![]() |
Re: Club Renault 5
:cry: am nevoie urgenta de coroana de volanta pentru piticul meu, un 1.1 din 86, am observat ca este o serie mai ciudata asta din 86. am refacut tot motorul si mai am nevoie doar de coroana.:cry2:
|
anutz important pt posesori sub marca reno - sunteti invitati la
prima intalnire din 2007 care se va tine circa jumatati luni martie va fi organizat de 4 speed squad, club clio , 4tuning, renoclub ,dacia renault team .... vom reveni cu amanunte cat de curand si asteptam si alti parteneri va asteptam in nr cat mai mare |
Quote:
dacia renault team sa fie cu noi ! :chainsaw: |
insipidul aia e a mea:D tzorrro pe ymess, vorbim sa vii sa o vezi, sa-ti explic pro si contra.
prima intalnire la care o sa particip si eu. poate e vreun posesor de gt turbo care sa ma dea si pe mine o tura cu el, nu de alta dar sa vad pe pielea mea in ce vreau sa-mi bag toti banii. |
2 Attachment(s)
50mps: nu e neaparat mai ciudata, cat ca e phase1, si poate de-aia sunt altfel anumite piese...
stie cineva pe careva care stie vreo cunostinta care stie pe altcineva care poate sa ma ajute si pe mine sa-mi fac bara fata + spate custom ??? cika tre sa caut pe cineva care sa-mi faca din fibra. ca m-am saturat sa caut bara de gtt fata si spate, si sa dau o caruta de bani pe ele si nici noi sa nu fie. atasez si niste poze ca sa se vada ce inseamna custom |
pai te costa mult mai mult asa decat sa iei una de GTT.
ziceau baietii mai sus de Unix cum ca ar avea bari pe stock |
3 Attachment(s)
new pics
caut niste pleoape sa o incrunt putin. stiti undeva ? stiu ca ar trebuie sa prelungesc capota peste faruri dar e lucrare de durata si anvergura finaciara :) |
De cumparat nu vei gasii pleoape,trebuie sa gasesti pe cineva care lucreaza in fibra...
|
elspa....a ta e masinuta?...e superba,am vazut-o ieri la unirii.foarte frumos lucrata,nici nu se vede unde se imbina bara cu aripile.
tzorrro...mersi ca mi-ai spus,chiar nu stiam care e diferenta intre cea de turbo si cea cu proiectoare normala.dar chiar merita sa incerci la unix,poate gasesti ce iti trebuie. |
Quote:
si sper sa fim si mai multi 5-ari decat am fost data trecuta. si sper din toata inima sa fie o organizare buna. sa avem niste evenimente in cadrul zilei, destul de legale. mi-a placut la nebunie plimbarea cu buburuzele in coloana, data trecuta. mica, subtirica, da' toata lumea intorcea ochiu' dupa caravana buburuzista... :lol: |
Quote:
|
Quote:
e masina prietenei mele...lucreaza acolo pe la unirii. eu sunt la grupa mare :) barile fata spate sunt front comuncu caroseria masinii si aripile evazate...cum ar veni nu merg date jos barile fara a fi sparte :). se vede super bine dar in anumite situatii nu e practic deloc. |
Quote:
|
De fapt am o rugaminte la toti propietarii de renaulturi 5,sa se uite pe tablita cutiei de viteze care este prinsa de un surub al cutiei de viteze cam in dreptul servofranei dar mai spre motor si sa se posteze aici seria fiecaruia, a mea este r5gtt cu seria JB3002.Sper sa fiti cati mai multi care sa va uitati..
|
Myu-le Am Sa O Fac Maine Tot Ce Este Sigur Ca E De 1,1 Seria Tot Cu Jb 3004 Sau 3005 , Nu Mai Stiu.bafta
|
BAIETI VA MULTUMESC PT MESAJELE TRIMISE DAR DACA NU DAU DE RESPECTIVUL CE VINA AM EU NR. DE TEL .NU IL MAI AM INCERC SA DAU DE PROPRIETAR MAINE ADICA (LUNI) STIU CA VA INTERESEAZA SI VA PROMIT CA NU AM NICI UN AMESTEC , NU SUNT DECAT UN ADMIRATOR AL ACESTOR MICI MASINI MI-AS DORI-O DAR BANII NU MA AJUTA CE SA O LUNGIM MAI DATI-MI TIMP.
AM SI EU VREO 2 buc DESTUL DE FUNCTIONALE LA UNA CEA CU MOTOR DE 1,1 CAM FACE FIGURI DE VREO DOUA ZILE ADICA : IN MOMENTUL CAND DEMAREZ INDIFERENT CA SUNT DE PE LOC SAU SUNT INTR-O TRAPTA DE VITEZA IMI DA O MICA INTRERUPERE DUPA CARE MOTORUL ISI IA MERSUL NORMAL ASTA-I UNA , IAR A DOUA ESTE CA IN MOMENTUL CAND APAS DEZABURIREA LA LUNETA MI SE APRINDE MARTORUL IN BORD DE LA BATERIE CAND OPRESC DEZAB. SE STINGE , IAR CAND APAS BUTONUL IMI SCADE INTENSITATEA CURENTULUI SE SI AUDE CUM MOTORUL ARE O TURATIE MAI MICA SI LUMINILE DIN BORD PRECUM SI FARURILE SCAD PUTIN . SI INCA UN ASPECT EU IMI DOREAM LA R 5 -UL MEU TUROMETRU SI MI AM CUMPARAT DIN VITAN AZI DE LA CEI CU VECHITURI CEASURILE DE LA UN CLIO 1 , CU TUROMETRU CU NUMAI 55 LEI CERT ESTE CA SE POTRIVESTE IN LOCAS AM CUPLAT MUFELE SE APRIND TOATE SUNT DOUA FIRE CARE VIN DE LA TURO. AVETI IDEE SE CUPLEAZA CUMVA LA BOBINA LA RUPTOR.... BAFTA |
la constatare am aflat ca trebuie sai schimb amortizoarele,bucsi,discuri de frana....la domnu dan preturi mari.pe site la lemofrance vad setu de amortizoare cu 1 milion.oare merita?sau sami cumpar amortizoare noi(de la domnu dan)?idem pt discuri de frana.....
|
discuri de frana cred ca poti sa iei de la lemo linistit insa amortizoare zic sa iei noi.ce preturi are dan la amortizoare?
|
[SALUTARE NR. DE TEL. AL CELUI CARE VINDE R5-ul GTT ESTE 0744959199 BAFTA MULTA SI SPER SA VA INTELEGETI CU PROPRIETARUL ORICUM PRETUL ESTE TOT DE 500 EURO.
|
Quote:
Unde se va desfasura?? daca nu va suparati Va multumesc |
Quote:
daca este cineva din tulcea sa puna cateva poze. mersi |
Quote:
|
la dan un amortizor nou e 2 milioane ,dar cica mai face el un discount daca iei setul de doua....in ce stare credeti ca sunt amortizoarele sh(cica aduse din franta)?
|
Quote:
|
eu zic sa iei de la dan.am luat eu amortizoare pe spate de la lemo si nu erau cine stie ce mai bune ca ale mele pe care le-am dat jos.
|
scauneeeeeeeee de GTTeeeeeee ca-mi pierd mintileeee, va rog din suflet. un hint, un pont, un joint. orice m-ar putea ajuta sa iau o pereche de scaune.
ms. de interes. |
man, se intampla cumva ca in momentul in care gargaritza te baga in scaun acesta sa se lase pe spate? mie in fiecare zi... plec de la stop, dau a doua si daca dau mai tare in ea, ma trezesc pe bancheta din spate:D
intrebarea mea e: nu se potrivesc si de la alte masini? sa stiu ce caut pe la dezmembrari |
macar de scaunele mele ma pot bucura :D
|
Salut, tuturor
In afara de a avea R5, mai exista si alte conditzii pentru a intra in club? Buburuza mea e din '90, mai are putin pana la majorat. E un TR CAMPUS cu motor 1.4, injectie directa. Caut de mult un club de R5, am aflat de existenta voastra acum o luna. Asa ca, daca se poate, count me in. Daca nu, ce trebuie sa fac pentru a intra in club? Am mare nevoie si de ajutorul cui poate sa mi-l dea :shock: , am postat deja pe forum la sectiunea Masina mea Renault: https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/32728-caut-tinichigiu-pt-my-r5.html O sa pun si fotografii cu ea, ceva mai tarziu, sper sa reusesc sa o restaurez complet pana in martie, poate o sa-mi permita serviciul sa ajung si eu la intalnire (va fi in Bucuresti, nu?) Bafta maxima! |
Quote:
|
Am Si Eu O Rugaminte In Cazul In Care Ma Poate Ajuta Cineva , Caut De La Un R5 Gts , Instalatia Electrica . Nu Conteaza Costul Am Nevoie Urgent , Sau Aveti Idee De Unul Prin Desmembrari Prin Bucuresti Sau Imprejurimi Ajutatima Va Rog Ca-i Mare Nevoia.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut. o rugaminte la voi: priviti poza.
elementul 1 ma intereseaza (il cumpar, doar sa-mi dati un pont sau chiar elementul) elementul 2 il am pe masina. e vorba de consola centrala. de curand mi-am achizitionat sistem electric geamuri si n-as vrea sa gauresc aiurea bordul doar ca sa am butoanele de geamuri electrice. plus ca sunt doar doua butoane, luminate, stanga/dreapta. nu le pot pune pe usi, n-o sa am acces facil nici o data la usa din dreapta :D inca o data. eu am elementul care include doar casetofonul, vreau sa achizitionez elementul care se prelungeste pana la baza schimbatorului de viteze, care include si spatiile pentru butoanele geamurilor electrice. va multumesc de interes. bogdan |
se potrivesc perfect cele de ford mondeo 1
|
eu am 3 console dinalea. 1 ca aia pe care o ai montata pe mashina, una care are un spatiu pentru cas + spatiu pentru 3 butoane (2 geamuri + inchidere) [pe asta o am eu montata pe mashina si nu o dau] si mai am una lunga de tot - exact ca aia din imaginea 1 care include si schimbator etc si aia are 5-6 locuri pentru butoane dar nu o dau - srry - poate doar la schimb cu un eleron original de GTT :P
|
Quote:
lasa-mi pe PM un numar de telefon, ca te rezolv instant cu un eleron original de GTT. NU FIBRA, NU COPIE, ELERON ORIGINAL GTT ;) hai cu schimbu' ala c-am innebunit cu butoanele in casa :lol: |
se cheama "calut" elementul ala. daca nu rezolvi cu miliady, vezi ca are kwx-u unu pe care tot zic ca ma duc sa il cumpar si nu gasesc timp. multa bafta man
|
Cine imi recomanda o vopsitorie buna, cu preturi decente pt R5-ul meu?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning