![]() |
Re: Propuneri!
Quote:
ms de sfat .. o sa incerc mai mult tuning ... ;) bafta |
8 Attachment(s)
My latest projectz.makar ma apropii de dt ?
|
4 Attachment(s)
incerc si eu..prima incercare:P astept sfaturi:P
|
1 Attachment(s)
shantzule e mai bine?
|
2 Attachment(s)
stiu ca sunt slabe sansele sa intru dar ma bucur ca am terminat-o
cred ca daca va uitati la original va dati seama ca nu a fost cea mai usoara masina de facut :) |
6 Attachment(s)
am vreo sansa ? :???:
|
ra2 : da e mai bine , da join
bmwfan : ai lucrat destul de mult , se si vede , dar fara sens 69wrx: mai ai de lucrat |
2 Attachment(s)
ultima masina facuta
sper ca e mai bine ,nu e facuta pt a fi mai buna ca a celor 2 doar mi-a placut baza si mi-a placut si cum a iesit:) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca nu primesti raspuns inseamna NU...
|
18 Attachment(s)
Ceva sanse ? pe drumul cel bun :rolleyes2 ?
|
la 350 .... ai gasit donorul perfect ..dar si baza perfecata...gg
sper sa ajungi in DT ... bafta |
ai lucrari frumoase vio ,ai sanse
fii mai atent la detalii (f importante) si incearca sa faci cat mai multe modificari si eventual sa schimbi si backgroundul |
20 Attachment(s)
o incercare si de la mine :rolleyes2 ,macar sa stiu pe unde ma clasez :oops: :oops:
is mai multe lucrari...sper sa nu fie ceva problema :oops: |
Vlad . ai lucrari frumoase , cred ca ai sanse bune sa intri :D bafta
|
da , are sanse , lucreaza bine si e atent la detalii :)
mai pune 2-3 lucrari si vedem ce facem |
22 Attachment(s)
incerc si eu;)
|
nu lucrezi cu atentie la detalii . mai toate masinile au liniile jagged ,unele au kiturile toony rau ,cum ar fi dacia aia ,si unele au culori prea saturate si nerealiste . de asemenea ,ar trebui sa cauti jante ceva mai bune
|
4 Attachment(s)
:oops:
mai incerc si io :sad: |
2 Attachment(s)
Sper sa va placa:???:
|
la mine ceva sanse ??? 2 lucrari mai sus ..si mai am 2 lucrari in pending...[wip]
|
2 Attachment(s)
incerc si eu ku o masina kre am facut-o pt virtual tuning league.kiar dak nu sunt admis in grup.astept multe comentarii si critici...salutari
|
10 Attachment(s)
Inca cateva lucrari
|
nici una din lucrarile de mai sus nu e de design team , mai lucrati , postati pe la comentarii lucrari sa vedeti greselile si incercati mai incolo (adica nu cu prima lucrare pe care o faceti )
|
4 Attachment(s)
Hai mai incerc :-)
|
2 Attachment(s)
sanse ??? :suspiciou
a 2 a e chopu' |
Unii sunt chiar imposibili ! De ce veniti ma nene cu cate o lucrare / zi ? De ce nu lucrati o masina / zi ca apoi sa puneti 3/6/80 de masini o data ? E ca si cand v-ati duce sa cumparati o paine cu cate 0,10 lei/zi !
|
ATENTIE ! Asta nu e threadul de comentarii lucrari . nu postezi o masina si pe urma te apuci sa ii faci update-uri si alte alea . Inainte de a posta aici va recomand sa puneti masina intai la Comentarii Lucrari ca sa vedeti daca sunt greseli sau nu . De asemenea va rog sa nu mai faceti comentarii pe aici . Persoana care a pus masina va primi un mesaj de la mine sau Shantzu , restul mesajelor vor fi sterse . Si inca odata , nu mai puneti 100 de masini facute in 10 zile . Daca ai fost respins e clar ca in doua zile nu poti sa progresezi suficient de mult ca sa intri
|
Quote:
daca nu primesti nici un raspuns , inseamna ca trebuie sa mai lucrezi :shock: |
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
:cry: mai lucrez ??
|
inca nu e de DT , ai cv defecte ......
1. carbon ireal 2. bara si pragu au alta nuanta de alb 3. unde ai scos clanta se vad urme |
eu chiar scriu degeaba ? nu intelegi ca tre sa lucrezi mai mult ca sa avansezi ? (pe langa ce a zis ady se vad niste dungi rosii pe marginea carbonului si interiorul pragului tebuia mai inchis la culoare )
INTRE 2 MASINI POSTATE TREBUIE SA TREACA MACAR 3 SAPTAMANI . POSTURILE CARE INCALCA REGULA VOR FI STERSE |
8 Attachment(s)
Salut. acuma......eu am mai fost in DT...tot sub numele bejdesign (alt cont la care am uitat parola...si m facut contul acesta), dar nu am mai postat. Daca lucrarile astea sunt demne de DT, sa le postez in acelasi thread sau fac altul? :D O zi buna. :D
|
imi place cum lucrezi ... ai cateva greseli
mai lucreaza cateva masini si vedem :) |
Credema ca nu mai am timp sa lucrez in timpul liber, decat daca e pentru competitie. Trebuie sa termin 308 pentru COX la freehand si apoi sa fac aceleasi modificari si in photoshop. 8) Atatea meditatii am si teme ca sunt a 8-a (am 14 ani, nu 15 cum se vede la profil) si invat destul de mult...:) O sa postez daca mai fac ceva..:D O seara buna tuturor! :D
|
4 Attachment(s)
:) ink 2 masini mai bune de la mine ..
|
Quote:
pe langa asta , arata nasol si ireal partile pe care le-ai facut brush , iar stickerele sunt si ele destul de urat puse ( apropo ,ai cea mai mica idee ce e vtec ? nu are ce sa caute pe o masina toyota ) |
V-Tec pe Toyota :P Next time cand vrei sa o faci sa para super car foloseste TRD ;).
Si vreau sa-i sfatuiesc pe cei ce aspira la DT sa priveasca putin lucrarile celor ce fac parte din acest Grup iar apoi sa-se uite si la ei in ograda..... Sau si mai bine luati o masina stock pe care a tunat-o un tip din DT si vedeti cat de mult va apropiati de lucrarea lui. Faceti un battle cu ceilalti useri mai experimentati nu mai faceti aici carnat de posturi ca sa aiba Moderatorii motive de stres. Cu drag Kolegu vostru. :D |
..........................Opel Zafira
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning