Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat SEICENTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/87694-club-fiat-seicento.html)

pityku96 22-04-10 17:18

Re: CLUB Fiat SEICENTO

2 Attachment(s)
stie cineva ce prind mai exact suruburile astea ? sunt exact deasupra casetei de directie , acum am observat ca nu am piulite pe ele si cred ca asa au fost de cand am luat masina

pityku96 23-04-10 12:39

poate va uitati si voi sub capota si vedeti poate vine ceva prins in suruburile alea

RoLitoral 23-04-10 12:44

De surubul din stanga e prins un suport care tine tevile de benzina (se vad si la tine in poza) si cel din dreapta e si la mine gol.

*Motor de 1.1 MPI

pityku96 23-04-10 13:08

mersi frumos , eu le-am pus 2 piulite ca sa fiu sigur ca nu cade ceva :))

pityku96 26-04-10 10:16

hai ca se pare ca numai eu ma confunt cu probleme
cu cateva zile in urma in drum spre tara am zis sa vad cam cum s-ar infige buburuza si am observat 2 chestii :

1. de la 100km/h pina la vreo 130km/h tremura volanul ca toti dracii pe la 130 se stabilizase oarecum , precizez ca am cauciucuri noi all season , iar acum o saptamana mi-am facut si geometria

2. am fost nevoit sa franez pe la 110km/h ( imi taiase unu calea ) si mi-a tras brusc deapta , mai face asa si de la 50km/h in sus

la faza cu franatu se poate sa fie de la vreun piston gripat ? adica cel putin eu la asta ma astept, sa nu fie ceva mai grav

morpheusmaster 26-04-10 10:20

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3311297)
hai ca se pare ca numai eu ma confunt cu probleme
cu cateva zile in urma in drum spre tara am zis sa vad cam cum s-ar infige buburuza si am observat 2 chestii :

1. de la 100km/h pina la vreo 130km/h tremura volanul ca toti dracii pe la 130 se stabilizase oarecum , precizez ca am cauciucuri noi all season , iar acum o saptamana mi-am facut si geometria

2. am fost nevoit sa franez pe la 110km/h ( imi taiase unu calea ) si mi-a tras brusc deapta , mai face asa si de la 50km/h in sus

la faza cu franatu se poate sa fie de la vreun piston gripat ? adica cel putin eu la asta ma astept, sa nu fie ceva mai grav

Cu aceiasi problema mam confruntat si eu cand am mers de la Buc. la Bacau...(acu recent)...cineva mia zis ca e posibil sa fie de la discurile de frana DACA cauciucurile is ok, rotile echilibrate si geometria facuta...chiar astept si eu un raspuns...altul decat asta..

pityku96 26-04-10 11:26

cica daca ar fi de la discurile de frana ar fi trebuit sa simti niste pocnituri in volan sau ceva de genu deci la mine se exclude , la tine cum se manifesta ? care ti s-a intamplat faza cu franatu ? sau cu tremuratu volanului?

pontilius_ran 26-04-10 20:02

[QUOTE=pityku96;3311297]hai ca se pare ca numai eu ma confunt cu probleme

din cate stiu eu (am patit-o cu alta marca de masina) si sigur este asta:
de la 50 km/h in sus , cand franam tragea dreapta, iar pe autostrada cu viteza de 140 la h s-a rupt planetara dreapta si ghici in ce mam proptit, in parapetul ala de pe mijloc.
Deci verifica:
-planetare
-capete de bara
-caseta de directie
-bucsaraie
Si astai alta poveste, daca vreti ve-o spun, verifica sa ai prezoanele la roti bine stranse

vali-31fbz 28-04-10 22:05

Salut baiet,
daca tot v-am auzit de viteza... in idea ca are careva turometru montat... cam la cate mii de turatii ajunge buburuza pe la 120-130 km/h ?
mi-e mila de ea numai cand ma gandesc, ca asa as baga in ea si mai mult de 130 ca sigur duce :?: :D

pontilius_ran 29-04-10 19:24

pe autostrada cta- buc i-am dat pana la 155 Km/h. nu a vrut mai mult. far s-a tinut foarte bine la drum, chiar mai bine ca loganul de la munca care de la 130 face ca toti dracii

morpheusmaster 29-04-10 21:28

Eu maxim iam dat 160 :D (cu 4 oameni in masina) ...dar am facut nebunia asta odata...(eram 4 pentru stabilitate :)), pe vremea cand nu aveam susp sport si alte nebunii)

pontilius_ran 08-05-10 07:53

salut! cam pauza in ultima vreme.
A desfacut careva estetica aia dintre volan si bord? ma intereseaza daca inafara de (am un lapsus) de cuplajul acela din podea (pe traseul volanului) mai exista unul ascuns in estetica aia? cand iau viraj mai mare am un fel de joc iar de la servo si de la cuplajul din podea nu este sigur. Se simte ceva in volan.

TACSU 22-05-10 11:25

Vand cap injector complet seicento 899 sh. made in Italia
0762308608

pityku96 23-05-10 19:39

ce fel de lichid de frana trebuie pentru seicento ? dot 4 cumva ?

morpheusmaster 24-05-10 00:32

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3383545)
ce fel de lichid de frana trebuie pentru seicento ? dot 4 cumva ?

Si Segnor, Dot4.

pityku96 24-05-10 19:56

vedeti poate v-ati confruntat si voi cu problema mea si ma puteti ajuta va las linkul ca sa nu dau copy paste la tot ce am scris acolo

https://forum.4tuning.ro/22-troublesh...e-dreapta.html

zazaku2005 08-06-10 01:17

Salut.Sunt nou pe aici.Am si eu un Fiat Seicento 899, an fabr 2000,din 10.01.2009,inmatriculat Nt 88 ZZK.
Am o problema la roata din dreapta cand fac viraj stanga la peste un sfert de cursa a volanului, bate ceva...."pocneste", parca trec peste liniile de tramvai. Ati patit asa ceva?sau spuneti-mi ce ar putea fi. Mentionez ca pana acuma am fost super multumit de ea, n-am avut nici o problema majora la ea.:shock:

pityku96 08-06-10 07:56

Quote:

Originally Posted by zazaku2005 (Post 3424764)
Salut.Sunt nou pe aici.Am si eu un Fiat Seicento 899, an fabr 2000,din 10.01.2009,inmatriculat Nt 88 ZZK.
Am o problema la roata din dreapta cand fac viraj stanga la peste un sfert de cursa a volanului, bate ceva...."pocneste", parca trec peste liniile de tramvai. Ati patit asa ceva?sau spuneti-mi ce ar putea fi. Mentionez ca pana acuma am fost super multumit de ea, n-am avut nici o problema majora la ea.:shock:

posibil planetara sau bieleta , cel mai bine te duci la un service sa iti faca o constatare si sa si rezolvi problema

AB-04-ASS 08-06-10 09:21

Verifica planetara respectiva. Si vezi sa nu ai cumva contact intre anvelopa si caroserie la viraj... la mine s-a intamplat asta cu anvelope mai late.

pityku96 08-06-10 20:11

sa ne spui cum se rezolva problema si cauza ei

zazaku2005 08-06-10 21:21

Nu face contact cu caroseria...., prima data la asta m-am uitat. Urmeaza sa ma duc la un mecanic zilele urmatoare. Am sa va tin la curent.Multumesc pentru indicatii.

pityku96 17-06-10 17:50

vand semnalizarile fata portocalii daca este cineva interesat

morpheusmaster 17-06-10 19:30

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3448333)
vand semnalizarile fata portocalii daca este cineva interesat

Ce iti pui in loc? :D :D :D

pityku96 17-06-10 19:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3448588)
Ce iti pui in loc? :D :D :D

mi-am pus de ceva timp semnale albe

morpheusmaster 17-06-10 19:34

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3448600)
mi-am pus de ceva timp semnale albe

congrats!!!

pityku96 17-06-10 19:47

dar a ta masina cand o sa o vedem la fata ?

morpheusmaster 17-06-10 19:48

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3448633)
dar a ta masina cand o sa o vedem la fata ?

Intrebare fara raspuns... (din pacate)

...trebuia x...dupa y...acum z...o sa vedem...nu mai zic nimic

cathary 19-06-10 21:26

Pe cine intereseaza vand un Fiat Seicento S avariat din 2002 motor de 1.1. Pt mai multe detalii vizitati link-ul

PS. A cazut un copac pe el :((

morpheusmaster 20-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by cathary (Post 3453599)
Pe cine intereseaza vand un Fiat Seicento S avariat din 2002 motor de 1.1. Pt mai multe detalii vizitati link-ul

Tu esti baiatul din regie. Pfff, nu stiam ca esti membru 4tuning....si eu sunt student, posesor de ficat seicento, ca tine (al meu putin mai modificat)...ce pot spune: Sincere pareri de rau pentru ce a patit masina ta. Am fost de fata in seara furtunii, am vazut masina a 2a zi...ma durut pe mine sufletelul apai pe tine...chiar pare rau de ce a patit (si nu inteleg cum pe ea a cazut copacu, ea care'i cea mai mica din toata parcarea :)) )...pnm...

Ce te rog (daca'mi permiti). Poate ne vedem intro zi, ma dai o tura, vreau sa vad putin cum merge 1.1 mpi tau (comparabil cu 1.1mpi meu)...adik 54k vs 180k...poate fac in asa fel de til salt si'l toc...pe mine sincer ma intereseaza motorul masinutei tale. Daca o dezmembrezi ne combinam noi cumva la motor :)

cathary 20-06-10 21:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3455455)
Tu esti baiatul din regie. Pfff, nu stiam ca esti membru 4tuning....si eu sunt student, posesor de ficat seicento, ca tine (al meu putin mai modificat)...ce pot spune: Sincere pareri de rau pentru ce a patit masina ta. Am fost de fata in seara furtunii, am vazut masina a 2a zi...ma durut pe mine sufletelul apai pe tine...chiar pare rau de ce a patit (si nu inteleg cum pe ea a cazut copacu, ea care'i cea mai mica din toata parcarea :)) )...pnm...

Ce te rog (daca'mi permiti). Poate ne vedem intro zi, ma dai o tura, vreau sa vad putin cum merge 1.1 mpi tau (comparabil cu 1.1mpi meu)...adik 54k vs 180k...poate fac in asa fel de til salt si'l toc...pe mine sincer ma intereseaza motorul masinutei tale. Daca o dezmembrezi ne combinam noi cumva la motor :)

Salut. Oricand doresti, dar sa fie dupa ora 18.00 seara. Datele de contact sunt in anunt.

Urmaream de ceva vreme acest forum dar abia acum cand mi-a ajuns cutitul la os am reusit sa-mi fac cont ;). Ce sa-i faci asta e viata, trebuie sa mergem inainte.

PL500 23-06-10 16:11

Quote:

Originally Posted by cathary (Post 3453599)

In caz ca se dezmembreaza, sunt interesat de gemul luneta (cel de la hayon).
tel. 0746 800808

dumi_meseriasu 24-06-10 08:52

buna.sunt nou pe aici.am un fiat seicento 1.1 din 2001.va rog frumos cine poate sa ma ajute si pe mine cu senzorul de kilometraj.a avut pana acum cineva probleme cu el?

morpheusmaster 24-06-10 11:31

Pffff...tot ma ambitionez eu si iau un seicento d'asta la tocat...si atunci am sa va servesc pe toti :) Pana atunci n'am idee de unde iei senzorul ala de km.

Succes!

vali-31fbz 25-06-10 08:12

Salut,
O intrebare am si eu: are cineva o toba de seicento? (finalul) dar sa mai fie buna ca a mea sa dus de tot. Ne intelegem noi la pret. morph? piticu? :lol:

morpheusmaster 25-06-10 08:21

Quote:

Originally Posted by vali-31fbz (Post 3468541)
Salut,
O intrebare am si eu: are cineva o toba de seicento? (finalul) dar sa mai fie buna ca a mea sa dus de tot. Ne intelegem noi la pret. morph? piticu? :lol:

Are eu da tobisca vine cu tot cu traseu, toba intermediara, tot tot. Asa vine de la mama ei si zic ca'i pacat sa o iau la flex ca sa'ti trimit doar finala, nu?...acum sa ma uit la preturi sa vad cam cat face, sa vad cat pot sa'ti cer fara sa fiu tigan :).

DAR cred ca mai usor te ajuta piticu si el avand o toba in + (ca acu are si el sport ). A lui nu stiu cum se prezinta dar a mea nu are 1 luna pe masina...achizitionat toba sport noua (si sincer nu ma vad sa mai pun vreodata toba originala la loc)...deci sta in garaj si ma incurca pe acolo :))...cu alte cuvinte ne intelegem noi cu cea mai mare placere daca pityku can't deliver :)

Hai va poop! (gay :)) )

Facem si noi o numaratoare? Sa vedem la cati activisti am ajuns p'aci???

pityku96 25-06-10 08:36

eu unu nu o dau , o pastrez pentru orice eventualitate

morpheusmaster 25-06-10 08:43

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3468579)

asa ziceam si eu =))))) dar acum ce importanta mai are? :))))

nelu_cheloo 26-06-10 15:47

salutare baieti si fete.
sunt si eu un posesor de fiat 600. caut un geam spate dreapta.

sunt nou in "echipa" dar am furia turbo de vreo doi ani. probleme nu . modificari: un filtru de aer race. in perspectiva: jante si canapele fata de la un audi coupe.

AB-04-ASS 27-06-10 16:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3466232)
Pffff...tot ma ambitionez eu si iau un seicento d'asta la tocat...si atunci am sa va servesc pe toti :) Pana atunci n'am idee de unde iei senzorul ala de km.

Succes!

Pai da-mi 20 mil si ti-l dau al meu... :D. Doar sa vii sa-l iei pe o platforma.

vali-31fbz 27-06-10 21:03

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3468579)

La Morph am incercat de 2 ori sa sun dar nu mi'a raspuns...asa ca...
Am rezolvat'o in cele din urma,
Am fost la un centru de dezmebrari ca imi facuse aia pret la toba 100Ron, dar am ajuns acolo (in Stefanesti), am vazut'o si nu mi-a placut... unde a mea se rupsese asta era incarcata aiurea cu sudura d'aia proasta si mai era si ruginita in draci, asa ca mi'a trecut prin cap sa ma duc la un service d'asta de tobe si mi'a sudato cu autogenu' ....60ron...cam multicel dar macar nu mai imi face ca tractorul :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning