![]() |
Re: E39 - un DUH
:))) ba da-te dracu :)))
|
Poze
13 Attachment(s)
Foarte frumos arata e39 cu noile achizitii de la fratiorul mai mare.
|
ms mult pt poze adi !!!! frumoase pozele :P
|
Stiu DUH-ul ... prima data mi la aratat un var de al meu , mi-a dat poze cu el tot . si el il vazu-se .. :D Foarte tare !!!
|
1 Attachment(s)
Bafta cu masina!
|
thx: bmw.5ciar
ms ! FLO_GSU |
Foarte frumos DUH-ul :D .
|
Duhulete, cand ne intalnim? :))
|
hai pune poze recente cu rotile, e pacat sa ramana doar pozele cu ele negre la cat de mult s-a schimbat masina acum :D
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Si mult asteptatele cadre cu DUH-ul..
O sa mai fie multe altele, dar pe parcursul anotimpurilor :)). |
Quote:
schimbarea e totala , arata incredibil de bine , jantele sunt superbe , vreau sa te intreb cum simti tu jantele astea din punct de vedere al greutati? Te intreb ca am gasit si eu pe un e63 impecabile dar uitanduma la greutatea lor am ramas masca , sunt unele dintre cele mai grele puse pe e63 16,900 kg doar janta , mi se pare cam multicel http://felgenkatalog.auto-treff.com/ |
chiar ca sunt grele :|
frumoasa sedinta foto, are si ddk-ul asta momentele lui de geniu :lol: |
:)) sunt full =)).
La cum a bagat Gabi picioru-n ea pot spune ca trage foarte bine chiar daca eram 3 in masina. :D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Te tin minte cu cafeaua aia, ca pe frigu` asta la alta sedinta foto merge o cafea :D. |
3 Attachment(s)
ai mare dreptate o cafea sau un ceai pe geru asta e vis\lux :P ..... sa o termina pe aia si sper sa prindem o zi frumoasa sa mai facem 2-3 poze :P ... mai pun si eu 2-3 poze pe care sper sa nu le fi pus si pozaru :P
|
:)))
Asa :P. Nu le-am pus, nu :)). |
Foarte frumoase atat pozele cit si masina.
P.S: Pe platforma ( poza a doua ) ? |
Pe platforma, ca i s-a stricat frana de motor si n-a mai putut sa se deplaseze pe propriile-i roti :lol:
|
O fii deocheata Gabi.
Se rezolva la biserica cu busuioc si tamaie.... |
3 Attachment(s)
a fost ideea fotografului sa facem poze si la platforma ...:))))) .... el cu ideeile lui ca vezi domne' sa para altfel :))) .... eu i-am zis sa nu se mai tina de cioace ca nu da bine la ochiu trecatorului :)) ......
adrian17071979 : adrian ms ... o sa incerc si ideea cu busuiocul dar nu e deochiata :P .... se mai intampla sa nu functioneze asa cum trebuie ... aveam mici probleme la alimentare dar s-au rezolvat :P .... Gabi .. :))) eu nu prea sunt cu frana de motor ..... dar daca vrei iti fac cunostinta cu cineva care da din treapta 4 la turatie maxima - treapta 2 :))))) asa de curiozitate :))).... + 2-3 poze cu ea pe platforma ..... Tractatri Auto Non Stop : 0766.496.620\0762.240.127 |
wtfff !! ce aspect are cu noile jenti :-)
|
ai muncit la ea nu gluma... felicitari arata chiar bine. Ai schimbat si suspensiile cu telescoapele?
|
2 Attachment(s)
thx hiena
ms donbaxter ... da am schimbat si suspensia . + 2 poze cu ambele frumushati :P:P |
Pe un bax de Coca Cola ca pui jantele de pe seria 7 pe seria 5 .
Frumoase amandoua . Cand vine zapada ai cu ce sa te plimbi , e39 fiind pus bine la odihna. |
Quote:
N-are cum ca se cearta cu Madalin pe ea =)). |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai multe pune Gabi.....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
cateva poze .... si un filmulet cu jantele astea greoaie pe 19 https://www.youtube.com/watch?v=UcqiBl9sIpk |
Quote:
|
Quote:
|
vad ca iei foc...ridica-te sa-ti iei 2 palme:twisted:
|
2 Attachment(s)
|
Frumos domne , frumos...
@bitzucv9- Sa nu vinzi jantele , ii sta foarte bine asa. Daca mai ai piese de Fiat sa imi lasi si mie pm te rog. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning