![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
Multa stima. |
" Best car transformation step by step "
Un nou si extraordinar film cu una din realizarile SFERA ! Un Ford Fiesta ajunge dintr-o gramada de fiare ruginite si contorsionate o masina respectata ! Tot procesul in imagini step by step! Doar pe : sferautoservice.blogspot.ro Enjoy si da mai departe ! |
super lucrare ! felicitari !
|
5 Attachment(s)
Salut, as dori sa imi faci si mie un pret pentru elementele specificate si in poze , este vorba de un Opel Insignia ( gri metalizat)
Prima poza este vorba de aripa pe spate( care are putina urma de rugina), si se vede clar ca nici usa dreapta nu e aliniata cum trebuie cu usa din spate... In a doua si a treia poza este vorba despre bara In a treia poza este vorba despre usa fata dreapta( care are un fel umflaturi pe interior). Merg reparate??? Cam la ce costuri ? Multumesc anticipat ! |
buna seara
|
Quote:
Multa stima. |
12 Attachment(s)
Buna seara, am atasat cateva poze cu jantele de megane pe care le-am si numerotat.
Jantele 1 si 2 sunt in stare cat de poate de buna, cea nr 4 are razuita o portiune de vreo 6 cm din buza, iar la cea nr 3, are o fisura si este razuita cam 10 - 12 cm. Marginea ar trebui incarcata? sau doar raschetata la nivel pentru cele 2? Te rog sa imi spui si un pret pentru vopsit o culoare, si un pret pentru vopsit in negru, iar partea de deasupra la spite polizata si apoi lacuita. Multumesc, o seara placuta |
Quote:
Multumesc domnului Daniel , au iesit perfect defectele pe care le aveam la Insignia mea, nota 10+ pentru lucrare si promtitudine de revenit. Multumesc inca odata |
6 Attachment(s)
acum 2 posturi am pus poze cu niste jante de megane 2, zgariate si lovite, cu marginea racaita, iar acuma dupa restaurare.
Se vede clar mana unor profesionisti. Jantele au iesit perfect, chiar daca i-am chinuit cu modelul stelat pe care l-am vrut polisat (nu vopsit). A fost o investitie mica (fata de un set de jante noi), dar cu rezultate extraordinare. Va multumesc inca odata si sper sa mai colaboram in aceeasi maniera placuta. |
respect sfera sunt clientul dvs am facut la dvs o aripa o oglinda nota 10 pentru un matiz culoarea alb vopsire exterioara tabla ok fara rugina un pret?
|
Buna ziua, spune-ti-mi va rog cat ar costa vopsire/montare/lipire a unui eleron pe un Megane 2 hatchback (bicorp)culoare gri metalizat?
|
Quote:
Respect |
Quote:
Respect |
Quote:
Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa! |
Quote:
Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa! |
Buna ziua,o gaura in prag si una in podea(fix langa prag) la un golf 3,de astupat cat ar costa? intra cam 3 degete in fiecare,orientativ.fara vopsire
|
Quote:
Din pacate la problema Dvs nu am raspuns decat cu vizualizare. Respect. |
3 Attachment(s)
Buna ziua !
Cat ma costa sa revopsesc total un bmw e46 culoarea Satin White Pearl? (este deja vopsita alb perlat) De asemenea vreau sa roluiesc atat aripile spate cat si cele de pe fata iar liniile orizontale de pe caroserie sa le elimin (shaved body) Oferiti si garantia lucrarii? In pozele de mai jos avem "pacienta" si o poza informativa Multumesc Anticipat ! |
Quote:
Pentru lucrul acesta va trebuie buget , poate undeva intre 1500 - 1800 euro. Multa stima |
1 Attachment(s)
Buna seara, cat ma costa sa vopsesc bara din imagine, aceeasi culoare? ..este noua.
Multumesc |
Quote:
Multa stima. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Eu am inteles ce doriti Dvs si am sa va raspund doar estimativ, ceea ce la fata locului poate fi diferit: aprox 300 lei . Multa stima. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut! Pentru bara din imagine as dori te rog sa-mi spui daca se poate repara ?Si bineinteles vopsea +tot ce trebuie.Bucata centrala cum se vede si in poza este rupta.Si problema numarul doi-daca pot veni fara programare ,eu stiu undeva dimineata?Am un serviciu ciudat ,suna telefonul si trebuie sa...fug!Mersi mult o zi buna!
|
Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.
|
Salut,
Un pret pentru sablarea si vopsirea unui cadru de bicicleta din otel? Merci, Vice. |
Quote:
Domnule Valentin in clipa in care scriu din fericire masina Dvs este in lucru si problema deja rezolvata chiar cu succes as putea spune ! Va multumesc pentru incredere si asteptare ! Multa sanatate si SARBATORI FERICITE ! |
[QUOTE=alexandruvalentin;5630620]Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.[/QUOTE
Multumim de oferta ! Sarbatori fericite ! |
Quote:
Multa sanatate si SARBATORI FERICITE ! |
De Craciun va cantam colinde dintr-un BMW... IN MERS :) !!!
vezi pe : sferautoservice.blogspot.com CRACIUN FERICIT TUTUROR !!! |
4 Attachment(s)
Cineva m-a intrebat daca am schimbat bara ?I-am spus ca am reparat-o la Sfera si tare s-a mai mirat! Atasez poze inainte si dupa reparatie . Nu pot decit sa dau un 10 cu felicitari! Mersi !
|
Sunt din Lupeni,HD si m-ar interesa cat imi luati ptr.un spoiler spart de ford in zona proiectorului cu tot cu vopsit pe alb? Mai mentionez ca nu are bucati lipsa.
|
Sunt din Lupeni,HD si m-ar interesa cat imi luati ptr.un spoiler de ford spart in zona proiectorului,fara bucati lipsa cu tot cu vopsit pe alb? Sa vad daca renteaza deoarece imi place f.mult cum lucrati dar ma omoara si pretul transportului! Va multumesc!:sad:
|
Buna seara, cred deja ca am vorbit cu Dvs la telefon problema.
Va multumesc pentru increderea acordata si sper sa colaboram. Multa stima. |
4 Attachment(s)
Buna seara domnu' Dan.
Ma bucur ca ne am putut intalni,sa schimbam o vorba,sa vedeti masina in cauza si sa stabilim detalii.Si ce mi a placut,coincidenta sau nu este ca s a nimerit un duster maroniu in parcare sa va arat cum vreau sa vopsim masina,dupa ce va ma trebui reparata. Astazi am reusit sa citesc tot forumul,foarte multumit de parerile oamenilor si mai ales de rezultate. :-) Abia astept sa aduc masina la d-vs in aprilie. |
Quote:
Va astept cum am stabilit si sper sa nu va dezamagesc ba chiar poate sa va depasesc asteptarile ! Cu respect Daniel Dinu |
2 Attachment(s)
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti si mie un pret estimativ pentru reparatia din poze (portiera infundata, aripa spate putin lovita) + revopsire ambele parti. Daca este posibil pe PM pretul Va multumesc anticipat |
Buna ziua,
Pentru un golf 2 din '91, doua usi, culoare alb, cu rugina nu sta chiar asa de rau insa nu prea imi dau seama exact, are niste pete de vopsea de retusari ici colea de parca a fost data cu pensula, m'ar interesa cam cat ar costa: 1. Vopsirea masinii doar exterior, adica fara demontare motor si interior, scaune, una alta, eventual in interior doar in zona usilor (poate nici acolo) in culoare alba (culoarea ei) 1.a. Cat ar costa in plus daca ati pune si perla colorata in vopseaua alba? 2. Acelasi lucru ca si la 1 dar vopsita in alta culoare, aici ma gandesc ca ar mai trebui demontat una alta, sa nu fie chiar evident albul de inainte :D Deci doar ce este strict necesar de vopsit cu alta culoare. Multumesc anticipat pentru raspuns. L.E. Inteleg ca varsta masinii face grea estimarea dar as vrea totusi sa va rog sa imi oferiti un maxim si un minim |
Quote:
Masina Dvs poate fi vopsita cu preturi cuprinse intre aprox 2000 lei si oricat. Nu exista limita superioara, limita fiind data de pretentii si multi alti factori. Multa stima. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning