cei care nu stiu faza si sunt curiosi nu trebui decat sa intrebe,si am sa detaliez cuvant cu,cuvant...asa,ca kid-ule roagate la dumnezeu sa nu ma intrebe vreunul care este faza cu trandafirul negru:))))

Florinike 02-09-10 15:43

Care e faza cu trandafirul negru? :D

KENZO 02-09-10 19:32

Pai,cand esti indragostit faci pe dreaq in 4....dar asta a intrecut normele:))))

Care este faza....omu indrgostit pana peste cap,ce se gandeste el sa atraga atentia asupra persoanei lui?A auzit el ca trandafiri cu petale negre sunt cei mai scumpi,si ca sa para omu unicat ,sa gandit sa bage un trandafir in cerneala,si automat toate petalele se vor face negre...si uite asa se ducea la aia cu un cadou de 15 lei cu tot cu eforturile depuse:))))))))))
Cum sa faci ma asa ceva?:))))=)))))

Florinike 02-09-10 21:06

Nu pot sa comentez la ce ai scris tu, romanul s-a nascut poet.....si ingenios.
Criza ne afecteaza pe toti, si ne afecta de dinainte sa apara......ne-am nascut saraci :)))

armand24 03-09-10 00:38

s-a inspirat de la regina de cupa din Alice in Tara minunilor :))

Sir. Kid 03-09-10 08:49

deci:

1. Era vorba de Love+ ;))
2. Cand am facut eu faza asta nu iesise filmul ala!
3. Si ce daca... ma iubeste femeile... lalalal!
4. hmmm... eu sunt un fel de muza de inspiratie pentru voi, in acest domeniu! Si da,da,da ma puteti venera ca nu ma supar!

flipper 05-09-10 03:40

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 3629817)
Pai,cand esti indragostit faci pe dreaq in 4....dar asta a intrecut normele:))))

Care este faza....omu indrgostit pana peste cap,ce se gandeste el sa atraga atentia asupra persoanei lui?A auzit el ca trandafiri cu petale negre sunt cei mai scumpi,si ca sa para omu unicat ,sa gandit sa bage un trandafir in cerneala,si automat toate petalele se vor face negre...si uite asa se ducea la aia cu un cadou de 15 lei cu tot cu eforturile depuse:))))))))))

Mai naspa e atunci cu tot efortul depus sa mai fi si refuzat.:-) Offffff, ce face dragostea asta dintr-un om:-))))))

flipper 05-09-10 03:41

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 3629817)

Apropos, felicitari pentru ANDREI! :-)

Sir. Kid 06-09-10 08:18

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3635105)
Mai naspa e atunci cu tot efortul depus sa mai fi si refuzat.:-) Offffff, ce face dragostea asta dintr-un om:-))))))

mda...

Florinike 06-09-10 09:50

Incercarea moarte n-are;)

Horia, astept raspunsul tau cu privire la Babi....:D

flipper 08-09-10 04:23

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 3637746)
Incercarea moarte n-are;)

Horia, astept raspunsul tau cu privire la Babi....:D

Pe babi n-am cum sa ti-l ofer, dar daca vrei ma apuc eu de cantat

logo 08-09-10 19:21

salutare oameni buni!ce se mai intampla pe aici???:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning