Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

Dead666Ghost 17-04-09 16:32

Re: Club MATIZ

@mustang: eu zic sa nu ne grabim si sa nu amagesti lumea. Vrei sa il faci in graba si nu e bine. Trebuie sa vorbim putin mai mult pana sa ii dam drumul, ca sa fie frumos, nu sa fie un santier. Nu ne goneste nimeni de aici si chiar daca poate entuziasmul este imens eu sa zic sa o facem cu calm si rabdare ;)

edit : Am sa incerc (printre pregatirile de paste) pana in seara asta sa pun o pagina care sa arate ca forumul este in lucru pe noua adresa.

B 79 D X R 17-04-09 18:23

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2245787)
Si eu caut demult, dar ... am gasit numai foarte scumpe! :( In jur de 400 euro cu tot cu transport ...

Unde le-ai gasit? :shock: Cum arata? Poti pune un link? Sau era vorba de alea de 85 de euro si ai vrut sa zici 400 ron cu tot cu transport? :D

coman razvan 17-04-09 18:29

Hm...am scris euro? M-am tampit! :lol: Da, alea ... :) Cu 85 euro / bucata! Nu mai stiu unde le-am vazut ... :(

Mustang 17-04-09 19:44

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 2246539)
@mustang: eu zic sa nu ne grabim si sa nu amagesti lumea. Vrei sa il faci in graba si nu e bine. Trebuie sa vorbim putin mai mult pana sa ii dam drumul, ca sa fie frumos, nu sa fie un santier. Nu ne goneste nimeni de aici si chiar daca poate entuziasmul este imens eu sa zic sa o facem cu calm si rabdare ;)

edit : Am sa incerc (printre pregatirile de paste) pana in seara asta sa pun o pagina care sa arate ca forumul este in lucru pe noua adresa.

Am configurarile pentru tot. Acum le-am primit.
Sper la 10 sa fiu online. ;)

CosminCB 18-04-09 00:21

Hai ca ma alatur si eu! In legatura cu intrecerile veniti in Craiova in fiecare joi se fac intreceri!

Mustang 19-04-09 16:11

Trebuie sa mai lucram la sigle baieti.
La primul jet de apa se duc. Am spalat masina alaltaieri si s-a cam desprins I-ul si un pic din "caroseria" masinii.

Cat despre site... m-am grabit. Inca lucram la el. :)
Stay tooned. :D

Dr3adLorD 19-04-09 16:32

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2250046)
Trebuie sa mai lucram la sigle baieti.
La primul jet de apa se duc. Am spalat masina alaltaieri si s-a cam desprins I-ul si un pic din "caroseria" masinii.

Cat despre site... m-am grabit. Inca lucram la el. :)
Stay tooned. :D

trebuie neaparat sa le facem mai mari si mai de calitate sa nu se mai duca. cat mai curand :D

Mustang 19-04-09 16:40

Soon... orice sticker trebuie lucrat nitel pana ajunge ceva bun, in definitiv. :D

Noutati la mine: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...71#post2250071 :)

stiker.auto 23-04-09 19:58

fratilor, tinand cont ca stikerul este mic si suprafata de contact implicit mica este cam greu sa reziste unui jet de apa :(

eu pentru alt club am facut stikerele pentru interior astfel sunt mult mai protejate iar cele de exterior au o suprafata mai mare de contact si nu am avut probleme cu ele...

pentru cei care au geamuri fumurii am creat stikere pentru gemurile din fata pentru a fi vizibile din lateral...

va stau la dispozitie pentru mai multe detalii...

Mustang 23-04-09 20:32

Discutam pe messenger si alte aspecte. :)

Dr3adLorD 23-04-09 20:46

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2261182)
Discutam pe messenger si alte aspecte. :)

Discutam frate sau discutati pe messenger dar hai sa mai facem un efort si sa le facem putin mai mari eventual. Nu ar fi mai bine ? intreb si eu
O intalnire ceva cand mai organizam ?

TZN 85 BUB 23-04-09 22:11

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2261228)
Discutam frate sau discutati pe messenger dar hai sa mai facem un efort si sa le facem putin mai mari eventual. Nu ar fi mai bine ? intreb si eu
O intalnire ceva cand mai organizam ?

facem o intalnire la galati ?! sau la constanta ?!

mitzy 24-04-09 18:03

de data asta o sa fiu si eu prezent la intrunire.

mitzy 24-04-09 18:04

in legatura cu sticarele as vota sa fie un pic mai mari si daca se poate sa se puna pe interior astfel vor si mai protejate.acuma depinde si de parerea voastra

Mustang 25-04-09 09:18

O intalnire pe 9 mai este ok?
Ma refer in Bucuresti...

Ca eu sunt prins cu 2 examene dupa 1 mai si trebuie sa ma mai si pregatesc!

Dr3adLorD 25-04-09 10:25

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2264899)
O intalnire pe 9 mai este ok?
Ma refer in Bucuresti...

Ca eu sunt prins cu 2 examene dupa 1 mai si trebuie sa ma mai si pregatesc!

eu nu pot sa ajung in week-end-ul ala. ori inainte ori dupa

gabi boldeanu 25-04-09 11:58

Intalnire? Cand si unde,ca nu am inteles?

Mustang 25-04-09 13:01

Hai sa supunem la vot:
Cine este de acord cu o intrunire pe data de 16 mai?
Si haideti sa incercam sa facem una nationala - in Bucuresti. Dupa aia o sa incercam sa organizam si in alte orase. Cine poate sa dea o fuga din afara Bucurestiului pana aici e binevenit. Cine nu poate, asta e. Nu ne suparam.

Cu ocazia asta mai vorbim si de sigle, de site si de multe altele.

Deci:

Data: 16 mai 2009
Ora: 16:00
Locatia: Piata Constitutiei (daca Piata este inchisa si nu este disponibila, ne mutam la Academia Militara).

Asteptam parerile voastre. :)

Dr3adLorD 25-04-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2265338)
Hai sa supunem la vot:
Cine este de acord cu o intrunire pe data de 16 mai?
Si haideti sa incercam sa facem una nationala - in Bucuresti. Dupa aia o sa incercam sa organizam si in alte orase. Cine poate sa dea o fuga din afara Bucurestiului pana aici e binevenit. Cine nu poate, asta e. Nu ne suparam.

Cu ocazia asta mai vorbim si de sigle, de site si de multe altele.

Deci:

Data: 16 mai 2009
Ora: 16:00
Locatia: Piata Constitutiei (daca Piata este inchisa si nu este disponibila, ne mutam la Academia Militara).

Asteptam parerile voastre. :)

da pe 16 mai e bine. o sa fiu acolo

gabi boldeanu 25-04-09 13:54

Salut George,scuze dar am uitat sa te sun vineri, La Multi Ani

Dr3adLorD 25-04-09 14:57

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2265463)
Salut George,scuze dar am uitat sa te sun vineri, La Multi Ani

multumesc frumos :D

TheEnZo 25-04-09 15:38

Aceasta intalnire va fi Matiz Only?

Dead666Ghost 25-04-09 19:40

mustang, dar nu am zis sa propunem si intalnirea de 1 mai la mare? cu ocazia infiintarii clubului sub numele matizclub.ro ... si in legatura cu stickerele am pe zona o firma care face tot felu de autocolante pt exterior chestii profi, si am apelat la ei si pentru suportul de numar daciaclub care nu s-a materializat din cauza unor oam.... cutremuuuur :D :))
in fine .. pot apela la acea firma pt materializarea stickerelor la un pret normal.

Dr3adLorD 25-04-09 20:31

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 2266241)
mustang, dar nu am zis sa propunem si intalnirea de 1 mai la mare? cu ocazia infiintarii clubului sub numele matizclub.ro ... si in legatura cu stickerele am pe zona o firma care face tot felu de autocolante pt exterior chestii profi, si am apelat la ei si pentru suportul de numar daciaclub care nu s-a materializat din cauza unor oam.... cutremuuuur :D :))
in fine .. pot apela la acea firma pt materializarea stickerelor la un pret normal.

da ar fi foarte bine sa le avem pana la urmatoarea intalnire

TZN 85 BUB 25-04-09 22:26

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2265719)
Aceasta intalnire va fi Matiz Only?

eu zic sa facem nu numai matiz brain storming... ci un daewoo meeting....

coman razvan 26-04-09 00:08

Poate la munte .... ? :)

Dead666Ghost 26-04-09 00:38

la munte la mare, desi de la/la munte se va ajunge foarte greu. cu marea e altceva parca, sunt si 3 drumuri din care 1 autostrada... asta valabil pt 1 mai, si daca ramane marea atunci vom merge si la munte intr-un alt weekend...
cu stickerele ok sa le avem...dar cine face un design ca lumea ? poate asemanator cu cel pe care il avem ca e tare dragut.. am mai zis : nu am mana de desenat plus ca acum lucrez de pe un laptop (fara mouse ca am usb defecte)..si asa lucrez in continuare si la micile amanunte de pe forum :D

Dead666Ghost 26-04-09 03:28

MatizClub.ro se poate folosi. Spor la postat

coman razvan 26-04-09 10:48

SUPERB!

andi_cimpean 26-04-09 21:57

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 2266979)
MatizClub.ro se poate folosi. Spor la postat

acum mi-am facut si eu cont :D
desi nu am Matiz...ma declar fan al acestei masinute;)

mitzy 26-04-09 22:12

da pe 16 mai ar fi super eu sunt deacord.voi fi acolo

Dr3adLorD 27-04-09 00:50

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2268881)
acum mi-am facut si eu cont :D
desi nu am Matiz...ma declar fan al acestei masinute;)

am observat ca postezi frecvent pe aici pe la noi. ma bucur ca iubesti masina asta desi nu ai una :D

coman razvan 27-04-09 01:12

Andi e un baiat de nota 10! :)

Mustang 27-04-09 12:34

Ii asteptam si pe ceilalti posesori de Matiz. ;)

Robert_MNW 27-04-09 14:49

:!:Am facut un thread despre geamurile electrice la sectiunea DIVERSE pe matizclub pentru ca m-au intrebat mai multi ce si cum,ar fi o idee sa faca fiecare unul daca a modificat ceva la interior exterior, vreo imbunatatire sa ne inspiram si noi unu de la altu,ma refer la chestiile home made, ce ziceti?

Mustang 27-04-09 14:57

E o idee perfecta ce trebuie aprofundata in locul respectiv. :D

Dr3adLorD 28-04-09 00:20

Ma bucur ca a inceput sa se miste serios site-ul nostru MatizClub si multumiri celor care au facut posibil acest lucru :-)

Mustang 28-04-09 07:06

Atat eu, cat si DeadGhost va multumim pentru aprecieri. ;)

CosminCB 28-04-09 21:51

fratilor nu pre le am cu calculatoarele ati dat drumul la un sit?pt matiz ma refer!si cu geamurile electrice facute acasa da si mie link daca zici ca ai detalii

TZN 85 BUB 28-04-09 23:09

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 2266241)

hotule... ai facut site'ul dar de ce spuma marii tu nu iti prezinti masina pe matizclub ? :lol:
ciao ,

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning