Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ERY 19-05-06 09:11

Re: Portul Tomis - News , Accidente , Care pe Care .

Off topic sters... !

CT99WUW 21-05-06 09:10

1 Attachment(s)
ieri ora ~18 intersectia mircea cu ion ratiu masina era pachete...nu am apucat sa fac mai multe poze..oricum era si platforma acolo sa o ridice:|...pretenul de pupatura nu era prin zona...Peugeot 307

lolek 21-05-06 09:45

prietenu de pupatura era un vectra 2004 cred oricum mai nou

pe la ora 1 jumate ziua peste drum de scoica iar dragoste la prima vedere un vw g4 cu un ford tot asea mai nou nu`mi aduc aminte cum ii zice s`a lasat doar cu bari si un far

noaptea la intersectia de dp tomis unde e murfatlar iar o mica ciocnire dar acolo n`am apucat sa vad nmk au plecat rpd

Psycho 21-05-06 10:48

acolo era un logan si un golf 5 .. dar a fost ceva minor ... de suferit a avut mai mult lunganu ;)

blonda 21-05-06 12:17

cred ac tre s afaceti un topic special...."care vede mai multe accidente intr-o zi "sau ceva de genul....

D_M_X 21-05-06 15:07

la ratiu cu mircea peugeotu nu a vazut ca are stop si s-a dus direct in vectra....tipu nu era din cta si a crezut ca drumu e liber.....ceva gen ruleta ruseasca......treci pe rosu cu pedala la fund

Mariomagic 21-05-06 20:23

am si eu o problema. Azi am claxonat si facut flashuri lu unu cu microbuzu sa treaca pe banda de langa bordura ca sa pot trece mai departe , si omu a pus frana brusca (mai ca intram in el) a oprit. si eu in spatele lui, s-a dat jos la mine si mi-a ***ut una in aripa de mi-a strambat-o, de frica am plecat cu scart ca s-au mai dat jos din microbuz inca vre-o 4 oamnei. Cea mai nshpa faza e ca nu i-am luat nr-u ca era de genul Bxxxxxxxx si cam greu de retinut asa pe fuga. :D. As putea face ceva sau pur si simplu mi-am luat-o si atat?

leonard 21-05-06 21:02

Era De La Vreo Firma Microbuzu???

Mariomagic 21-05-06 22:16

cred ca era de la vre-o firma ca avea ceva scris cu rosu

Psycho 21-05-06 23:23

pai trebuia sa iei numaru sa te intorci dupa el .. eventual si te duceai frumushel la politie faceai plangere si sa vezi dupa aia distractia draq :)) .. intreaba`l pe needbrain k el a patit asa ceva :)

cristivw 21-05-06 23:36

trebuia sa fii pe faza si sa scoti mobilul... filmai... faceai poze
eu am facut asa si cineva a belit-o urat de tot de pe urma asta. nu dau detalii ca cine stie... :-P

oricum, aviz pe viitor! cascati ochii dupa: numarul masinii; tipul/marca masinii; ora si locul incidentului; eventual inscriptii ale masinii sau ce altceva va sare in ochi, ce poate fi considerat "semn distinctiv"; detalii despre sofer/agresor; daca apucati sa faceti un snapshot sau un miniclip cu incidentul in derulare... v-ati scos bine de tot ;)

aveti grija si sa nu vi se intample inconveniente din acestea :)

Mariomagic 22-05-06 18:52

Mai mult ca sigur e microbuz de firma de transporturi dinastia care se aduna la gara si tomis trei in autogara. Sper sa nu il gasesc ca mi-e frica de ce o sa iasa.

Da chiar ca aveti grija sa nu v-i s-e intample asa ceva ca e nashpa rau. Daca te loveste unu cu masina din gresala e altceva ca nu a fost atent etc. Dar cand ti-o face intentionat turbezi de draci.

Most_Wanted 22-05-06 21:30

care atzi vasut la tv ....la intrare in eforie sa facut unu praaf intrun copac......a crapat soferu ...

Mariomagic 22-05-06 22:02

Care iati vazut pe aia cu ambulantele pocnite?

Evo007 24-05-06 07:32

Yo am vazut la sitiri ....najpa rau

mike20 30-05-06 22:33

accident urat pe Bratianu...loganul ala verde sxy..a lovit o femeie insarcinata in 8 luni(se aude ca a decedat) ,din cauza ca unul a intrat pe contrasens si el a incercat sa il evite:(:(

GABBY_ 31-05-06 10:28

pacat ,omor din culpa :(

d3vilish_lips 31-05-06 19:28

.....o tipa din liceul eminescu a fost priectata de pe trecere cu 120 km/h intr`o alta masina ...tipa e in spital mana , picior rupt ...doi dinti , cap etc ....:rolleyes2 kam naspa

quick_5hifter 31-05-06 19:36

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....o tipa din liceul eminescu a fost priectata de pe trecere cu 120 km/h intr`o alta masina ...tipa e in spital mana , picior rupt ...doi dinti , cap etc ....:rolleyes2 kam naspa

imposibil, la viteza aia nu avea cum sa supravietuiasca, doar daca o lovea cu oglinda :rolleyes2
-oricum, eu sunt de parere ca ar trebui plantate ciupercute din alea in asfalt la fiecare trecere de pietoni...eventual camere de luat vederi (bine, pe unii pietoni chiar ii mananca-n c*r, stau pana in ultima clipa si iti sar in fatza, sau se uita direct in fatza cand traverseaza, in speranta ca nu vine nici o masina - ca doar e trecere, nu?)
-pe trecerea aia de la eminescu s-au intamplat multe accidente de-astea, probabil pe unii ii mananca talpa stiind ca se apropie de portul tomis...

d3vilish_lips 31-05-06 20:11

....nu sa intamplat pe trecerea de pe eminescu ci fata e de la liceule eminescu....asa sa constat de catre organele de politzie :lol: k avea 120km/h in dreapta ei era un camion care oprise si ea a trekut pe langa el si pe trecere prin fatza camionului trecea tipa....asa sa intamplat din kate am inteles

quick_5hifter 31-05-06 20:44

ok, am inteles, dar UNDE s-a intamplat accidentul?

mike20 31-05-06 21:11

care tipa din liceu???

cristivw 31-05-06 21:47

am si eu o intrebare... cum mama naibii ma sa ai 120km/h :shock: pe jegul ala de straduta?!?!?!? pe bune, mie mi se pare imposibil, si cred ca s-a exagerat in privinta asta...

D_M_X 31-05-06 22:36

si eu cred la fel mai ales ca este si curba care este si fara vizibilitate si drumu naspa....eu cred ca este imposibil sa fii avut 120\h

d3vilish_lips 02-06-06 07:34

.....buey sa intamplat pe tomis :rolleyes2 da nush exact unde....e clasa a10a in liceu da nush a cata k eu nu ma intalnesk cu aia de dupa 14 ....da m`am intalnit cu colegii ei knd mereau la spital......cat despre viteza asa au spus aia pelea mea....nu am fost martora da orikum avea viteza dak a proiectat`o de pe trecere pe o alta masina....ptr aia care au scris mai sus k invatza la eminescu si eu sunt akolo asa k nu bat campii......

GRIGO 02-06-06 19:02

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips

daca chiar sa intamplat asa ...e nasol frate ..si nu cred ca are doar mana si cracu rupt ....cret ca sa cam rupt tot in ea

sandrin 02-06-06 22:46

Re: Constanta - News , Accidente , Care pe Care .

azi in tomis 3 unde se face mall... era un golf 3 avariat in fata...intrase intr-un autocar...golfu era cam praf in fata

quick_5hifter 02-06-06 23:45

l-am vazut si eu azi....golful era varza, partea din fatza se turtise pana la cabina...si totusi cabina nu era atat de deformata, parbrizul crapat un pic...airbagul sarise...
in schimb motorul ala s-a dus undeva...:cry:

D_M_X 03-06-06 01:13

mortaciune azi pe drumu spre nazarcea.....cielo vresus dacia 1310...cielo fraf cap coada lovit frontal...dacia livita la mijloc shoferu mort pe loc...urat tare

Psycho 03-06-06 07:33

adi accidentu de care zici tuh l`au aratat si la pro`tv si la antena 1

ANDY_62SLC 03-06-06 11:38

da golfu ala a intrat in curu la un autocar care a pus frana din senin ca vroia sa depaseasca si ......,baiatu cu golfu" l-a vazut prea tarziu !cam asta e istoria la golfu ala......sorry

Psycho 03-06-06 19:18

stateam mai devreme si ma uitam pe geam la cocoashele alea care le-au pus ashtia acum mai nou la treceri si m-a fulgerat o idee ... shtitzi k pot fii folosite cu folos ... cei care au frana de mana ok .. pot da nishte burn-out-uri adevarate la aceste treceri :))))))))) ahahaha abea ashtept ... cat despre politia rutiera care se invarte cu loganele pe straziile constantzei .. mai statzi draq la sectzie k footetzi benzina de pomana .. mergetzi cu ele de parca avetzi cine shtie ce S Classe ...

quick_5hifter 03-06-06 22:06

le-am vazut pe toate acum cateva zile, le tin la sectia 5 in curte....toate sunt chele, n-au nici proiectoare, nimic...totusi, sunt masini noi :D

cristivw 03-06-06 23:13

lasa ca-s satul de logan!!
am mers cu un prieten cu asa ceva... venise masina noua pe firma.. logan 1.6 full option cica :lol: masina nou nouta.. tipla!
ca sa nu mai zic... in port, in curba, era sa ne rasturnam si aveam doar 60km/h... ne-am ridicat de o roata in mama ma-sii...
si a doua faza tot cu masina in cauza... facuse si ea minunata suma aproape rotunda (~1.000km), ne plimbam, si a ramas blocata pedala de acceleratie la fund!!! WTF

AdiNX 03-06-06 23:37

Quote:

Originally Posted by cristivw
...ne plimbam, si a ramas blocata pedala de acceleratie la fund!!! WTF

Damn! si v-ati oprit intr-un mod uman sau neplacut?

Psycho 04-06-06 03:18

bine k are ambreiaj ... copita in ambreiaj si frana la blana ;) ...

YZF-PWR 04-06-06 10:42

frumoasa lovitura cu golfu si autocaru de langa parcu tabacariei :)

cristivw 04-06-06 10:54

Quote:

Originally Posted by Psycho
bine k are ambreiaj ... copita in ambreiaj si frana la blana ;) ...

exact asa ne-am oprit... dupa asta, oprit motorul :D

Psycho 04-06-06 11:39

hahahaha .. pai trebuia sa ii dai pe langa un radar si daca t alerga sa t opreasca ii ziceai k a ramas pedala blocata ..s a vedem ce faceau .. hahahah radeam de ma tavaleam pe jos :) .. si faceam si o reclamatie ;) ...

peter 04-06-06 12:16

stire de ultima ora..un audi a6 (2000) a facut o depasire periculoasa..la o viteza excesiva in Mamaia...a incercat sa evite o masina..si a intra intr-un pom...

sursa:Pro v..

scuzati am gresit..EDITEZ !

deci audiul a depasit cu 160 km/h o masina...si intra intr-o dacie alba...si audiul ricoseaza din dacie..si intra intr-un pom...

accidentul a avut 2 decese . dintre care restul persoanelor sunt in stare grava.

airbaguriile de la audi nu s-au deshis, cei din audi nu purtau centuriile de siguranta...

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning