Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

giuliomak 01-06-09 20:37

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

felicitari pt masina !
o singura remarca insa:daca tot ai bara fata si bara spate de ///M ,nu crezi ca mai investeai putin si puneai si niste bandouri laterale de ///M? k sa fie linia completa?
e doar o parere personala,gusturile(posibilitatile) nu se discuta...!!
o vedem live pe 13,nu?

GOGU_VL 01-06-09 23:23

Multumesc mult baieti: FLO_GSU, marius_bmw_gtm, giuliomak.

Bmwaldo, din cate stiu park si tu posezi E36, si daca iau masina ta la puricat sigur n'o sa'mi placa ceva la ea, adik n'o sa fie pe gustu'meu........una peste alta, MIE'MI PLACE ASA ;)

giuliomak, e si asta in plan dar deocamdata n'am gasit, am cautat odata dar erau prea scumpe.....normal k nu da bine, marginea lata si mijlocu' ingust, dar o sa vina ele sigur :o
Normal k e prezenta pe 13, nu lipseste:twisted:

Bmwaldo 02-06-09 00:18

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2372649)
Multumesc mult baieti: FLO_GSU, marius_bmw_gtm, giuliomak.

Bmwaldo, din cate stiu park si tu posezi E36, si daca iau masina ta la puricat sigur n'o sa'mi placa ceva la ea, adik n'o sa fie pe gustu'meu........una peste alta, MIE'MI PLACE ASA ;)

giuliomak, e si asta in plan dar deocamdata n'am gasit, am cautat odata dar erau prea scumpe.....normal k nu da bine, marginea lata si mijlocu' ingust, dar o sa vina ele sigur :o
Normal k e prezenta pe 13, nu lipseste:twisted:

mai usor ca iei foc, e o parere .... nu te astepta sa primesti doar felicitari . Capota strica mult masina;)

GOGU_VL 02-06-09 00:43

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 2372777)
mai usor ca iei foc, e o parere .... nu te astepta sa primesti doar felicitari . Capota strica mult masina;)

Nu iau foc din kestii dastea banale stai linistit.....crezi k esti primu' cu obiectii de genu'? Nu esti, mai sunt si'au mai fost si vor mai fii, si nu cred k exista masina pe gustul tuturor, intotdeauna se gasesc obiectiuni pro/contra +/-.....dar asa cum ti'am mai zis, mie'mi place ;)

trafy-vr6 02-06-09 07:55

Nene.....te-as putea ajuta eu cu niste bandouri de M, stiu pe cineva care e pasionat de e36 si are absolut orice de vanzare nou si sh....si inca ceva....ar merge un nr dala cum are sebi pe evo ( sticker ) sau daca nu dala patrat sa il pui intr`o parte, a ?;;) numa` bine si ai grija de ea:X

jipianu 02-06-09 08:45

felicitarile mele my friend pentru masina ... arata extraordinar cu noul look

GOGU_VL 02-06-09 11:01

Ms mult Jipiene........ne vedem pe 13 ?
Trafy ia vezi, suna'l si intreabal.....

BMnWA 02-06-09 11:02

arata frumos toata linia, partea cu pleoapele arata mai ciudat pentru ca nu prea da in linia ei, dar nici ca e ceva des intalnit la toate e36-urile . mi se pare mie sau nu e finisata bine linia de la pleoapa din capota la coltul de la far ? la interior nu ai nimica frumos de aratat ? :)

GOGU_VL 02-06-09 11:08

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2373538)
arata frumos toata linia, partea cu pleoapele arata mai ciudat pentru ca nu prea da in linia ei, dar nici ca e ceva des intalnit la toate e36-urile . mi se pare mie sau nu e finisata bine linia de la pleoapa din capota la coltul de la far ? la interior nu ai nimica frumos de aratat ? :)

Boss am vrut sa fac Badboyu' altfel decat au toti, poate k d'asta ti se pare ciudat, k n'ai vazut ;)
Cred k ti se pare finisaju' k nu plecam cu ea d'acolo daca nu era tot finisat :lol:
Despre interior se stie ce e acolo.....cauta pe paginile anterioare

BMnWA 02-06-09 11:15

arata bine si asa si nici nu mai este model asemanator , dar dintre cele 2 variante asta si cea de bad boy cum e mai des intalnita , varianta cu narile din capota cu bad boy arata mai bine liniar cu restul masinii .Cred ca asta incearca sa spuna toti cei carora nu le surade ideea asta . Dar e frumos, deosebit.

GOGU_VL 02-06-09 11:18

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2373586)
arata bine si asa si nici nu mai este model asemanator , dar dintre cele 2 variante asta si cea de bad boy cum e mai des intalnita , varianta cu narile din capota cu bad boy arata mai bine liniar cu restul masinii .Cred ca asta incearca sa spuna toti cei carora nu le surade ideea asta . Dar e frumos, deosebit.

Kestia e k p'aici la Valcea n'are nimeni BadBoy, de fapt e una coupe/decapotabila, dar asa a luat'o......am fost pe la vreo 4 tinikigii, si nimeni nu s'a bagat......si l'am gasit pe omu' magic, m'am dus cu poza la el, si'a facut dupa poza, deja era prea mult de munca s'o faca cu nari cu tot + k daca nu facuse niciodata asa ceva......oricum eu sunt multumit asa cum e

BMnWA 02-06-09 11:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2373598)
Kestia e k p'aici la Valcea n'are nimeni BadBoy, de fapt e una coupe/decapotabila, dar asa a luat'o......am fost pe la vreo 4 tinikigii, si nimeni nu s'a bagat......si l'am gasit pe omu' magic, m'am dus cu poza la el, si'a facut dupa poza, deja era prea mult de munca s'o faca cu nari cu tot + k daca nu facuse niciodata asa ceva......oricum eu sunt multumit asa cum e

arata bine daca esti si tu multumit poti zice ca ai reusit sa faci ce ti-ai dorit.

D o n n 02-06-09 17:06

felicitari frate...a iesit belea rau de tot masinutza.....acum ai grija de ea !lasa tu parerile -,ca toti au ceva d eobiectat,dar fiecare cu ce ii place,si nu sunt multi care sa bage atata cat ai bagat tu intr-o matza !bafta in continuare si ai grija de ea ,app casa de piatra !

GOGU_VL 02-06-09 17:07

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2374801)
felicitari frate...a iesit belea rau de tot masinutza.....acum ai grija de ea !lasa tu parerile -,ca toti au ceva d eobiectat,dar fiecare cu ce ii place,si nu sunt multi care sa bage atata cat ai bagat tu intr-o matza !bafta in continuare si ai grija de ea ,app casa de piatra !

Ms mult Alex......ms mult ;)

D o n n 02-06-09 17:32

pai nu dar serios, e usor sa critici munca altuia,asa faceau si unii pr ai mei,dar cand am desfacut cielo meu complet si i-am chemat sa vada ce si cum ...de atunci nu mai comenteaza asa usor.tu ai grija sa iti poti pune in aplicare ideeile si lasa in pace criticile ;)

andreyWOB 02-06-09 17:38

Felicitari :) ! A iesit frumos de tot masina ! Abia astept sa o vad prin valcea. Apropo... ce e pe 13 :D ca am tot vazut ca s-a scris ca ne vedem pe 13... si eu nu stiu ce e atunci :D

jipianu 02-06-09 19:12

pe 13 e intalnire cu posesorii de E36 la bucuresti.. din cate am aflat si eu azi
scz de offtopic dar am raspuns omului ca era curios

DannyKid 02-06-09 19:51

Auzi nene Gogule, frumoasa foc masina, imi place:-P
Ai un loc liber si pentru mine pe 13?:D

Aaronnel^ 02-06-09 22:33

6 Attachment(s)
Ia uite pisicaa albaa....

D o n n 03-06-09 12:33

ce imi place mie de gogu ca el nu face maruntisuri ....el da numai schimbari radicale...demne de apreciat :X hai cu bmw`ul ;))

GOGU_VL 03-06-09 12:57

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2377234)
ce imi place mie de gogu ca el nu face maruntisuri ....el da numai schimbari radicale...demne de apreciat :X hai cu bmw`ul ;))

Daaaaaaaaaa :lol: inca o skimbare radicala :lol: am de platit 20mil lei veki omologarea motorului :evil: k doar suntem in Romania, nu ?.........ma bucur totusi k imi fac carte noua, asa k o sa apara motor 2.0 si culoarea ca si cand asa ar fi fost din fabrica, k era najpa daca'mi trecea la mentiuni, motor/culoare skimbate.....crek nici loc nu mai aveau, k sunt trecute si jentile cu toate dimensiunile acolo :lol: iti dai seama ce era acolo daca le'as fi lasat asa :twisted:

trafy-vr6 03-06-09 12:59

20 mil omologarea? ce acte ti`au trebuit ? tre sa il trec si eu pe al meu :(

ar da frumos cu lucas`uri pe led:>

GOGU_VL 03-06-09 13:01

Da fra, 20mil......si ho, k nu platii, k nu fusai pregatit cu atatia bani + k trebe programare....acte....cartea/certificat/buletin si cam atat.
Am avut lucasuri pe led, m'am saturat de ele ;)

trafy-vr6 03-06-09 13:40

trebuie si act de provenienta la motor?

road_runner 03-06-09 16:18

Frumos a iesit Gogule! BV ;)

O evacuare decenta ceva se anunta?

GOGU_VL 03-06-09 17:19

Trafy ii intrebai daca'mi trebuie acte sau factura de la service'ul care mi'a montat motoru' si imi zisara k NU.

Evacuare.......e destul de buna si asta....se aude si toarce ffff frumos.....ai s'o auzi live si te convingi ;)

BMnWA 03-06-09 17:21

ar fi bine sa nu mai trebuiasca acte de provenienta de la motorul nou.. cine stie ce cacat mai scot astia pe gura cand te duci acolo.. oricum meserie .. :)

GOGU_VL 03-06-09 17:24

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2378130)
ar fi bine sa nu mai trebuiasca acte de provenienta de la motorul nou.. cine stie ce cacat mai scot astia pe gura cand te duci acolo.. oricum meserie .. :)

Doamne Ajuta.....maine dimineata la orele 09:00 ma duc peste ei sa platesc si sa mi le treaca'n carte :twisted:

BMnWA 03-06-09 17:29

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2378145)
Doamne Ajuta.....maine dimineata la orele 09:00 ma duc peste ei sa platesc si sa mi le treaca'n carte :twisted:

adevarul e ca de banii aia mai bine o mai blindai cu ceva si amanai proiectul "legal" :)

road_runner 03-06-09 17:32

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2378123)
Trafy ii intrebai daca'mi trebuie acte sau factura de la service'ul care mi'a montat motoru' si imi zisara k NU.

Evacuare.......e destul de buna si asta....se aude si toarce ffff frumos.....ai s'o auzi live si te convingi ;)

ce nu ma convinge e aspectul de sunet nu ma indoiesc ca nu s-ar auzi bine :lol:

GOGU_VL 03-06-09 17:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2378158)
adevarul e ca de banii aia mai bine o mai blindai cu ceva si amanai proiectul "legal" :)

Doamneeeee......daca nu trebuia sa skimb culoarea nici nu omologat motoru', mergeam asa cu el, dar daca nu'l omologhez, nu pot skimba culoarea'n carte si certificat. Si decat sa pun motoru' de 1.6 sus, sa omologhez culoarea, sa'l dau jos sa pun iar 2.0 sus.......e crima.
Erau de luat bandouri + praguri de M, si suspensie (arcuri/telescoape) sport/reglabile.......deh......le fac eu si p'alea :twisted: nu scapa asa usor Izabell fara ele :lol:

BMnWA 03-06-09 17:37

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2378169)
Doamneeeee......daca nu trebuia sa skimb culoarea nici nu omologat motoru', mergeam asa cu el, dar daca nu'l omologhez, nu pot skimba culoarea'n carte si certificat. Si decat sa pun motoru' de 1.6 sus, sa omologhez culoarea, sa'l dau jos sa pun iar 2.0 sus.......e crima.
Erau de luat bandouri + praguri de M, si suspensie (arcuri/telescoape) sport/reglabile.......deh......le fac eu si p'alea :twisted: nu scapa asa usor Izabell fara ele :lol:

corect.. sa nu scape.. asa o cheama ? :)))e cam pervers numele :))

GOGU_VL 03-06-09 17:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2378189)
corect.. sa nu scape.. asa o cheama ? :)))e cam pervers numele :))

Daaaa, asa o keama IZABELL, e mai sexy acum alba, park e cu fusta mini ridicata :lol: albastra park avea fusta pana la glezne :lol:

BMnWA 03-06-09 17:39

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2378196)
Daaaa, asa o keama IZABELL, e mai sexy acum alba, park e cu fusta mini ridicata :lol: albastra park avea fusta pana la glezne :lol:

acuma e un fel de white naomi cambpell :)):)))

GOGU_VL 03-06-09 18:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2378203)
acuma e un fel de white naomi cambpell :)):)))

Da da da :lol:

badeaboy_jr 04-06-09 22:09

Am vazut`o si eu zilele astea...chiar a iesit ceva frumos. S`o stapanesti sanatos si fara incidente!

DAN18bt 05-06-09 19:38

Frumoasa a iesit... Mergea cupola neagra. ;)

GOGU_VL 05-06-09 21:59

Quote:

Originally Posted by DAN18bt (Post 2384364)
Frumoasa a iesit... Mergea cupola neagra. ;)

Boss, asa cum am mai repetat, NU VREAU s'o am ca altii, am vazut o gramada cu cupola neagra........pt ce? Sa'mi dogore caldura'n cap ? ;) Nu destul am avut culoarea inkisa.....tradevar ar da bine cu ea neagra, dar nu vreau ;)

GOGU_VL 05-06-09 23:29

2 Attachment(s)
S'a mai pus ceva :twisted: :arrow:

BMnWA 06-06-09 00:12

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2384930)
S'a mai pus ceva :twisted: :arrow:

meserie.. cat a fost ?

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning