Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/89636-oferta-vopsitorie-tinichigerie-polishare-profesionala.html)

Sfera 16-09-13 21:03

Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

Quote:

Originally Posted by andrei_b3 (Post 5572190)
Buna ziua? Cat m-ar costa o restaurare a unui 407 SW? Trebuie vopsite: bara fata-spate stalpul dreapta din fata, barile transversale de sus , si inca o portiune in partea de sus( foarte mica),revopsirea pragurilor de la usi, revopsirea tuturor ornamentelor exterioare( acelea cu nichel + un polish full.Astept oferta.

Buna ziua. Lucrarea indicata de Dvs. se realizeaza cu 1250 lei. In pret este totul inclus.

Multa stima.

Sfera 29-09-13 17:47

" Best car transformation step by step "
Un nou si extraordinar film cu una din realizarile SFERA !

Un Ford Fiesta ajunge dintr-o gramada de fiare ruginite si contorsionate o masina respectata ! Tot procesul in imagini step by step!

Doar pe : sferautoservice.blogspot.ro

Enjoy si da mai departe !

topser 05-10-13 12:30

super lucrare ! felicitari !

manaila_teodor 06-10-13 01:07

5 Attachment(s)
Salut, as dori sa imi faci si mie un pret pentru elementele specificate si in poze , este vorba de un Opel Insignia ( gri metalizat)

Prima poza este vorba de aripa pe spate( care are putina urma de rugina), si se vede clar ca nici usa dreapta nu e aliniata cum trebuie cu usa din spate...
In a doua si a treia poza este vorba despre bara

In a treia poza este vorba despre usa fata dreapta( care are un fel umflaturi pe interior).

Merg reparate??? Cam la ce costuri ? Multumesc anticipat !

manaila_teodor 06-10-13 01:09

buna seara

Sfera 15-10-13 21:13

Quote:

Originally Posted by manaila_teodor (Post 5586637)
buna seara

Buna seara. S-a discutat... masina e aproape gata !:D

Multa stima.

tranzafirul 18-10-13 18:42

12 Attachment(s)
Buna seara, am atasat cateva poze cu jantele de megane pe care le-am si numerotat.
Jantele 1 si 2 sunt in stare cat de poate de buna, cea nr 4 are razuita o portiune de vreo 6 cm din buza, iar la cea nr 3, are o fisura si este razuita cam 10 - 12 cm.
Marginea ar trebui incarcata? sau doar raschetata la nivel pentru cele 2?
Te rog sa imi spui si un pret pentru vopsit o culoare, si un pret pentru vopsit in negru, iar partea de deasupra la spite polizata si apoi lacuita.

Multumesc, o seara placuta

manaila_teodor 18-10-13 23:03

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5593245)
Buna seara. S-a discutat... masina e aproape gata !:D

Multa stima.

Multumesc domnului Daniel , au iesit perfect defectele pe care le aveam la Insignia mea, nota 10+ pentru lucrare si promtitudine de revenit. Multumesc inca odata

tranzafirul 30-10-13 19:18

6 Attachment(s)
acum 2 posturi am pus poze cu niste jante de megane 2, zgariate si lovite, cu marginea racaita, iar acuma dupa restaurare.

Se vede clar mana unor profesionisti. Jantele au iesit perfect, chiar daca i-am chinuit cu modelul stelat pe care l-am vrut polisat (nu vopsit).
A fost o investitie mica (fata de un set de jante noi), dar cu rezultate extraordinare.
Va multumesc inca odata si sper sa mai colaboram in aceeasi maniera placuta.

dobrica2007 02-11-13 17:49

respect sfera sunt clientul dvs am facut la dvs o aripa o oglinda nota 10 pentru un matiz culoarea alb vopsire exterioara tabla ok fara rugina un pret?

petroionut 04-11-13 12:42

Buna ziua, spune-ti-mi va rog cat ar costa vopsire/montare/lipire a unui eleron pe un Megane 2 hatchback (bicorp)culoare gri metalizat?

Sfera 04-11-13 17:45

Quote:

Originally Posted by dobrica2007 (Post 5605025)
respect sfera sunt clientul dvs am facut la dvs o aripa o oglinda nota 10 pentru un matiz culoarea alb vopsire exterioara tabla ok fara rugina un pret?

Buna seara. Multumim pentru aprecieri. 1600 lei pt matiz.

Respect

Sfera 04-11-13 17:47

Quote:

Originally Posted by petroionut (Post 5606136)
Buna ziua, spune-ti-mi va rog cat ar costa vopsire/montare/lipire a unui eleron pe un Megane 2 hatchback (bicorp)culoare gri metalizat?

Buna seara. Aprox 250 de lei.

Respect

Clw-fiesta 16-11-13 01:06

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5581996)

Un Ford Fiesta ajunge dintr-o gramada de fiare ruginite si contorsionate o masina respectata ! Tot procesul in imagini step by step!

Pai e frumos domnule Dinu ce faceti?!?!? :shock: Pai postati filmuletul si nu ma anuntati si pe mine sa ma bucur de el? :-P

Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa!

Clw-fiesta 16-11-13 01:11

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5581996)

Pai e frumos domnule Dinu ce faceti?!?!? :shock: Pai postati filmuletul si nu ma anuntati si pe mine sa ma bucur de el? :-P

Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa!

XtreZz 18-11-13 15:23

Buna ziua,o gaura in prag si una in podea(fix langa prag) la un golf 3,de astupat cat ar costa? intra cam 3 degete in fiecare,orientativ.fara vopsire

Sfera 22-11-13 20:50

Quote:

Originally Posted by XtreZz (Post 5615229)
Buna ziua,o gaura in prag si una in podea(fix langa prag) la un golf 3,de astupat cat ar costa? intra cam 3 degete in fiecare,orientativ.fara vopsire

Buna seara si scuze de raspunsul intarziat,insa timpul e ceva scump in ziua de azi.
Din pacate la problema Dvs nu am raspuns decat cu vizualizare.

Respect.

CaraMilano 22-11-13 21:52

3 Attachment(s)
Buna ziua !
Cat ma costa sa revopsesc total un bmw e46 culoarea Satin White Pearl?
(este deja vopsita alb perlat)
De asemenea vreau sa roluiesc atat aripile spate cat si cele de pe fata iar
liniile orizontale de pe caroserie sa le elimin (shaved body)
Oferiti si garantia lucrarii?
In pozele de mai jos avem "pacienta" si o poza informativa
Multumesc Anticipat !

Sfera 23-11-13 21:52

Quote:

Originally Posted by CaraMilano (Post 5618096)
Buna ziua !
Cat ma costa sa revopsesc total un bmw e46 culoarea Satin White Pearl?
(este deja vopsita alb perlat)
De asemenea vreau sa roluiesc atat aripile spate cat si cele de pe fata iar
liniile orizontale de pe caroserie sa le elimin (shaved body)
Oferiti si garantia lucrarii?
In pozele de mai jos avem "pacienta" si o poza informativa
Multumesc Anticipat !

Buna seara. E mult, e greu ceea ce doriti Dvs dar nu este imposibil.
Pentru lucrul acesta va trebuie buget , poate undeva intre 1500 - 1800 euro.

Multa stima

TaucheR 29-11-13 18:16

1 Attachment(s)
Buna seara, cat ma costa sa vopsesc bara din imagine, aceeasi culoare? ..este noua.

Multumesc

Sfera 29-11-13 20:15

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 5622280)
Buna seara, cat ma costa sa vopsesc bara din imagine, aceeasi culoare? ..este noua.

Multumesc

Buna seara, deoarece bara este noua pretul de vopsit este de numai 200 lei cu totul inclus.

Multa stima.

XtreZz 29-11-13 22:44

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5618040)
Buna seara si scuze de raspunsul intarziat,insa timpul e ceva scump in ziua de azi.
Din pacate la problema Dvs nu am raspuns decat cu vizualizare.

Respect.

astea sunt problemele,colo la prag dreapta se vad nite gaurele mici,am tras eu cu mana si am facut o gaura mai mare...estimativ vreau...doar peticit si dat cu mastic...atat...sa nu se exinda,nu vreau sa iasa ca noua...dar sa nu ma trezesc ca pic din ea

Sfera 30-11-13 23:51

Quote:

Originally Posted by XtreZz (Post 5622434)
astea sunt problemele,colo la prag dreapta se vad nite gaurele mici,am tras eu cu mana si am facut o gaura mai mare...estimativ vreau...doar peticit si dat cu mastic...atat...sa nu se exinda,nu vreau sa iasa ca noua...dar sa nu ma trezesc ca pic din ea

Ok. Dar sa stiti ca din poza lucrurile nu stau chiar asa, adica gaura aceea poate fi maricica, spun asta deoarece cunosc masinile astea si problemele lor.
Eu am inteles ce doriti Dvs si am sa va raspund doar estimativ, ceea ce la fata locului poate fi diferit: aprox 300 lei .

Multa stima.

XtreZz 01-12-13 10:36

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5622942)
Ok. Dar sa stiti ca din poza lucrurile nu stau chiar asa, adica gaura aceea poate fi maricica, spun asta deoarece cunosc masinile astea si problemele lor.
Eu am inteles ce doriti Dvs si am sa va raspund doar estimativ, ceea ce la fata locului poate fi diferit: aprox 300 lei .

Multa stima.

da,mersi frumos pentru raspuns.stiu ce inseamna rugina,am lucrat si eu la fosta masina renault 21 care era praf praf,dar aici nu as vrea sa ma bag eu cu electric.stiu ca poate e dubla gaura ,sigur e mancat prin interior pragul.

Valentin D. 10-12-13 11:25

4 Attachment(s)
Salut! Pentru bara din imagine as dori te rog sa-mi spui daca se poate repara ?Si bineinteles vopsea +tot ce trebuie.Bucata centrala cum se vede si in poza este rupta.Si problema numarul doi-daca pot veni fara programare ,eu stiu undeva dimineata?Am un serviciu ciudat ,suna telefonul si trebuie sa...fug!Mersi mult o zi buna!

alexandruvalentin 13-12-13 17:54

Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.

vice 18-12-13 14:47

Salut,
Un pret pentru sablarea si vopsirea unui cadru de bicicleta din otel?
Merci,
Vice.

Sfera 18-12-13 17:13

Quote:

Originally Posted by Valentin D. (Post 5628882)
Salut! Pentru bara din imagine as dori te rog sa-mi spui daca se poate repara ?Si bineinteles vopsea +tot ce trebuie.Bucata centrala cum se vede si in poza este rupta.Si problema numarul doi-daca pot veni fara programare ,eu stiu undeva dimineata?Am un serviciu ciudat ,suna telefonul si trebuie sa...fug!Mersi mult o zi buna!

Buna seara, mii de scuze dar asa de greu mai ajung in fata calculatorului si uneori raspunsurile se la sa asteptate.
Domnule Valentin in clipa in care scriu din fericire masina Dvs este in lucru si problema deja rezolvata chiar cu succes as putea spune !

Va multumesc pentru incredere si asteptare !

Multa sanatate si SARBATORI FERICITE !

Sfera 18-12-13 17:14

[QUOTE=alexandruvalentin;5630620]Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.[/QUOTE

Multumim de oferta !

Sarbatori fericite !

Sfera 18-12-13 17:16

Quote:

Originally Posted by vice (Post 5633338)
Salut,
Un pret pentru sablarea si vopsirea unui cadru de bicicleta din otel?
Merci,
Vice.

Buna seara, se face ca noua cu 300 lei.

Multa sanatate si SARBATORI FERICITE !

Sfera 18-12-13 17:41

De Craciun va cantam colinde dintr-un BMW... IN MERS :) !!!

vezi pe : sferautoservice.blogspot.com

CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!

Valentin D. 19-12-13 20:05

4 Attachment(s)
Cineva m-a intrebat daca am schimbat bara ?I-am spus ca am reparat-o la Sfera si tare s-a mai mirat! Atasez poze inainte si dupa reparatie . Nu pot decit sa dau un 10 cu felicitari! Mersi !

remy_cherry 09-01-14 07:20

Sunt din Lupeni,HD si m-ar interesa cat imi luati ptr.un spoiler spart de ford in zona proiectorului cu tot cu vopsit pe alb? Mai mentionez ca nu are bucati lipsa.

remy_cherry 09-01-14 07:28

Sunt din Lupeni,HD si m-ar interesa cat imi luati ptr.un spoiler de ford spart in zona proiectorului,fara bucati lipsa cu tot cu vopsit pe alb? Sa vad daca renteaza deoarece imi place f.mult cum lucrati dar ma omoara si pretul transportului! Va multumesc!:sad:

Sfera 09-01-14 19:28

Buna seara, cred deja ca am vorbit cu Dvs la telefon problema.
Va multumesc pentru increderea acordata si sper sa colaboram.

Multa stima.

cata7june 19-01-14 16:44

4 Attachment(s)
Buna seara domnu' Dan.
Ma bucur ca ne am putut intalni,sa schimbam o vorba,sa vedeti masina in cauza si sa stabilim detalii.Si ce mi a placut,coincidenta sau nu este ca s a nimerit un duster maroniu in parcare sa va arat cum vreau sa vopsim masina,dupa ce va ma trebui reparata.
Astazi am reusit sa citesc tot forumul,foarte multumit de parerile oamenilor si mai ales de rezultate. :-)
Abia astept sa aduc masina la d-vs in aprilie.

Sfera 21-01-14 12:31

Quote:

Originally Posted by cata7june (Post 5650884)
Buna seara domnu' Dan.
Ma bucur ca ne am putut intalni,sa schimbam o vorba,sa vedeti masina in cauza si sa stabilim detalii.Si ce mi a placut,coincidenta sau nu este ca s a nimerit un duster maroniu in parcare sa va arat cum vreau sa vopsim masina,dupa ce va ma trebui reparata.
Astazi am reusit sa citesc tot forumul,foarte multumit de parerile oamenilor si mai ales de rezultate. :-)
Abia astept sa aduc masina la d-vs in aprilie.

Buna ziua , multumim pt tot ( stiti Dvs pt ce ) si mai ales pentru increderea acordata in avans.
Va astept cum am stabilit si sper sa nu va dezamagesc ba chiar poate sa va depasesc asteptarile !

Cu respect Daniel Dinu

vex_oo5 21-01-14 19:45

2 Attachment(s)
Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti si mie un pret estimativ pentru reparatia din poze (portiera infundata, aripa spate putin lovita) + revopsire ambele parti.
Daca este posibil pe PM pretul

Va multumesc anticipat

Lighter 22-03-14 10:32

Buna ziua,
Pentru un golf 2 din '91, doua usi, culoare alb, cu rugina nu sta chiar asa de rau insa nu prea imi dau seama exact, are niste pete de vopsea de retusari ici colea de parca a fost data cu pensula, m'ar interesa cam cat ar costa:
1. Vopsirea masinii doar exterior, adica fara demontare motor si interior, scaune, una alta, eventual in interior doar in zona usilor (poate nici acolo) in culoare alba (culoarea ei)
1.a. Cat ar costa in plus daca ati pune si perla colorata in vopseaua
alba?
2. Acelasi lucru ca si la 1 dar vopsita in alta culoare, aici ma gandesc ca ar mai trebui demontat una alta, sa nu fie chiar evident albul de inainte :D Deci doar ce este strict necesar de vopsit cu alta culoare.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
L.E. Inteleg ca varsta masinii face grea estimarea dar as vrea totusi sa va rog sa imi oferiti un maxim si un minim

Sfera 24-03-14 13:01

Quote:

Originally Posted by Lighter (Post 5683250)
Buna ziua,
Pentru un golf 2 din '91, doua usi, culoare alb, cu rugina nu sta chiar asa de rau insa nu prea imi dau seama exact, are niste pete de vopsea de retusari ici colea de parca a fost data cu pensula, m'ar interesa cam cat ar costa:
1. Vopsirea masinii doar exterior, adica fara demontare motor si interior, scaune, una alta, eventual in interior doar in zona usilor (poate nici acolo) in culoare alba (culoarea ei)
1.a. Cat ar costa in plus daca ati pune si perla colorata in vopseaua
alba?
2. Acelasi lucru ca si la 1 dar vopsita in alta culoare, aici ma gandesc ca ar mai trebui demontat una alta, sa nu fie chiar evident albul de inainte :D Deci doar ce este strict necesar de vopsit cu alta culoare.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
L.E. Inteleg ca varsta masinii face grea estimarea dar as vrea totusi sa va rog sa imi oferiti un maxim si un minim

Salut si scuze de raspunsul intarziat dar timpul e foarte scurt.
Masina Dvs poate fi vopsita cu preturi cuprinse intre aprox 2000 lei si oricat. Nu exista limita superioara, limita fiind data de pretentii si multi alti factori.

Multa stima.

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning